Új hozzászólás Aktív témák

• haky

senior tag

Sziasztok!
    Igaz nekem nem T-s lapom van hanem sima EX38-DS4 de ide írok hátha tudtok nekem segíteni. A probléma a következő:
    Adott az alaplapom egy Geil Black Dragon 2x2GB 1066 CL5-ös mem,GE8800GTS(G92)512 VGA,Q6600 (3GHz)cpu..stb.stb...lásd konfigom
    2 hete szórakozik velem a gépem. kékhalál windows alatt többnyire akkor amikor pl töredezettségmentesítés csinálok,zenét hallgatok,stb...ha durván leterhelem a gépet akkor nem...de van, h az előbbi dolgok is mennek rendesen.szóval ilyen össze-vissza kékhalálozik.. Majd van amikor a boot képernyő után/közben lefagy. MIndenféle feszültségeket állítgattam, a memóriát teszteltem memtest86-al semmi baja. Előtte 4db 1gb-corsair 800-asok voltak benne azzal nem csinált semmit. Itt godoltam arra,h a black dragon lesz a ludas..uccu neki szereztem 2db kingmax-ot 667-t. beleraktam gyári időzítéseken ment tegnap egész este. Reggel bekapcsoltam megnéztem a mail-emet majd hátat fordítok a géptől és láss csodát egyszer csak kikapcsol. majd bekapcsolásra megint hibátlan a tápegységgel lehet gond????az is jófajta...meg eddig hibátlan volt. alaplap bios-át már cserélgettem F3 és F5-el is ugyanezt csinálja...
    segítsetek légyszi..
    mert hiába viszem vissza a ramokat lenyomják memtest86-on és semmi baja..engem néznek hülyének. az gép meg olyan szeszélyes, h van, h 1,5 napig hibátlan.mindenféle nyúzó tesztelés ellenére is..
    Üdv és köszi, h végigolvastátok
    laci

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés