- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
Sziasztok!
Haverom most vesz gépet... E6550 c2d procihoz millen memórát érdemes rakni amivel lehet húzni??? a DDR2 800 elég? mondjuk supertalent t800??? Vagy inkább 1000+-os memórák közül válogassunk???
-
HolyFire
aktív tag
Értem. Csak azt nem értem hogy akkor a 2001 miért fut le?
vissza veszem a húzást picit és meglátom mi van. Báár mondjuk nem nagyon szeretnék lemondani a 3000 feletti sebességről...mármint hogy a psici 3000 felett menjen..... vagy lehet valahogy stabilizálni a helyzetet? Mondjuk nagyon nem ástam bele a dolgokba szóval mindíg jól jön a jó tanács...
-
HolyFire
aktív tag
Miért lehet az hogy elindítok 3dmark 2005 vagy 2006-ot....majd egy idő után újra indul a gép... de a 2001 meg lefut gond nélkül, jácom, megy a gép egész nam semmi gondom... Lehet szar a 3dmark-om???
Amúgy e6320 proci 3100-on meg supertalent r800 memóri 2,1 volt 900mhz-n 4-4-4-8-on MCH +0,1 volt Lehet valami el van kúrva a tuningba????
-
HolyFire
aktív tag
Helló!
Nahh ma megkaptam Ősember SuperTalent T800 memóriáitörül a fejem mert jól néz ki ésmár attól érezhetően gyorsabb lett a gépem hogy csak beraktam a helyükre és semmit sem állítgattam rajtuk.....
Szóval a kérdésem hogy mennyi fesz kell nekik hogy frankón menjenek??? Most az everest szerint 800Mhz-n 5-5-5-15 időzítések-el megy....pedíg 4-4-3-8 kéneVagy tévedem???
-
HolyFire
aktív tag
nagyon szemezgetek Ősember SuperTalent T800 memóriáival..... Tapasztalatok mik??? Meddíg húzhatók, mit bírnak??? És mennyire jó a forrás
:
-
HolyFire
aktív tag
hol lehet venni supertalent t800 memóriát????
-
HolyFire
aktív tag
De mondjuk igazából a kulcskérdés hogy mit tehetek bele az alaplapomba ami működni is fog
Gigabyte GA-965P-DS3 rev3.3 van és hozzá egy core2duo e6320 .....
Ötletek hogy mi lenne ehhez a legjobb párosítás??? -
HolyFire
aktív tag
Hmmm. Köszönöm a tanácsokat. Valami jó cumó kéne és persze nem aranyárban..... Jelenleg Kingmax Mars dübörög de ezt nem merem 800 fölé pörgetni
mert ugye jobb és többet és egy pár friss Kingmax Mars mint egy pár szénné égett
Vagy szerintetek mennyit bír a kingmax? Dobtam rá passzív hűtést de annyira nem ástam bele magam a dolgokba hogy tudjam hol a vége....
-
HolyFire
aktív tag
helló!
Milyen memóriát ajánlatok core2duo e6320 tuninghoz???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest