Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Az elbírálást én úgy látom, hogy sokan ülnek nagy asztalok mögött és amikor nincs kedvük locsogni, fészezni vagy kajálni, akkor egyet-egyet engedélyeznek pár adat alapján, amit eleve csatoltál is, tehát semmit nem kell keressenek. Sajnos dokitól kezdve mindenhol ezt látom, had teljen az előszoba, aztán amikor már nagyon sokan vannak, nekikezdünk és siránkozunk, hogy mennyien vannak. Szóval a lényeg, amikor felmész a maréknyi papírral, akkor az orruk elé teszed, elbírálják, jóváhagyják (remélhetőleg) és mehetsz haza az engedéllyel. Aztán amikor egyszer valaki annyira unatkozik, hogy előveszi a postán, emailben akárhol beérkezett papírjaidat, akkor majd látják, hogy már érdektelen mert van érvényes támogatásod és boldogan letudják 3mp alatt, hogy megint csináltak valamit. De nem akarok senkit bántani, lehet, hogy egész nap gőz erővel túlórában is nyomják, csak akkor nem értem, miért nem halad.

Keress face-en csoportot vagy szerintem itt is van topik rá, olvass utána, hogy megéri-e Neked felmenni.Na nálunk a kormányablaknál örültek, hogy mindent lefénymásoltam, nekik semmit nem kellett, úgyhogy jó, hogy már megint egy országban egy módon értelmezik ugyanazt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest