Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvolt nem segített és azthiszem már rájöttem, hogy mi a probléma az x48-as chip.

Ugye a p5e-be ment az 1800 gond nélkül, de csak ha kivolt kapcsolva a remap ami 3gigát jelentett ahogy bekapcsoltam elkezdődtek a fagyások véletlenszerűen.
Ebbe a lapba meg ugye nem lehet 1700 fölé menni viszont itt működik a 4giga ram simán csak ugye kissebb sávszél mellett...
Ami mind2 lappal jól megy az a windows xp 32bit mer ugye az csak 3gigát lát, szal ott ezzel a lappal is megy az 1800 nincs gond vele prime is megy. Tehát ezekből én azt tudom leszűrni, hogy a chipkészlet kezeli "szarul" a 4giga memót persze nem mondom elég az 1600CL7-be az nem vitás, de közel se teljesít úgy mint 2gb memória esetén. Persze betudható a memóriának is ez a hiba, de mivel nem nyertem a lottón nem fogom végig probálgatni a gyártók összes ramjait.

Remélem a core I7-nél erre odafigyeltek és normálisan lehet majd hajtani a ramokat 4Gb-al vagy afelett, mert ugye a korral haladni kell és 2giga memó vista alatt kb netezésre elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest