- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
XbandX
tag
-
XbandX
tag
Erre már én is gondoltam...tudsz adni vmi ötletet, hogy hogyan is tegyek rá egy 8 centis ventit?
Van hozzá vmi keret? Mert nem, azért vettem őket, hogy alapon futtassam
...akkor inkább egy geil ultrát vettem volna...
Ja és mondjatok, már vmi jó chipset hűtőt plz...mert a mostani gyári az cirka 60 fokon tartja terhelve...ami azért elég gáz...Vmit a thermalright hr05-ön kívül...mert azt nem láttam egy boltban sem...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
XbandX
tag
Elvileg mennie kéne nem? Amugy a dolog 1,9 V-n (everest szerint) történt, nem tudom mennyi az alap
Nem nyúltam a Volt control-hoz...
Az alap időzítések / az én beállításaim:
5-5-5-18 / 4-4-4-12
TRRD - 3 / Auto; RWTRD - 3 / Auto; WTPD - 6 / Auto; Refresh to act Delay - 42 / 0; RtPD - 3 / Auto; tRD - 5 / Auto; tRD Phase adjustment - 1 / Auto -
XbandX
tag
nekem az a-data memóim 800-on cl4-en - amit gyárilag produkálni a kéne - folyamatosan elkékhaláloznak, ami elég idegesítő. Most visszavettem 5-5-5-18-ra és így most megy rendesen..de akkor sem vagyok igazán megelégadve vele - lehet, hogy a subtimingeknél vágtam el vmit? Mindent autora raktam, kivéve egyet aminél nem lehetett ott beírtam 0-át és adieu! Lehet ez a ludas? Ja és még vmi: az MS process monitor-t hogy kell használni? tudom láma kérdés
A legtöbbnél ''success''-t ír ki, de vannak olyanok elszórtan, ahol Name not found, meg Path not found, Buffer overload....ezekkel mit kezdjek...''error'' még volt
-
XbandX
tag
Hali!...Vettem egy 2x1 gigás a-data vitesta ee800+...ami ugyebár cl4-es. Namármost az alaplap vmiért 5-5-5-18-nak állította be defaultként...én meg beállítottam 4-4-4-12...de sajna a többiről (van még 4 v. 6 ilyen cucc amit be kéne állítanom...asszem most 3-3-6-42)...mármint az a másik 4 érték) gőzöm sincs, hogy azok micsodák...szal please segítsetek, ha tudtok...2 nap alatt 2 kékhalált sikerült begyűjtenem...noha már ment 24h-t a gép...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest