- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
válasz
Norbika88
üzenetére
Szia
Az EKG szerű visszajelzés nekem pl. akkor jelent meg mikor othon cseréltem a motor olajat és ilyenkor nem nullázódik a kumputer amit akkor még azt mondtak csak szakszervízben lehet nullázni de előfordult már olyan eset is hogy aki szervízbe viszi ott sem nulláznak mondván jó lessz ez majd lehúzásra mikor az ügyfél visszamegy hogy baj van.
Nekem még a 2017-es Sandero-m van 1.0 abban még az olcsóbb és egyszerűbb ABS-alapú van és mivel neked szelepenkénti jeladód van akkor csak újabb kiadású a kocsid.
Két dolgot tehetsz ez ügyben van egy hivatalos és egy nem hivatalos oldala.
A hivatalos az hogy szenzort szereltetsz a téli kerekekbe is mivel ennek megléte VIZSGA követelmény de ha nem ez időszakra esik a műszaki akkor evvel együtt élsz vagy a másik lehetőség hogy kikapcsoltatod ezt a funkciót egy erre megfelelő embernél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Napelem
- NBA és kosárlabda topic
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs