- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Bááááz, de Én arra a kérdésedre válaszoltam könyörgöm..."Tesztelni 2,4en is lehet...használni már 2,1-2,2." Akkor mi ezzel a baj?!
Mert írtál egy kilóméter szöveget arról, hogy Te nem akarod azt beállítani amit írtam mert amin használod annak kevesebb fesz is elég...
De Én egy büdös szóval se mondtam, hogy be kell állítanod bármit is hanem a kérdésedre válaszoltam...vagyis mi a max fesz ami adható biztosággal a ramodnak...-... ezeknek a memóknak mi az a max. fesz ami biztonsággal adható?"
- Tesztelni 2,4en is lehet...használni már 2,1-2,2.Sztem nagyon egyértelmű a válaszom...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #2497 üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #2494 üzenetére
Fesz? Hűtés?
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
bishopx2 #2458 üzenetére
Egy kis olvasni való! Az oldalsó menü ne maradjon ki pláne nem a tuning szekció...
Ctrl+F1 a biosba, majd go a MIT menübe...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Anthony28 #1788 üzenetére
Arra nem is gondolsz, hogy a spec nem teljes? Volt Cors, Geil ramod egyébként? Tudnék mesélni a spec-ről...1.8 meg se mozdultak, pedig spec alapján kellett volna...Sztem elég blamázs!
Szal ára alapján nem olyan rossz az a 1066-os ram. Egyébként legtöbb esetben a lap nem szereti mivel másikban meg szépen megy... -
Gorneck
legenda
1. A lapodnak van topikja [link] első hsz-t szépen el kéne olvasni és a linkeket is szépen meg kéne nézni.
2. 6750, hogy 470-480akat megy az erős túlzás...van persze pár nagyon jó db, de egyre kevesebb ami annyit visz.
3. Jobb lenne akkor Kingmax 1066-os ramja, vagy minőségi 800as ram (A-data, Geil Black Dragon) ami ezt bírja. 800as Kingmax nem biztos.
4. Elég informatív voltam?! -
Gorneck
legenda
Hmm...nekem tetszik...[link]
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
szasanyi #964 üzenetére
Persze...ők már beértek kialakult kör akik még csak a boltba se mennek be, hanem mindent telón intéznek...kezdőként nehezebb, pláne, ha a főnök ott liheg a nyakadba...
Amógy el lehet vele lenne nem tagadom...
Sajna nem nekem való...nem bírnám hallgatni a vevők baromságait... -
Gorneck
legenda
válasz
szasanyi #850 üzenetére
Az A-DATA Micron D9 nagyon jó. Ezt cáfolnám...két uolyan D9-es 800+ hatalmas különbség van...nem lehet rámondani, hogy nagyon jó...1000+ vagy 1066+ amivel szinte biztosra lehet menni...
Az Ultra egy fesz zabáló szörny...ha már lehet akkor adata 800+ oszt vagy menni fog vagy nem...ha magas órajel a lényeg...1100 körül, akkor inkább Kingmax 1066. Szinte alig kell neki hozzá fesz...
Persze sok függ a laptól is, hogy mibe megy bele... -
Gorneck
legenda
Ne szenvedjetek már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest