- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilkyx
tag
A mem beállításoknál van egy olyan hogy trfc for dimm1től 4ig ezeknek nem egyforma értékeknek kéne lennie? nálam ha autora állítom a membeállításokat 3 az 75ns de az egyiket átrakja 105nsre, először azt hittem alaplap sajátossága(alapból a dimm2re tette a 105öst) és ezért a dimm3-4et használtam alapbeállításokkal(pár napja cseréltem ramokat és nem volt időm bíbelődni velük), ma viszont volt időm nézegetni mit is bírna a szett szépen belőttem a 4 4 4 15öt 1000en(ez az alap OCZ titanium VX 1000esek nél) megadtam neki a 2.4 V-t(a kis torkosok) és ment is szépen az orthos kb vagy 2 percig
(érdekes hogy addig a boot alapján viszonyítva az eddigi tapasztalataimhoz viszonyítva stabilabbank nézett ki mint valaha, gyors is volt post kódok is pörögtek sz.al már szinte kezdtem reménykedni
) aztán restartolt a gép na gondoltam vissza autora a memeket aztán megnézem uis, és akkro látom hogy most a dimm4a 105nses, ez jól van így? vagy akkor felejtsem az auto beállítást és azért ezt toljam át 75re? egyáltalán ezt min jó használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest