- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Hi!
Előszőr is azzal kezdeném hogy NEM értek a tuninnghoz...( tom jó kezdés a DDR II tuning topic-ba
)
Tegyük fel hogy van egy ramom ami 1,8 feszen van alapból. Tesztek is igazólják hogy megy a ram 2,1-2,2őt is. No mivel én nem tom hogyan kell kitapasztalni hogy PONT mennyi felsz kell a ramnak és nem is nagyon akarom, akkor kezdhetem azzal hogy helyből adok neki 0,2-őt és akkor kerek 2,0V-on fog müködni aztán elkezdem huzigálni, de nem is nagyon csak egy picit.tegyük fel hogy nem is kéne neki 2,0V cask pl. 1,9. akkor ez így baj ha többet adok mint kéne?? végülis ha azt nézzük tom hogy melegebb lesz, de még mindíg nem olyan meleg mint 2,2V-on és ha azt si bírja akkor nekem ez így tökéletes.
Ez az elképzelés így jó, amúgy??Remélem nem volt túl zawaros a fogalmazásom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest