Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Először ilyet akartam, de aztán azért vettem a geil-t mert úgy gonoltam az mégis megbízhatóbb. Végülis elég jó ramok, 1234ig vitták őket asszem az ehavi a CP-ben vagy a Chipben tesztekben, de ha 2 hónapig mennek mint az enyém akkor meg tudom érteni, miért lett ilyen olcsó. Mondjuk én 72kért vettem anno
mostmár 36 ért is láttam.
ezek a cruicalok közül van olyan ami bírja a cl3at 800on vagy egy kicsit fölötte? Most lesz lehet egy jó procim, és ha jól megy tudnám 800 fölött küldeni a ramokat. Meg szándékozom most valami pofásabb ramhűtést is eszkábálni vagy venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Ulefone Armor 33 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mostmár 36 ért is láttam.