Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Evil Snowman #23353 üzenetére
Most, hogy mondod, tényleg az övé volt.
Tényleg így volt. (csak nem emlékeztem már rá, így hirtelen, mert még a játék korai szakaszán meglett)Valami mellékküldetés miatt kellett oda menni, egy ottani hűtőben a jég között feküdt egy hulla, és ott volt az öreg Dex hullája is, benne a pisztoly. [ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Aha, köszi!
Most látom, hogy a Cyberpunk világ sokkal kiterjedtebb, mint gondoltam. Van itt még könyv/képregény is, pl.: Cyberpunk 2013, Cyberpunk 2020. Érdekes.[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz Aljasvip #23365 üzenetére
Jaj nem!! Dehogy, meg se fordult a fejemben. Meg lehet nézni a játékban, csak a kilátóhoz kell menni, vagy magas pontra, ahol látszik a távolban a forgalom. Az ilyen gagyi.
-
tibaimp
nagyúr
Most volt az autóverseny utolsó köre,
mikor Claire megkért, hogy ne a verseny legyen a fontos, hanem nyírjuk ki azt a céges faszit, aki állítólag megölte a férjét. Valami Simson vagy mi volt a neve. Visszatöltöttem, mert az első alkalommal megnyertem a versenyt, de a csaj megorrolt rám, nem is kaptam semmit, így visszatöltöttem, és megöltük a fickót, így meg ideadta a kocsiját. A kérdés, megnyerve a versenyt, kapnék valamit, esetleg később?
-
Topikgazda
válasz tibaimp #23370 üzenetére
Claire-szál:
Ez egy újabb morális döntés-kérdés. Ha megölöd a fazont, akkor később Claire bevallja, hogy bűntudata lett. Tehát valahol megbánta a bosszúját. Függően attól, mikor csinálod, a Beast bár nem rossz autó, de azért annyira nem jó, hogy emiatt csinálja valaki a Claire-bosszú féle véget. Ha Te nyerni akarsz, akkor nyerj - és fogadd el a következményeket... Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
tibaimp
nagyúr
Nem tudtam, hogy nekem adja a kocsiját, csak kérdezem, hogy mi lett volna, ha nyerek? Először, mint írtam, nyertem is, de nem volt semmi különös, csak ő megharagudott. Később szóba állt volna velem, ott a klubban jópofiskodott volna a pult mögül, vagy hozzám se szól? De mindegy is, ezért kell még egyszer kitolni
-
Evil Snowman
őstag
válasz tibaimp #23372 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogyha nem a versenyt nyered meg, hanem a fazon után mész, majd ugye felborul az autójával, de ott nem ölöd meg, akkor pár nap múlva hív, hogy kösz, hogy nem nyírtad ki és ezért cserébe megkapod az autóját, ami szerinte 100x jobb mint Claire-nek az a fos dömpere. -
abéla
senior tag
válasz tibaimp #23366 üzenetére
Ezt egyébként én sem értem, miért hagyták benne; mert ok éjszaka nagyon jól néz ki a sok (fék)lámpa, meg forgalom-fíling, de nappal, mint vlmi doom 2.5D .
És ha már erőforrás-igény, ha ilyen durva LoD-dal dolgoztak, akkor miért nem inkább valami voxel -félével oldották meg?...persze mittudomén, nem értek hozzá, csak p*fázok
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
tibaimp
nagyúr
válasz Evil Snowman #23373 üzenetére
Nem is én öltem meg, hanem a csaj. Én még a fegyvert sem tudtam ráfogni. Érdekes. A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
CJ4567
nagyúr
Ha rábeszéled Claire-t, hogy ne ölje meg Sampson-t, akkor meg mindkettőjük autóját megkapod. No Sana No Life
-
tibaimp
nagyúr
válasz CJ4567 #23376 üzenetére
Na baszki, ilyen is van! Fasza.
Más, bunyó. Nem tudtam leküzdeni a kölyköt, 3. ellenfél. Így Jorus kolléga javaslatára kigyúrtam ezeket. Simán legyűrtem a fickót, nem kellett "csalnom". Az a fura, hogy nem egyértelmű a skill, de mindegy működik:
-
nagyúr
Bahh, akkor ebben a végigjátszásban azért nem tudtam megszerezni a Cthulhut. Úgy emlékeztem a korábbi végigjátszásokból, hogy valamelyik fixer ajánlja fel megvételre, de most már majdnem Hanakonál vagyok, 50/50-en, és semmi. De akkor az ebből a küldiből jönne, csak ebben a végigjátszásban most megnyertem a versenyt. Persze megnézhettem volna Wikin, csak mindig gondoltam, most már biztos beadja megvételre vmelyik fixer, most már biztos. De akkor így nem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz genndy #23380 üzenetére
Hmm, most rákerestem, és valóban, meg is lehet venni (Regina ajánlja fel), de valamiért még nem adta be (nincs a Verdák listáján), pedig már csak pár mellékküldi van, mielőtt elmegyek az Embersbe. Persze a Javelina jobb, mert másfélszer erősebb, de a Cthulhu szebb és hátsókerekes.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
CJ4567
nagyúr
A végső verseny előtt amikor Claire beszélni akar veled, és arról beszél, hogy meg akarja ölni Sampson-t, mondd azt, hogy "My priority is winning." Majd amikor meg akarja ölni Sampson-t a versenyben, lesz egy plusz dialógusszál, amit ha végigviszel, akkor rábeszélheted Claire-t, hogy ne ölje meg Sampson-t. Így mindketten nagyjából boldogok lesznek, és mindkét járművet megkapod. [ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
nagyúr
válasz genndy #23384 üzenetére
Most olvasgattam pár threadet a témában, és több helyen írják, hogy a Cthulhu egyedi verda, és igaz, hogy meg lehet venni Reginától, de csak akkor, ha a tulajnak már nincs rá szüksége - mert mondjuk meghalt. Viszont, ha életben marad, akkor az autó nem lesz eladó. Mindjárt megnézem a parkolóházban.
Volt olyan, aki megnyerte a versenyt, és utána meg tudta venni az autót Reginától?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Lehet hogy így van (tehát hogy azután lehet csak megvenni ha már nem él a tulaja), most egy olyan mentést tudtam megnézni, ahol én is a verseny után vettem meg a Cthulhut (és segítettem Clairenek,
). Addig meg sem jelent a megvehetők között, de azután igen, és tényleg Regina a fixer.kinyírtam a tagot
Viszont olyan sűrűn nem mentegettem, csak olyan mentésem van ahol kész a verseny de még nincs a mellékküldik között a Cthulhu, a következőben meg már meg is vásároltam. Hogy a verseny után pontosan mikor szól Regina, azt nemtom.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
tibaimp
nagyúr
válasz genndy #23387 üzenetére
Nálam még csak pár nap "telt el" a verseny óta, mikor meghalt a tag, de még nem adta be a kocsit megvételre. Már csak 1 darab megvehető autó van, a 225.000 ezres valami sportgép (pontosan nem tudom melyik).
-
tibaimp
nagyúr
Jobbféle kiberver-t hol lehetne venni, mert elég sok fehér, kék cucc van még a karakterben, amiket jó lenne kicserélni. Ráadásul elég jó modjaim vannak, amiket nem is tudok beletenni a "sima" fehér/kék kiberver-be, mert nincs mod hely.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Evil Snowman #23391 üzenetére
Nagyon jó, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs