Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg azokon is GMH-k vannak, mint az én moduljaimon, tehát nagyjából ugyanannyit bírhatnak. Nálam a 2.65V BIOS fesz terhelés alatt olyan 2.55 - 2.57V valós fesz lehet, ezzel még elvannak (többet meg nem lehet adni a lapommal), ellenben, ha huzamosabb ideig futnak ien feszen (mondjuk 15-20 perc már annak számít, ahogy tapasztaltam), utána hajlamosak megkergülni. Volt, hogy csak az egyikkel indult a gép, és csak 2.4V BIOS fesz fölött vitte a tesztek után az SPD beállításokat, ami először hajmeresztő volt, mert azt hittem, elpatkolt vmeik chip. Azután észheztértek mindig. Tapasztalataim szerint az én chipjeim durván 10 percig futnak parajelenségek nélkül ien magas feszen gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest