- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
én már 2.4V-it problémásnak mondom tartósabb használat esetén, mondjuk ha csak tesztelni kell addig ok, de 24/7 semmi esetre sem.
xtremesys-en tel van fórum ilyen szitukkal, amit jorus is írt, magas feszt kap ram egy ideig után SPD értékekkel már nem megy alap feszen, egyre több kakó kell neki, hogy működjön, amin előtte ment jól x feszen ott már hibázik, és így tovább, kell alá a juice, aztán 1x csak kakukk...
ezt tessék átolvasni, érdemes!!!
csak, hogy 1 lényeges dolgot kiragadjak:
''From what i've concluded so far, for Micron D9 chips 2.4V is the maximum allowable voltage for 24/7 use, considering decent cooling is provided.''
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
A melegedéstől különösebben nem kell félteni a modulokat, mert nem szoktak tőle károsodni. Ha elérik a 60 fok környékét a DDR2-es chipek, akkor hibáznak, a gép megfekszik. Újraindítod, és kész is. Meghalni a magas fesztől tudnak, tehát arra kell jobban figyelni. Nekem tesztek alatt tűz forrók a CS-ek vastag bordái, pedig 2db 80-as venti fújja a fejüket, igaz 2.65V BIOS fesszel 900MHz környékén 3-3-3-4-ben futnak ienkor. Szóval szerintem ne aggód a melegedés miatt, ha meg mégis, akkor pakolj rá ventit, vagy egyéb aktív hűtést, és nem lesz vele gond.
-
hát igen, irány a 2400mhz
nekem 4 * 1 gb a-data vitesta extreme edition 800+ van ''bezsúfolva'' egymás mellé;
alapjáraton (5-5-5-18 / 1.9 volt) is eléggé langyosak, de ha hajtom őket egy picit, akkor sem nagyon melegednek jobban! vélhetően ilyen az üzemi hőmérsékletük... persze a gyártó által javasolt max 2.1 volt főlé már extrém hűtéssel sem mennék...
mondjuk nem is tuningolok, alapon is elég nekem, amit tudnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged