- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Hi!
Előszőr is azzal kezdeném hogy NEM értek a tuninnghoz...( tom jó kezdés a DDR II tuning topic-ba
)
Tegyük fel hogy van egy ramom ami 1,8 feszen van alapból. Tesztek is igazólják hogy megy a ram 2,1-2,2őt is. No mivel én nem tom hogyan kell kitapasztalni hogy PONT mennyi felsz kell a ramnak és nem is nagyon akarom, akkor kezdhetem azzal hogy helyből adok neki 0,2-őt és akkor kerek 2,0V-on fog müködni aztán elkezdem huzigálni, de nem is nagyon csak egy picit.tegyük fel hogy nem is kéne neki 2,0V cask pl. 1,9. akkor ez így baj ha többet adok mint kéne?? végülis ha azt nézzük tom hogy melegebb lesz, de még mindíg nem olyan meleg mint 2,2V-on és ha azt si bírja akkor nekem ez így tökéletes.
Ez az elképzelés így jó, amúgy??Remélem nem volt túl zawaros a fogalmazásom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged