- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
nan a hétvégén addig próbálkoztam, amig sikerült lefuttatnom a 32M-et 3-3-3-9-21-gyel, de meglepően szar eredménnyel futott le. Korábban már írtam a memória gondjaimról, ezek továbbra is fennállnak. Winfossal kifagyok dt-ról, ha nem 1333as strappel bootolok, és a memset is szarakodik még mindig. BIOSból cl4es idők vannak belőve, és amikor winfosba lép átáll cl4-re, hiába mentek el memsettel más beállításokat, addig alkalmazza csak, mig újra nem idnul a gép utána elfelejtődik. Valami gond lehet az időzítések beállításval, mert ha memsetből átállítom az összes beállítást, akkor azzal lefut a 32M, alapból meg hibázik. Az jön le az egészből, hogy bele kell piszkálni az időzítésekbe, és akkor lesz stabil valamennyire, mintha alapból nem állna be rendesen. Korábban írtam, hogy az összes monitorozó progi irreális órejeleket látott. ha manuálisan winfosból belövöm, akkor jól látszanak, és a 32M is lefut. Viszont ótvar szar eredményekkel. Egy korábbi cl3as eredmények egy gyengébb procival és egy 3-3-3-8-24es 800+os geil ultrával( 8x430 1:1 ):[link] és a mostani (9x400 1:1 ):[link] ( 400as fsb-n közel ugyanakkora a lapka teljesítménye mint mint 440en, )
u.i: El lehet valahogy érni, hogy a memset ne állítsa át cl4re a BIOSos időzítéseimet? Leszetem többször is, de ha leszedem akkor is átáll magától. Win reinstall nélkül persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged