Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz kiserik #1700 üzenetére
Van tükör is a játékban...
A dolgot egyfelől én is furcsállom (főleg, mert a tavalyi videó és a mostani E3 trailerben milyen pofás külső nézeti videók voltak), de a másik oldalról teljesen megértem, ugyanis:
-Az átvezetők valójában interaktívak, a beszélgetést lehet befolyásolni, cselekedni lehet, stb. Ezt külső nézetből elég macerás dolog megoldani, ha amúgy belső nézetes a játék. Az új Tomb Raidereknél megoldották, hogy mész-mész-mész, és egyszer csak fordul a kamera, hogy Lara animáltan csináljon valamit. Ez tök jó, de az első időkben én közben folyamatosan nyomtam a hátra vagy az ugrás gombot, hátha valami quick time event...
-Ez szigorúan saját vélemény, de szerepjáték szempontjából talán előnyösebb a dolog. A felhasználók jó része amúgy is csinálna egy kerek fenekű, nagy mellű női karaktert, hogy az illegesse magát végig. Ez valahol érthető, de nem azért csinálták a karaktert, mert ők ilyen karaktert akartak megszemélyesíteni. Persze a szabadság beáldozásával jár ez a döntés, nem vitás...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Topikgazda
válasz kiserik #8889 üzenetére
Először is előre is gratula az apasághoz!
Ez amúgy így ránézésre pénzügyi kérdés.
Az XBox Series S sebesség illetve grafika terén a három felvázolt opció közül a legjobbat nyújtja várhatóan. Szóval ha ez a befektetés nem nagy áldozat, ezzel lesz a legjobb játékélményed. Annyit nem árt még tudni, hogy ha XBox-ra veszed meg, akkor tudomásom szerint a játék a felhasználóhoz kapcsolódik, a mentésekkel együtt. Szóval később egy Series X-el akár jobb grafikával is mehet tovább a dolog, ha éppen úgy alakul az élet (és a játék már meglesz hozzá).Ha nem akarsz befektetni, akkor a PC vs. PS4 nagyjából hasonlót nyújthat grafika és sebesség terén (ha a PC-ben van SSD, akkor persze ott a játékélmény jobb lehet), annyi lesz a különbség, hogy kontrollel vagy billentyűzet és egér a preferált beviteli eszköz.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
bélanéni
őstag
....az idő rövidsége miatt szorítkoztam a lényegre, mivel nálunk is van egy 2 éves örökmozgó, lopva fórumozok én is gratulálok a legjobb grafikájú és atmoszférájú projekthez, és persze kitartást hozzá, az első pár hónapban mindenképp szükség lesz rá
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Vesa
Topikgazda
Cifu leírta a lényeget, talán annyit fűznék hozzá, hogy a PC sem elvetendő, ha használt alkatrészekkel feltolod kicsit a meglévőt. Ebbe a platformba már occsón mennek az i7-ek, pedig még mindig jók. +8Gb Ram sem horror összeg DDR3-ból. A VGA-t és az i5-öt is el tudod adni, valamennyit hozzáraksz és vehetsz egy jobb VGA-t is.
Nem tudom mennyi lenne az Xbox, ehhez mérten ki tudod számolni, ha nézelődsz kicsit HardverAprón-n.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Én egyetértek Vesa kolléga véleményével. Ha szeretsz bütykölni a géppel akkor kb. 100k-ból egy közepesen erős konfigot össze lehet rakni. (persze csak ha sikerül eladni a processzort és a videokártyát jó áron.)
Ha csak egy "kiveszem a dobozból és megy" típusú ember vagy, akkor az XSS jobb választás, bár az a játékon kívül másra nem lesz jó...
Amúgy gratulálok, jó egészséget nektek!
Egyébként ha megszületik se írd le a játékot. Nekem főleg az első gyerek nagyon rossz alvó volt. Előfordult, hogy fél óránként ébredt. Olyankor már vissza se aludtam, inkább indítottam valami játékot arra a fél-fél órára... -
daninet
veterán
válasz kiserik #11634 üzenetére
őszintén most látva milyen jól fut céges laptopon böngészőben a Stadia elgondolkoztam van-e értelme pénzt költeni hardverre. Az egy éves gépem RTX2060-al darabosan futtatja raytracinggel. még jó, hogy elköltöttem rá vagy 400ezret
#11636 Frod
A mindenhol máshol alatt mit értesz? Még a telefonodon is játszhatod. Stadia eszköz lefedettsége a legnagyobb. Pont hogy a PS verziót nem játszhatod sehol máshol[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
félisten
-
-
WATERDACA
őstag
válasz kiserik #15611 üzenetére
Én egyszer egy olyannal találkoztam hogy két csávó összeveszett valami tök random dolgon, erre az egyik lepuffantotta a másikat. Hirtelen úgy meglepődtem, hogy nem tudtam mit kéne éppen csinálni, a fószer elrohant, a hullát kilootoltam.
Egy szó mint száz, tényleg vannak random eventek.
u wanted, i got it \o/
-
aktív tag
Tegnap battyogok haza V-vel pihenni picit, majd észrevettem hogy az emeleten egy fószer molesztál egy lányt. Odalopóztam, ártalmatlanítottam az emberünket szép lassan, és a csaj nem győzött hálálkodni. Volt egy rózsaszín bőröndje és elmondta, hogy azért hagyja el a várost, mert tele van a hócipője a sok bűnözővel. Normálisan játszva nagyon is él a város.
ezt pl. jó olvasni, mert az első alkalommal mikor elhagytam a kecót belefutottam ebbe, de nálam vagy 10 reload után is csak remegett a csaj a földön, mindegy hogyan kezeltem le a fószert... húztam is rá a szám, de akkor megnyugtató, hogy csak bug volt és legalább elméletben normálisan van kezelve az eset
-
Black_Sheep
tag
Csatlakozom. Egy automatába vittem eladni a lootot, nem messze volt egy bejárható lépcsőház. Az emeleten apa és lánya vitatkoztak; a lány beállt Mox-nak, a férfi próbálta győzködni, hogy gyári munkásként dolgozzon, mire a lánya: nem akarok rákban meghalni a gépek gőzétől, mint az anyám, inkább basszanak halálra kurvaként...
Semmiféle interakcióba nem lehetett kerülni velük, ez csak egy random történet, de pont az ilyenek adják meg az immerziót. Ha valaki a grafika miatt nyíg egy ilyen RPG esetében, annak tényleg nem való ez a játék. Szerintem szenzációs.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz kiserik #16851 üzenetére
Kövi végigjátszásánál én is valami ilyesmire akarok ráállni, hogy a plusz sebzésekre nem akarok tenni skillfában, hogy ne tegye könnyebbé a játékot. Mert ez a pisztollyal lesből headshotolom az ellenfeleket ez nevetségesen könnyűvé teszi a dolgokat. Tudom, mert sokszor indultam úgy neki lopakodós küldinek úgy, hogy épp nem volt nálam pisztoly csak shotgun meg gépkarabély.
We are only Stardust...
-
-
mvkly
senior tag
válasz kiserik #31885 üzenetére
Mindent tisztára nyalva a végére hagytam Dogtown-t. Egyelőre úgy tűnik, nem volt a legjobb döntés.
Nem sztori spoiler:Elég durva cuccok esnek le (gyakran szó szerint), amit aztán nem tudok majd hol kihasználni, mert ez után már csak a főszál finish marad hátra. Azt nem tudom, hogy a 60/50-es szint miatt ad be ilyen fullos eszközöket, vagy ez Dogtown velejárója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest