- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
ugy értettem, hogy szerintem, az én véleményem alapján stb...de oda is írtam és erre értettem, hogy ''arról volt szó...'', vagyis arról beszéltem, hogy én meiket venném. Amugy ez az ár érték dolog is eléggé relativ, mert lehet hogy a 800+os olcsóbb, de nem is megy annyit közel se, mint az 1066+os. Azt, hogy ez a +200mhz< kinek mennyit ér meg, azt egyéne válogatja. Ha húzni akarod a ramot, akkor kell az 1066+, és feltehetőleg nem azért írt ő sem egy tuning topiba, mert spd-n akarja nézegetni, hogy milyen jól megy.
-
AtHoS
nagyúr
A beírt árak bazi rosszak, itt egy valóságosabb:
2x1GB DDRII 1066 Extreme Edition A-Data 32283 Ft
2x1GB DDRII 1000 Extreme Edition A-Data 27101 Ft
2x1GB DDRII 800+ A-DATA Extreme Edition 23291 Ft
ebből a 800+ raktárról. BandiT árak
Szerk.: a 800+ ADQVD1A16 kódos, mert megérdeklődtem nála tegnap. Nálam ilyen kódos 2.3V-on visz 1000MHz-et 5-5-5-15-ben. 1014-en már nem megy 2.3V-al.
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Nemtom itt azt írja a srác, hogy bizony meghalhatnak 2,4V alatt is, ha nincsenek hútve rendesen...
ill. csak válaszól másnak:
you got it. i'll be willing to go as far as to say that everyone who has had ram die below 2.4v either:
1. weren't cooling them.
2. the mobo ate the ram.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux kezdőknek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest