Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Hi!
Előszőr is azzal kezdeném hogy NEM értek a tuninnghoz...( tom jó kezdés a DDR II tuning topic-ba
)
Tegyük fel hogy van egy ramom ami 1,8 feszen van alapból. Tesztek is igazólják hogy megy a ram 2,1-2,2őt is. No mivel én nem tom hogyan kell kitapasztalni hogy PONT mennyi felsz kell a ramnak és nem is nagyon akarom, akkor kezdhetem azzal hogy helyből adok neki 0,2-őt és akkor kerek 2,0V-on fog müködni aztán elkezdem huzigálni, de nem is nagyon csak egy picit.tegyük fel hogy nem is kéne neki 2,0V cask pl. 1,9. akkor ez így baj ha többet adok mint kéne?? végülis ha azt nézzük tom hogy melegebb lesz, de még mindíg nem olyan meleg mint 2,2V-on és ha azt si bírja akkor nekem ez így tökéletes.
Ez az elképzelés így jó, amúgy??Remélem nem volt túl zawaros a fogalmazásom...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Egérpad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HP notebook topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest