Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Az elbírálást én úgy látom, hogy sokan ülnek nagy asztalok mögött és amikor nincs kedvük locsogni, fészezni vagy kajálni, akkor egyet-egyet engedélyeznek pár adat alapján, amit eleve csatoltál is, tehát semmit nem kell keressenek. Sajnos dokitól kezdve mindenhol ezt látom, had teljen az előszoba, aztán amikor már nagyon sokan vannak, nekikezdünk és siránkozunk, hogy mennyien vannak. Szóval a lényeg, amikor felmész a maréknyi papírral, akkor az orruk elé teszed, elbírálják, jóváhagyják (remélhetőleg) és mehetsz haza az engedéllyel. Aztán amikor egyszer valaki annyira unatkozik, hogy előveszi a postán, emailben akárhol beérkezett papírjaidat, akkor majd látják, hogy már érdektelen mert van érvényes támogatásod és boldogan letudják 3mp alatt, hogy megint csináltak valamit. De nem akarok senkit bántani, lehet, hogy egész nap gőz erővel túlórában is nyomják, csak akkor nem értem, miért nem halad.

Keress face-en csoportot vagy szerintem itt is van topik rá, olvass utána, hogy megéri-e Neked felmenni.Na nálunk a kormányablaknál örültek, hogy mindent lefénymásoltam, nekik semmit nem kellett, úgyhogy jó, hogy már megint egy országban egy módon értelmezik ugyanazt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest