- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dócza Dávid
csendes tag
Hali!
Az lenne a gondom, hogy rendelkezek 2x2Gb Kingmax ddr3 133Mhz memóriával, de ha mindkét modul bent van a gépben, akkor crc errorok sorát kapom, valamint újraindulgat a gép, ha bármelyik modul a kettő közül bent van egyedül, akkor semmi probléma, de ha mindkettő akár dualban, akár csak single channelben, van, hogy 10 percet nem bír újraindulás nélkül.Nem tuningoltam semmit, minden alapon van, bár a kingmax oldalán azt írják, 1,5 volt kell neki, a bioszban is ez van, de effektív 1,776-on megy, windosban az easy tune is ezt írja.Gépem többi alkatrészei:Gigabyte EP45T-DS3 alaplap
Intel Core 2 Quad Q9300 processzor
OCZ stealthXstream 600 Wattos tápegység
Gainward radeon HD4870 videókártya
Windows xp Professional x64
Aki tudna bármit hozzászólni, ami előrevihet, kérem ne tartsa magában...
Már herótom van az ügytől.Próbáltam felcserélni a modulokat, 1,5 voltra állítani manuálisan a bioszban a feszt( így nem is bootol), mivel auton van, és nem annyit ad neki, amennyit kéne...a késleltetéssel még nem próbáltam játszadozni, gondoltam alappal mennie kéne neki(?)
Előre is köszönök mindent !
Sziasztok
ui: jah és memtest dualban sem talált errort, singleben sem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest