- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilkyx
tag
válasz
AirBooms #2737 üzenetére
Fura.. Ez a teleír irreálisan magas piros számokkal dolog mintha nekem is rémlene, a piros az oké (be lehet állítani mikortól legyen piros, amúgy) viszont szerintem a nagy számok csak valami szenzor bug, hátha olyanok ezek a DFI-k hoyg szokniuk kell az új levegőt Egyébként cl5ről beszélünk gondolom.. és ha nem irreélisan magas akkor mennyit ír ki idle load vdimmre? a smartguardian..
-
wilkyx
tag
válasz
AirBooms #2733 üzenetére
Egy apróság: 2.3V biosban beállított fesz? mert nekem eleinte csúnyán droppolt, sőt terhelés közben még lejjebb esett(azóta meggyógyult mondjuk magától
):[link] de mondjuk 2.1Vvel is kéne vinnie csuklóból az 1066ot a tracernek, még egy, nem lehet hoyg a perf. levelt auton túl magasra tolja? nekem a dfi auton magsabbra rakta mindig mint a p5k anno...(bár az még egy e6750 volt)
-
wilkyx
tag
A mem beállításoknál van egy olyan hogy trfc for dimm1től 4ig ezeknek nem egyforma értékeknek kéne lennie? nálam ha autora állítom a membeállításokat 3 az 75ns de az egyiket átrakja 105nsre, először azt hittem alaplap sajátossága(alapból a dimm2re tette a 105öst) és ezért a dimm3-4et használtam alapbeállításokkal(pár napja cseréltem ramokat és nem volt időm bíbelődni velük), ma viszont volt időm nézegetni mit is bírna a szett szépen belőttem a 4 4 4 15öt 1000en(ez az alap OCZ titanium VX 1000esek nél) megadtam neki a 2.4 V-t(a kis torkosok) és ment is szépen az orthos kb vagy 2 percig
(érdekes hogy addig a boot alapján viszonyítva az eddigi tapasztalataimhoz viszonyítva stabilabbank nézett ki mint valaha, gyors is volt post kódok is pörögtek sz.al már szinte kezdtem reménykedni
) aztán restartolt a gép na gondoltam vissza autora a memeket aztán megnézem uis, és akkro látom hogy most a dimm4a 105nses, ez jól van így? vagy akkor felejtsem az auto beállítást és azért ezt toljam át 75re? egyáltalán ezt min jó használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest