- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz zsoltee10 #19895 üzenetére
Nekem azért nem tetszik
Judy és Panam mert túl vagányak és esetenként fiús a viselkedésük.Én nem szeretem a belevaló csajokat.Evelyn jött be igazán a nőiessége miatt, de neki csak rövid epizódszerep jutott( legalabbis eddig) kár hogy vele nem lehetett összejönni vagy lefeküdni.Azt tudtátok hogy lehet a jatekban örömlányok szolgáltatását is igénybe venni? -
veterán
válasz zsoltee10 #19892 üzenetére
Ez ám a taktika!Igazi profi vagy.Az ugrálás mit jelent? Tudsz gyorsan ugrabugrálni? Vagy magasra? Első játékot befejezem akkor én is egy teljesen más karaktert akarok csinálni másodjára mint amilyen most van, de engem a pengék világa egyáltalan nem vonz.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
válasz CPT.Pirk #19894 üzenetére
A Panam is jó, de Judy még jobb, tartalmasabb. Masseffect utánérzésem van. Azt elsőre Ashley románcon toltam végig. Aztán Liara és vele sokkal tartalmasabb volt a játék. Mondjuk ahhoz képest a CP románc sztorijai nem túl kidolgozottak, pedig eltelt 10-12 év. Ráadásul nem volt mindegy hogy alakulnak ott a párbeszédek. Itt kb akarod/nem akarod, kész, nem kell nagy előkészítés, udvarlás.
-
zsoltee10
addikt
válasz beyruth82 #19871 üzenetére
kard+lopakodás. Gyengébb ellenfeleknek egymenetben lecsapom a fejét. Bokát fejlesztettem, ha sűrű a szitu, tudok ugrálni, ha nagyon sűrű, akkor visszavonulok, megszóróm őket repeszgránáttal meg vakító gránáttal, aztán adj neki.
lvl 40 felett meg a gyorsan feltöltődő életerő miatt alig tudnak megsebezni. Az elején azért egy párszor volt load game.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz CPT.Pirk #19875 üzenetére
Judy románc szerintem nagyon jó lett a többihez képest. Jó a zene alatta, emocionálisabb, emberibb az egésznek az alakulása is, a beszélgetések. Viszont ezek a hülye nyögések a szexjelenetek alatt... mintha 20 évvel ezelőtti játékban lennék. Ezeket kellene moddinggal inkább eltávolítani, mert rengeteget rontanak az összképen. We are only Stardust...
-
veterán
Nem mert
amikor érkeztem nem tudtam hogy nincs-e valami hátsó szándéka hogy a lakására hív.Megfordult a fejemben, hogy bérgyilkosokkal vár vagy valakik kényszerítik, hogy odahívjon és rámtámadnak.A bejarati ajtó elött megalltam és amikor kinyílt láttam a robotot a plafonon.Meghekkeltem és deaktiáltam csak utána mentem be. [ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz beyruth82 #19883 üzenetére
Szép dolog az emlékezés.
(rá is kérdez) Ekkor ugyancsak simlis vagy Nem szép dolog. Profi zsoldost alakítasz a játékban kéremszépen.Szerintem csak akkor lő rád egyébként, ha beleolvasol az adatokba.
Ja, már látom. Véletlenül fejbelőttedAz önvédelmi tornya nem lőtt szarrá? [ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
juliensorel
senior tag
Ha bevonod a militechet, majd a nem feltört szilánkkal fizetnél, ellenben megölöd Royce-ékat, Dex akkor is ugyanezt mondja a végén. Szerintem itt a tökösség a vörös szeműek kinyírásra vonatkozik, meg arra, hogy nem fizetted ki újra a már megvett robot árát. A militech segítsége nem számít. [ Szerkesztve ]
-
félisten
Mondjuk amikor elhoztuk a Flathead robotot én nem vontam bele Militechet másodszorra, csak Jackievel lenyomtuk a Maelstrommot. Utána hívott Dex és megjegyezte , hogy helyén vannak a golyóim. Hát izé. kösz Tök jók az eredetik
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
veterán
Van olyan opció is amikor ő támad rád.Gondolom csak ezért lehetett megölni mert amúgy nem lehet megölni fixereket, megbízókat.Amúgy véletlen öltem meg.Becéloztam de nem hittem hogy meg lehet húzni a ravaszt mert más megbízok esetében ezt nem lehet megetenni.Én lepődtem meg a legjobban mikor eltaláltam.Aztán fegyvert rántott és kenytelen voltam megölni.Viszont ezzel szeretnék tisztelettel adózni az emlékének -
LK
addikt
válasz beyruth82 #19881 üzenetére
Egy valódi asztali szerepjátéknál olyan következménnyel járna, hogy az utcán ennek híre menne és onnantól nem bízna benned senki. Itt? Semmi sem lesz.Ijedt volt, nem flegma. Be volt csokizva attól amit ellopott. [ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
veterán
válasz Maelephant #19879 üzenetére
Túl flegma volt.
-
Maelephant
aktív tag
-
Alpi.
addikt
[Ha már hangok], ezt láttátok ? Karakterek és hangadóik.
Egyébként a női karakter nekem is valahogy jobban "kiadja" ! Nem csak a látvány kellemesebb , több ponton is éreztem, hogy valahogy női karakterrel jobban passzolt ! Bár ez full szubjektív, legalábbis nagyrészt, de úgy látom, nem csak én éreztem így.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
félisten
válasz Jinxb1rd #19874 üzenetére
egyetértek, én is most azzal játszom, mások a párbeszédek, jobbak. Az is igaz hogy a férfi karakteremmel céges voltam a nőivel utcakölyök.
Ráadásul tök jó a hangja és a kiejtése, bejön.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
veterán
Hm...nálam még megvan....viszont valamit tuti sikerült átállítsak, mert többszöri játék és gép elindulás után is nőttek az értékek. Full hd, és vsync off.
kb 10-szer indítottam el a játékot, ugyanabban a pozícióban:
Alacsonyon nőtt az fps 97-ről 109-re
Kattints a képre a nagyobb változathoz
Ultrán nőtt az fps 50-ről 74-re.
Kattints a képre a nagyobb változathoz
És az épületeken belül sem nagyon akar leesni ultrán 54-55 alá, sokszor van 60 felett is. Futkostam össze vissza, ugráltam, emberekkel beszélgettem, mindet csináltam. Előtte ez 10-15 fps-el kevesebb volt. Most vsync-el ultrán majdnem sokszor 60-on áll.Most kíváncsiságból betöltöttem egy másik mentést, egy utcai részt , ahol sok autó és ember van. Kicsit futkostam itt is, úgy néz ki, hogy tartja szépen itt is ultrán az 50+ fps-t.
https://gamergep.hu/
-
Jinxb1rd
addikt
Úgy látom, hogy női karakterrel sokkal értelmesebb, emberibb a játék. A románcok is jobbak. Kár hogy nem azzal játszottam végig először.
We are only Stardust...
-
veterán
válasz m0h0senator #19872 üzenetére
Ja hat igen lehet abba az irányba is fejleszteni a karaktert.Én azt eléggé elhanyagolom most így elsőre.
-
veterán
válasz zsoltee10 #19869 üzenetére
Katanával hentelsz?Gondolom ezt csak magasabb szinten lehet megtenni mert egyebkent mire odafutsz az ellenfélhez és levernéd őket egy szál karddal szanaszét lőnnek.Én távcsöves puskával mindig egyet vagy kettőt messziről leszedek aztán revolverrel odarohanok és úgy a többit.Ha sokan vannak akkor hasznalok valamilyen gépfegyvert, esetleg shot-gunt.
-
bunfi
őstag
Walk... Dont walk... GONE (engem speciel néha már idegesített)
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
zsoltee10
addikt
első karakterrel szokásos gépfegyveres technikával nyomtam, de ez az első játék, hogy a kardozást élvezem. Ráadásul sokkal hatékonyabb is. Van egy 1500dps-re felhúzott piros színű katanám, azzal lehet aprítani. Majd megnézem youtubeon, hogy vmi ultra durva pengét hol lehet találni, amit még fel lehet húzni.
Ruha modokat amúgy hol lehet találni? Vannak több slotos ruhák, de ncpd küldetéseken és ruhaboltban se nagyon találok hozzá modokat. Páncélt a véghajrára felhúznám, jelenleg 900 körül van, bár így se okozott eddig senki problémát...
-
L3zl13
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #19863 üzenetére
A felkiáltójel rajta marad a küldi cuccokon a küldetés után is. Ez még nem jelenti azt, hogy be van ragadva a küldi.
Wilson pedig szokott kiabálni egy-egy mondatot mindig mikor megyek a lifttől a lakásomhoz, de ennyi. Nem tudom neked ennél többet is dumál-e.Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
válasz csababarca #19855 üzenetére
PC-n vissza tudod szerezni a már betört/eladott fegyót moddal ha nagyon szeretnéd kipróbálni.
Aki hülye, haljon meg!
-
juliensorel
senior tag
Nem jelzi, mindig piros keretben vannak a fegyverek, ha meg van ha nincs, ha kell, ha nem.
Ezeket le tudom gyártani a táskámban van a fegyó, mindkettő ikonikus, mégis piros keret:
Ezt viszont nem tudom legyártani, mert nincs nálam a fegyver, de persze blocked, csak a játékos nem érti miért:
A tervrajzok piros háttere pedig csupán a Blocked-al inaktív gombbal egyenlő jelentés, tehát abból sem derül ki, hogy miért tilt le, csak azt látjuk, hogy nem lehet.csababarca : csak az ikonikus fegyverekkel kell végig menni egy ilyen lépcsőzetes fejlesztésen, de amit veszel boltban/vagy találsz sima narancs tervrajzot azt le tudod gyártani a tárgykészítési komponensekből, tehát nem kell hozzá meglévő fegyver.( Logikát ne keressük, de talán ott van a kutya elásva, hogy az ikonikus fegyverekből csak egy létezik, hiszen az valamelyik szereplő fegyvere volt, ezért nem lehet a semmiből legyártani, muszáj lennie fizikai példánynak.)
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
válasz csababarca #19862 üzenetére
Érdemes azért néha ránézni, mert a modokkal esetenként jobb fegyver érhető el, mint sima fejlesztéssel. Éppen ezért jobbak lehetnek azok is, melyeken több a mod slot (pl. a végén jobb lehet egy Epic 4-5 slotos, mint egy Legendary 2 slotos).
A tudomány a valóság költészete!
-
jonnyjoker01
veterán
Ha Wilson be van ragadva és folyamatosan sírdogál hogy otthagyom meg lehet javítani valahogy? Be van ragadva az ajándék fegyver quest, annak ellenére hogy teljesítettem, sárga felkiáltójel van az inventorymban a fegyver sarkában wilson meg folyamatosan úgy pofázik nekem a megabuildingen belül mintha mellette állnék. Játékidőben kb 15 órája történt, csak vártam hátha megjavul magától.
Más: találtam egy helyet ahol
ahogy az később kiderült, rendőri nemhivatalos megbízásra egy banda hajléktalanokat mészárolt. Elég dark dolgok derülnek ki ezekből a shardokból Üdv. Johnny
-
csababarca
őstag
válasz juliensorel #19860 üzenetére
Bonyolultabb ez mint gondoltam.
Pl amiről beszélek smart sniper, azt egyből narancsra készítettem el.
Ashura a neve.Mindegy, nem gondolom túl, bele se megyek hogy a fegyverre rakható modokból mik a jók.
Crit chance 4% amivel eddig találkoztam, kék mod, azokat pakolgatom.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Vesa
Topikgazda
válasz csababarca #19858 üzenetére
Minden tárgynál kiírja (ikonnal jelzi) alul, mi kell az elkészítéséhez. Ahogy a képen is látod, a fegyvert is mutatja. Ha valami nincs meg ezek közül, akkor azt piros kerettel jelzi.
Ezzel együtt, nem igazán jól átgondolt a UI...a teljes craft képernyőre ráférne egy overhaul.
[ Szerkesztve ]
-
juliensorel
senior tag
válasz csababarca #19858 üzenetére
-
Vesa
Topikgazda
válasz juliensorel #19857 üzenetére
"Egyébként nagyon szarul van megoldva, hogy nem jelzi egyértelműen, hogy hiányzik a fegyver mint komponens, miért nem szürke vagy mit tudom én ?"
Jelzi. A komponens körüli keret piros, ha hiányzik, zöld, ha megvan.
-
csababarca
őstag
válasz juliensorel #19857 üzenetére
Egyébként Lila tárgyleírásom van hozzá.
Lilából is van sima meg ikonikus?Nem ez a mesterlövész volt, most nem jut eszembe a neve, de valszeg csak sima legendÁs akkor.
Megszívtam, ezt nm tudtam hogy ikonikusnál ( legyen lila, kék, narancs), kell a fegyver is.[ Szerkesztve ]
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
juliensorel
senior tag
válasz csababarca #19853 üzenetére
Szerk: Már CJ4567 is írta. Felejtős a chaos ha betörted.
Az a sniper is ikonikus amire gondolsz? Mert ha nem az, akkor ahhoz nem kell, hogy nálad legyen a fegyver alacsonyabb szintű változata. A simán csak legendary (narancs) tervrajzokat el tudod készíteni bármikor. (a képességed meg van)
Az ikonikus tervrajzoknál viszont maga a fegyver is egy tárgykészítési komponens, ha az hiányzik a hátizsákból, akkor nem készíthető el.
Egyébként nagyon szarul van megoldva, hogy nem jelzi egyértelműen, hogy hiányzik a fegyver mint komponens, miért nem szürke vagy mit tudom én ?[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
válasz Meggyi001 #19846 üzenetére
Ezt a fájlt az 1.05-ben kivették a játékból (nem tudom, nálad hogyan lehet még benne, hacsak nem valami régebbi verzióval játszol), a hivatalos komment szerint azért, mert semmi hatása nincs a teljesítményre, sőt, nem is használja a játék.
"Removed the memory_pool_budgets.csv file. which was not connected with the final version of the game and had no influence on it (it was a leftover file used during the development to estimate memory usage. It had no effect on how much memory was actually allocated). Perceived performance increase after editing the file may have been related to restarting the game."
-
csababarca
őstag
Bocs megint én, ha megveszem a Arasaka JKE-X2 Kenshin nevű fegyvert, vagy megszerezném valahonnan, akkor engedné a Chaost legyártani?
Vagy felejtős a dolog mindenképp ha egyszer betörtem?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
CJ4567
nagyúr
Mert az egy sima Ashura. Az ikonikus fegyverek egy részét simán megcraftolhatod, és onnantól fejlesztheted, viszont vannak, amiket meg kell szerezned, és utána lehet fejleszteni.
Ami közös, hogy miután megszerezted, vagy megcraftoltad egy alacsonyabb minőségű változatát egy ikonikus fegyvernek, azt tudod fentebb fejleszteni, nem tudod egyből a legendás változatát megcsinálni.
No Sana No Life
-
csababarca
őstag
válasz csababarca #19851 üzenetére
De vicc, mert az okos mesterlövész legendary puskát úgy craftoltam ki, hogy nem is kellett hozzá inventoryba lennie a fegyvernek.
Egyiknél kell másiknál nem?Hát ez baromi érdekes így.
-
anubis6
aktív tag
válasz juliensorel #19832 üzenetére
Ma is tanultam valamit
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
csababarca
őstag
válasz L3zl13 #19841 üzenetére
Elvileg mindenem van.
18as technikai adottságom van, és ki van már oldva a skill hozzá, megnéztem. (Epikus, legendary)27es szintű a karakterem.
Nem tudom miért nem engedi:/
De akkor az lehet a baj, hogy anno szétszedtem amikor kis szinten voltam.
Kellene neki az eredeti fegyver is ezek szerint.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz zsoltee10 #19847 üzenetére
Majd ha végeztél mond meg, megérte-e.
Ez itt pedig a spoileres véleményem, amit majd csak utána olvass el, ha végigtoltad a secret endinget.
Nálam nem működött az autosave, úgyhogy még élet cheatet is kellett alkalmaznom, hogy lenyomjam ezt az endinget, ráadásul csak 32-esz szint körül voltam, ami lóf... A végkimenetellel viszont nem voltam elégedett, mert csak az változott, hogy V-ként dönthettem ki menjen alt-tal. Én Johnny-nak adtam a testet, mert nem láttam értelmét, hogy 6 hónapra visszamenjek és mivel női V-m volt, így khm. Johnny megkapta a végső iróniát - "minus the charisma, and an impressive cock" - és így ebben a végkifejletben amit Johnny mond az stimmel is az eseményekhez. Összességében valami extrát vártam ide... Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bep
őstag
Menéztem most.
Ha valaki használná a vérpumpát és van gorilla karja még mindig bugos természetesen és nem működik a pumpa, tehát full fölösleges továbbra is... Eliveg sáska pengénél is fennáll (de ezt csak olvastam). -
Carlos Padre
veterán
válasz juliensorel #19838 üzenetére
Használd a kontaktlencsét, akkor nem ölöd meg őket.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
veterán
Ahha...na akkor tesztelgetem.
-
lo_jo
senior tag
válasz Meggyi001 #19842 üzenetére
Ha csak a file módosítását akarod ellenőrizni, akkor ne ultra és alacsony közötti összehasonlítást csinálj, hanem pontosan ugyanúgy kell hagynod mindent és mindkétszer friss indítás után nézd a monitorozást. A saját tapasztalatom: [link]
Amikor előjött először a config file, akkor 1,5GB rendszer RAM és 3GB VRAM volt az alapérték. Ha valaha bárki ilyen valós értékekkel próbálná futtatni a játékot, garantált, hogy a közelében sem lenne a PC grafikának és teljesítménynek, mivel ezek a prevgen konzolok adatai.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Meggyi001 #19842 üzenetére
Ennek az ellenőrzéséhez többször töltsd vissza a játékot. Korábban azt nyilatkozták, hogy már eddig sem volt szerepe ennek a fájlnak, a sebesség növekedést meg kb. a játék újraindítása okozta.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
veterán
Khm....ne nézzetek lécci hülyének, ezt én kipróbáltam, mintha nőtt volna az fps. Lehet, hogy placebo, de így érzem. Kipróbálná valaki még rajtam kívül? Köszi. Átírtam kicsit, csak úgy...
[link]
Cyberpunk/engine/config/memory_pool_budgets.csvKattints a képre a nagyobb változathoz
Forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
L3zl13
nagyúr
válasz csababarca #19839 üzenetére
Akkor is blokkolva van a gyártás, ha nincs meg a gyártó skilled az adott minőségű fegyver gyártására.
Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
Igen az ikonikus fegyók gyártásánál az egyik összetevő a fegyver egyel alacsonyabb minőségben.
Aki hülye, haljon meg!
-
csababarca
őstag
Értem.
Hát ott van a listában, de azt írja, nincs meg minden összetevőm.
3 féle összetevőt ír hozzá, azok megvannak.
De akkor lehet valami hiányzik.Tehát akkor tuti elvettem, mert látom a listában.
-
juliensorel
senior tag
válasz csababarca #19835 üzenetére
Ha nincs konkrétan nálad a hátizsákban az adott tárgy, akkor nem tudod legyártani az IKONIKUS fegyvereket. Én legalábbis ezt tapasztaltam. A tárgykészítési leírást csak akkor kapod meg, ha egyszer megszerezted a fegyvert, szóval elvileg el kellett venned tőle. Én amúgy miden ikonilkust kipakoltam mindig V lakásba, amiket nem használtam. Onnan visszarakva mindegyiknek le tudtam gyártani a jobb változatát, amikor már olyan szinten volt a tárgykészítés nálam.
#19810Cifu
Akkor most tulajdonképpen ez a psycho dolog is egy bug? Van akinél meghalnak, van akinél nem?
Én a PAX "nem halálos " fegyver modot egyszer használtam,amikor a szerzeteseknek kellett segíteni és kérték, hogy ne öljek meg senkit. [ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki próbált már valami teljesítmény növelő modot? Létezik olyan ami nem rontja el nagyon a képet de lehet vele stabilabb FPS-t csinálni?
-
csababarca
őstag
ha a maelstrom chaost nem vettem el anno Royce-tól (nem emlékszem rá...:/) akkor el se lehet készíteni a későbbiekben?
megvan hozzá mindenem, de blokkolva azt írja.
DR5 Nova-val nyomulok, de kipróbálnék mást.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
F_Peter
őstag
Sok játékban arra van panasz, hogy hiába fejlődsz, hiába vagy elméletileg az egyik legnagyobb hős, ezt nem érzed mert hozzád skálázódnak az ellenfelek.
Itt akár eljuthatsz a végére mondjuk lvl20-on, akkor nem is lesz könnyű. Vagy többet tehetsz a fejlődésért és brutál erős is lehetsz.Az sem kizárt, hogy az online részhez is valamennyire alkalmazkodni kellett.
-
veterán
Ja így már tudom ki ő 😀
Amúgy majd leszek olyan erős hogy kiírtsam a Valentínókat?Azok uralják a legszebb varosrészt ahogy néztem. -
juliensorel
senior tag
válasz beyruth82 #19821 üzenetére
Egy ideig nincs gond a balance-al, aztán hirtelen észrevétlenül elhúz az ember az npc-khez képest. Jelenleg nekem is 17.es szinten van a második karakterem, ilyenkor még tök ok minden. Amiről beszéltünk az pl a végjáték, oda lvl 50-50 mentem, kb 170 óra játék után és mivel folyamatosan fejlesztettem a karteremet nem túl sok nehézségbe ütköztem. (én egyébként erre sosem panaszkodtam, ilyen a balance jelenleg, ez van, én örömömet leltem a karakterfejlesztésben ettől még)
Dorsett kapcsán:
Az hagyján, hogy ott épp a megbízód, de azzal kezdődik az egész játék, hogy Őt megmentjük...nagyon necces etikailag ezután kinyírni, de ez ugyebár Night City... Én az összes verziót végig próbáltam, ő is rád támad simán ha olyat mondasz. Nincs semmi következménye amúgy semelyik kimenetelnek és nincs több küldetés se tőle.
anubis6 :Dorsett akkor adja a legtöbb lóvét, ha feltöröd a cuccát, bevallod neki, majd utána gratulálsz neki a hacker munkásságához [ Szerkesztve ]
-
Alpi.
addikt
Nem biztos, hogy a C:-n a Gog-ba van az az info file, ami kell. Én már 3 verzióval is találkoztam a saját és haveri körben. Volt, hogy a C:.....Gog mappába lévő kellett, de volt, hogy a játék főkönyvtárába, illetve olyan is, hogy a főkönyvtárból át kellett rakni a Cyberpunk2077.exe mellé, a bin\X64 -be, ahol alapból nem volt ilyen, de mindig erre kellett átírni, vagyis én erre szerkesztettem át !
"language": "Magyar",
"languages": [
"hu-HU"Nem Hungarian, hanem Magyar-ra. Nem tudom, ennek van-e szerepe, de nálam és pár ismerősnél is így működött. Átszerkesztés után el kell indítani, akkor még angol lesz, átállítani magyar-ra még egyszer utoljára, mentés, kilépés és utána már magyar nyelvvel indult.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
anubis6
aktív tag
válasz beyruth82 #19821 üzenetére
Ha megveszed az altatólövedéket hozzá, annak van jelentősége, azzal kb. mindenki fekszik egyből, még a pszichók is (legalábbis 1.1 előtt így volt), úgyhogy ha nem akarod nagyon megkönnyíteni a dolgot, maradsz a robbanónál, vagy fejleszted a gránátokat.
Sandra-val meg azt csinálsz amit akarsz, csak a lelkiismeretedet sározza
2x csináltam meg azt a küldetést, és az egyiknél kevesebb lóvét kaptam, mert belenéztem az adatbankjába (holott nem is), de egyik verziónál se jött több küldetés. #19825 Bep :
Én még simán lebuktam volna ott, úgy kellett megálljak, hogy ne lássanak rám az őrök, lehet bugos volt neked ja [ Szerkesztve ]
-
veterán
Bár én még az elején vagyok, 5 óra kb. alig van időm játszani sajnos.... De néha késztetést érzek, hogy lelőjek 1-2 járókelőt Az autóval is majdnem mindig szét török mindent
-
veterán
Van egy mellékes küldetés amiben
Sandra Dorsettnek kell visszaszerezni az adatbankját.Miután megcsináltam a melót kivancsisagbol megnéztem hogy meg lehet-e ölni és igen meg lehetett.Ennek lesznek káros következményei rám nézve?Végül is egy megbizomat öltem meg?Adott volna még később küldetéseket?Mentettem mielőtt megöltem így vissza tudom csinalni még. -
Bep
őstag
Nem tudom bug volt-e.
Takemura küldi mikoraz Arasakahoz kell belopózni a hajó miatt vírust feltölteni. Volt egy opcionális lehetőség, hogy egy állandóan jövő furgont lopjak el. Így is csináltam, megszereztem egyet és simán bementem ugye a sorompónál amit kinyítottak nekem. Viszont balra kanyarodás után bent az a beton akadály ami feljön, az nem ment vissza, nem tudtam tovább haladni, így muszály volt kiszálnom ott az őr mellett! Takemura mondta is a végig a fülemre, hogy baj lesz, még ő is lát, ez nagyon feltűnő, stb.... De nem történt semmi. Szabadon mászkálhattam, őr mellett feltöltöttem a vírust, majd mondja Takemura, hogy gyorsan húzzak onnan. De senki le se tojt, simán kisétáltam, vígan ugrálgattam mindenki előtt. [ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz juliensorel #19807 üzenetére
Azért én nagyon gyakran talalkozok magas veszélyességű küldetéssel amikre ugye esélyem sincsen és olyan bandatagokkal akikhez képest egy senki vagyok(piros halalfejjel jelöltek), pl a valentinókhoz hozzá se tudok szagolni mert mindegyikük 2 pillanat alatt elintéz , pedig én könnyű fokozaton játszom.😀 Igaz en még csak 17.szinten vagyok.
Egyebként sebzés szempontjabol van jelentősége hogy a karba épített lövedékindító rendszerem milyen töltényt hasznal, vagy ugyan annyit sebez a sima robbanó lőszer mint a Militeches gyújtólőszer?
Esetleg jobban járok a gránátokkal mint evvel a kiberverrel?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz SteaMMouse #19819 üzenetére
Tudomásom szerint semmi. Még achievement sincs erre.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
SteaMMouse
csendes tag
válasz Jinxb1rd #19814 üzenetére
Ez inkább ,,... és még a hús is túl volt sózva." féle morgó emberek mottója. Amikor van egy adott sérelme a játék miatt, aztán úgy belemelegszik az ekézésbe, hogy mindent IS felsorol, ami lehetett volna szerinte jobb is. Esetünkben ez a ,,... és még a döntéseinknek sincs akkora impact-ja.". Pedig van...
Szabadon megkövezhető vagyok, de az én RPG igényeimet tökéletesen kielégítette.https://steamcommunity.com/id/BoldiHUN/
-
anubis6
aktív tag
Kb. 1-2 ütés voltam neki, vagy 1 sorozat az elején annyira "nem sebződtem", a gránátokkal mikor eltalált, szintén egyből ko, szóval nyilván nem elsőre ment, ezt kellett csinálnom, hogy egyáltalán túléljek valameddig 30-as szint körül voltam amúgy
#19806hombre[EU] :Több videót néztem már neten, és kb álltak előtte végig, annyira nem sebződtek, meg persze sokaknak 4 kardcsapás volt, vagy pár sniper shot és kész.. azokhoz képest ez igazi El Camino volt
-
bunfi
őstag
válasz Jinxb1rd #19814 üzenetére
Én kicsit zokon vettem, hogy simán kinyírtak volna (ha nem ment meg megint a relic) a kedves haiti barátaim, mivel az ő oldalukra álltam a Netwatch ügynök monológja után. Határozottan eldöntöttem, hogy legközelebb "összebarátkozom" majd velük... János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként bírom, hogy sokan rínak, hogy nincs is több szál a játékban. Második végigjátszásra nálam mégis máshogy történnek a dolgok több esetben is. Pl tegnap kapásból kiderült, hogy a Voodo Boys küldi 3 féleképp érhet véget.
1. esetben:
Megöltem a watchman hackert majd életben hagytam a Voodo Boys bandát, vérrontás nélkül váltunk el. 2. esetben:
Nem öltem meg a hackert, a Vodoo Boys bandát meg fogta és kinyírta Alt saját maga, kifüstölte az agyukat. Visszatértem a testemhez, tetemek feküdtek körülöttem. + 1:
Haverom meg saját kezűleg kinyírta az egész bandát, úgy döntött. Most ez miben különbözik egy walking deadtől, kérdezem én. Ott nem ugyanaz lesz szintén úgyis a vége a dolgoknak? Vagy ez él vagy az, minimális változások. Ott bezzeg mégse volt ez a baj. Ha csak az utolsó részt nézem abból a játékból, itt még elég különbözőek a lehetőségek ahhoz képest.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
CJ4567
nagyúr
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem a kedvencem tegnap az volt, hogy az utolsó hpkat le szoktma boxolni róluk. Szórakozok vele már egy ideje, utolsó ütést erőből toltam véletlen, hát nem kettétörtem szegény delikvenst? Természetesen nem élte túl, tölthettem vissza.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Topikgazda
Érdekes, hogy nekem viszont külön kellett két fegyver (egy, amelyiknek megfelelő mod-ja volt a nem halálos sebzéshez (ezt especiel nem értettem amúgy, gondolom a nem-halálos végigjátszás lehetőségének igénye hozta ezt a marhaságot), illetve volt egy "sima" fegyverem. Utóbbival simán megöltem mindenkit, nem vonaglottak semeddig.
BTW van nem halálos sebzésre váltó cyberware is, tehát lehet, hogy a fegyvered halálos, ha a cyberware miatt nem sebzel halálosat...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Maelephant
aktív tag
Nálam is így volt, a "csaló" utánöléssel gyilkoltam le őket, hogy a körözési pénzt és SC-t is megkapjam.
-
freeknight
őstag
Nekem első végigjátszásomkor soha, senki nem halt meg, mindenki csak fetrengett a földön. Az én V-m nem ölt meg senkit, hiába eresztettem több tárat is a fejükbe, már amikor a földön voltak, semmi. Érdekes, pacifista bug. Nem bántam, így legalább nem kellett fárasztanom magam feleslegesen a kiberpszichó küldikkel. Ez sokáig fel sem tűnt amúgy, csak amikor a több tízezres sebzésű sniperemmel egyetlen fejlövéssel kivégeztem egy őrültet, majd Regina gratulált milyen jó fej vagyok, hogy életben hagytam...
Kíváncsiságból indítottam később egy corpo nőt, na ott már működött rendesen a játék, és 85 óra után így még újdonságot is tartogatott a játék, megtudtam, hogy lehet csonkolni is.Röhej milyen szinten bugos ez a trágyahalom. Az a kabaré is, amit leműveltek az 1.1-el, tökéletesen megmutatta, hogy ez a játék nem 1 éves elmaradásban volt, hanem konkrétan sosem készült volna el, ha csak a CDPR bohóc fejlesztőin múlik. Kifejezetten tetszik, ahogy a ram problémákat kezelték: nem futhatsz ki a ramból, ha a játék nem tölti be a textúrákat. Okos megoldás. Vagy ott van a Takemura-féle tragédia. Annál a küldetésszálnál a játék megjelenése óta az megy, hogy javítanak egy "Takemura nem hív" bugot, erre előjön 2 másik ugyanilyen hiba. Ha egy ilyen egyszerű problémát (vagy egyszerűen csak a nyelvi beállítások megjegyzését) képtelenek javítani 2 hónap alatt, hogyan is várhatjuk el, hogy megoldják prevgen konzolokon való futtatást, vagy a pc-n is jelentkező, roppant irritáló folyamatos hangpattogást.
-
juliensorel
senior tag
válasz hombre[EU] #19806 üzenetére
Arra utal, hogy sokan említettük mennyire gyenge az enemy, miután felfejleszti az ember a karakterét. Ellenben, ha ezt nem teszed meg, akkor ilyen lesz egy boss fight, mint nála. Tehát fedezéket használ és lő felváltva...Csupa evidencia. Egyébként látszólag ő is alig sebeződik, akármilyen szinten is van pontosan a karakter, továbbá az AI nála is elég butuska ettől függetlenül. Én pedig meg vagyok sértődve állítólag.
Cyberpsycho témára visszatérve, megmutatom (fegyveradatokkal együtt) nálam hogyan zajlik egy küldetés HALÁLOS fegyverrel. [link]
Ismétlem, első végigjátszásom alatt se halt meg egyszer se, egyik sem, mindig halálos lőfegyvert használtam! Miután elfogy az életerősávjuk, szépen lefekszenek és a földön fetrengenek, Reginát pedig lehet is értesíteni.[ Szerkesztve ]
-
anubis6
aktív tag
-
veterán
válasz juliensorel #19797 üzenetére
Jó erre figyelek akkor. Még annyit, hogy láttam a játékban le lehet venni a forgalmat és tömeget ami nem is tűnik rossz ötletnek mert néha tényleg a láb alatt vannak és véletlenül ütöm vagy lövöm le őket.Ez egyrészt a rendőrséget is rám haragítja másrészt meg szegény npc-ket is sajnálom nem jó a vandálkodás már rájöttem
Viszont ha leveszem alacsonyra akkor a megtámadható bandatagok is kevesebben lesznek és a folyamatban lévő bűntények is vagy erre nincs hatással ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
Állásajánlatok