- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Csak úgy tudod kiszűrni, ha mindenből csere alkatrészt szerzel és egyesével kiszűröd.Első körben szerezz más ramokat, utána másik lapot és végül ha nincs meg a hiba akkor másik procit.És akkor még jöhet a variálás hogy lehet hogy nem 1 alkatrész...hanem ram+lap,ram+proci,lap+proci.Az is lehet hogy az életben többet nem lesz stabil mert mindennek juttott egy kicsit a rosszból.Nagy lutri és sok idő kideríteni melyik a hibás alkatrész.
-
Anthony28
őstag
Nem gáz. 2,25V-ig mehet passzívan. A felett 2,35V-ig bezárólag csak aktív hűtéssel, bár kizártnak tartom hogy a gyári mhz és időzítésen ennyi kelljen neki.2,1-2,2V nek elégnek kell hogy legyen.1200 CL5-öt is 2,2,2,25V tudnia kellene.
De egyébként nem túl stabilok a Crucial ramok mostanság.
-
-
Narim
tag
Ha mondjuk fel szeretném húzni 1000MHz-re a 800+ os A-Data-t, akkor elég rá egy ventillátor, hogy ne égjen szét, vagy már cserélhetem is le rajta a gyári bordákat? Továbbá ekkora húzásnál már az időzítéseket mind meg kell 1-el emelnem, vagy bírja a régin is?
Egy ehhez kapcsolódó kérdés: Az A-data vitesta extreme edition 800+ DDR2-es RAM időzítése szigorúan 4-4-4-12, vagy van ebből is több fajta, és lehet akár 3-3-3-8 is?
Valaki tud választ ezekre a kérdésekre?
Köszönöm. -
edgR
őstag
detto ugyanez a gondom van papa! ez akkor lap gond lesz, mert a configunk tobbi resze nem egyezik..
ha megtalaltam a megoldast, irok, eddig csak egy gyors tesztre volt lehetosegem.
6x480-ban siman ment, proci:dram - 1:1, aztan akar 2mhz emelesre dobta a kekhalalt
mod: lap gond = vmifele hiba/inkompatibilitas a bios beallitasoknal
[Szerkesztve] -
XbandX
tag
Erre már én is gondoltam...tudsz adni vmi ötletet, hogy hogyan is tegyek rá egy 8 centis ventit?
Van hozzá vmi keret? Mert nem, azért vettem őket, hogy alapon futtassam
...akkor inkább egy geil ultrát vettem volna...
Ja és mondjatok, már vmi jó chipset hűtőt plz...mert a mostani gyári az cirka 60 fokon tartja terhelve...ami azért elég gáz...Vmit a thermalright hr05-ön kívül...mert azt nem láttam egy boltban sem...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
subaruwrc
félisten
ne keseredj el ez nem memó hiba. én is ugyanígy szívtam vele amikor 500on hajtottam szinkronban. 4óra hibátlan orthos után net közben kifagyott. gyanakodtam memóriára chipsetre mindenre csak egyvalamire nem.elvileg a procim atomtuningos. 3850 et vitt az előző gazdájánál szóval erre nem gyanakodtam és 3500nál csak 1.39et kapott. lényeg: a proci miatt fagy meg az van alulfeszelve. emeld 1.35re a procifeszt és meglátod h semmi baja nem lesz
-
laragirl83
őstag
hát lehet, nálam úgy nézett ki a dolog, hogy a 800+ modulokon GCT chippek voltak, de nem bírták 1GHz-et, 2.35V-on sem...
illetve érdekes volt a szitu, mert pl. ment 4-5 órát GoldMemory/MemTest 3.3 akár, aztán restartnál meg ram hibát pittyegett a gép, áram le, bekapcs, akkor ment megint... de így művelt érdekes dolgokat.
Win alól SuperPI 32M is több alkalommal végig ment, de 5-ből 4 restinél behalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Magisk
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest