- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Kérdés: fegyvermodokat is lehet fejleszteni? Nem találok értelmes modokat, talán egy kékem van 10 + kritikus sebzéssel, boltban sem tudok venni jobbat. Erre kellenének tippek.
-
STC Speed
őstag
válasz
SnoopDoggOG
üzenetére
Szia!
Nekem 3 hét után ma jött meg a refund PS4-en.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Jön róla SMS, hogy rá hagyja, gondolom nem olvastad a wuest lezárása után. -
rdt89
addikt
Srácok, ha kiakasztottam a játékot, nem lehet szabadon kóborolni a városban, mindig a Hanako küldetés elé rak vissza? -
-
válasz
havri1
üzenetére
Az sajnos nekem is bugos. Non lethalbol lottem mar sokszorosat a limitnek de nem adja be a masodik beszelgetest igy nem tudom befejezni ezt az egy kuldetest. Tobben irtak mas forumokban hogy nekik se adja be. Javasoltak mindenfelet mint atcserelni masik fegyverre loni vele aztan visszaxserelni vagy hogy varj 5percet hogy a kezedben van. Nekem egyik se jott be. Aztan inkabb elengedtem ezt a kuldetest.
-
zseko
veterán
Nekem pont fordítva volt: találomra csináltam küldiket, ez jött, hogy öld meg xy-t, bementem szétnézni, beszélgettem az npc-kkel, aztán egyszer csak leállt velem ez a csaj bunyózni... Ha már ott voltam, levertem...

Jó, igazság szerint kb. harmadszorra sikerült, aztán folytattam az eredeti küldit, és hát a többivel együtt gondolom őt is kinyírtam végül. -
zsoltee10
addikt
hát a Judy szálat nem tudom vinni, mert nem jelentkezik. Közben megcsináltam az endingeket, érdekes...
továbbra is a nomádos, panammel a naplementébe elhúzós ending tetszik a legjobban. mivel a secret ending nem jött elő és Judyt is meg akarom dönteni, így indítottam egy új női karaktert. Ezzel alaposabb leszek, mindent kipucolok, megcsinálok.

Közben kérek szépen tippet, hogy miket kell válaszolni a secret endinghez a megfelelő helyen...
-
-
Vesa
Topikgazda
válasz
mozesapo
üzenetére
Itt nincs mit szétlőni, mert nincs ablak! Illetve van, de zárt redőnyös mind. A linkelt videóban simán bemennek az ajtón, csak nálunk valamiért zárva vannak. Ha lenne ablak ahol be tudok lőni, akkor simán elég lenne az ablaküveget kilőni, és be lehetne menni.
Ez valami bug lesz sajnos.. -
havri1
félisten
Hát nekem skippy az istenért nem akar átállni fejre. 6 szintet léptem azóta, szerintem vagy 300 kill megvan, ha nem több, de ugyan úgy lábra lő
400dps. Mit rontok el? Sokszor mondja harc közben, hogy message to user vagy mi..nem értem mert halk, de semmi.
Mit keressek helyette, van hasonló opció?
-
bunfi
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy a spéci támadásuk után 2-3 gyors ütés és imátkoztam, hogy a dot lesebezze őket. Majd passzivitás és vártam, hogy újra oda tudjak szúrni párat. Egyedül
volt ez nehezebb, mert ő immunis a tűzsebzésre, csak a vérzés dottal tudtam legyőzni.Ozo Bozo-nál -
Segal
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nekem is piszok egyszerű volt a boxbajnok.
A csajt sajna sikerült elcsesznem, de az tényleg nehezebb volt előtte mert kicsi a hely a mozgásra.
Gondoltam egyelőre hanyagolom és erősödök még. Közben elindítottam azt a küldetést is amikor ugyanúgy az állaatokhozz kell menni és 1 tagot kéne ha jól emlékszem megölni
Na ott betámadtak az állatok köztük a csaj is... Én meg kinyírtam.
Ugrott is a boxolási lehetőség. -
Vesa
Topikgazda
Nem hinném. Bunfi kollégával már kibeszéltük a lehetséges okokat, de nem jutottam előrébb. Ez egy időkorlátos küldetés, tehát felmerült, hogy esetleg amiatt problémázik, de azonnal elkezdtem csinálni amint hívott a nő, tehát ez nem lehet, másrészt nem is zárja le a küldetést sikertelenként. Összes ajtó zárva, belül látom az ellenséget, de sehol nem lehet bemenni. Bug lesz szerintem.
-
Ha megütnek fexel, az kétségtelen. De annyira bután van megírva a mozgásuk, hogy ha folyamatos erős ütésekkel (nem light) tolod az arcukat, nagy eséllyel fel sem bírnak kelni. Ha véletlen eljutnak a kombókig, akkor ügyesen kell menekülni, ki merre lát

proci985@
a final fight? Akkor biztos mázlim volt, mert elsőre vertem agyon. Igazából talán háromszor sikerült felállnia, de én meg elugrottam előle. Az volt keményebb, az eltartott majd fél órát valamiért, pedig ugyanaz a mókaanimals csaj
-
Segal
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Akkor kell menni amikor már megerősödtél.
Persze ha lopakodós/hackelős karaktert csináltál akkor nehezebb lehet, de tényleg csak az a lényeg hogy türelem kell hozzá és 2 max 3 ütés után odébb kell mozogni.
Én gorilla karral elsőree legyőztem mert addigra kitanultam a mozgásukat a boxolóknak.
Lényegében mindegyiknek ugyanaz.
2 ütés garantáltan beenged a harmadik az vagy-vagy utána meg támad. Na akkor kell odébb menni, de utána megint engedi hogy püföld.... -
LK
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Én nem néztem meg a sorrendet,és véletlenül az utolsóhoz mentem először. 12-es szinten. Na mondom bemegyek,ezt most agyonverem. 3x megborítottam, és 99 %-ra esett az életereje. Egyet ütött, kakukk. Szinte sokkolt az a csata. Olyan szégyennel távoztam a ringből, mint soha. Bele tudtam magam élni,mert a valóságban is 25 év harcművészet volt a hátam mögött, ilyet nem éltem soha
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
utolso mondjuk easyn gorilla armssal is nehez
-
Vesa
Topikgazda
válasz
csababarca
üzenetére
Mellékesek egy része felér egy fél főszállal, van köztük pár, ami kapcsolódik a fősztorihoz is, tehát érdemes mindet megcsinálni, mielőtt lezárod a főszálat, mert így lesz kerek(ebb) egész. (mellékesek alatt nem az NCPD/GIG feladatokat értem, azok csak töltelékek)
-
Segal
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Rettentő sokat segít. Szerintem sokkal hasznosabb kiberver mint a sáskakar.
Élvezd ki minden percét a játéknak
-
Kiss_R
tag
Bunyó a TW3-ban is nevetségesen imba volt. Legmagasabb nehézségi fokozaton Geralt 2 ütéstől dőlt, míg nekem 10 percen keresztül kellett püfölnöm az ellent megfelelő ritmus alapján (és kimozognom a támadásait). Egy apró hiba valahol, vagy ha az ellen nem a szokott séma alapján mozgott, és lehetett elölről kezdeni.
-
edari
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Az az utolsó küldi.
-
csababarca
őstag
Eddig nem sok figyelmet szenteltem a side questekre, de elkezdtem őket csinálni, mert 90%on vagyok a főszálon, félek hogy ha tovább megyek végee lesz
(Akiért a harang szól küldi jön, ez mennyire a vége?)
Nagyon változatosak, sose unatkozom. Bár nem területenként haladok, hanem nézem a leírást és ami megtetszik, azt megcsinálom
Gorilla armra köszi a tippet, én is szenvedek a bunyókkal, megpróbálom gorilla arm-al!
-
bunfi
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Very Hardon, bónusz hp perkekkel, very low "kockázat" mellett. Kettő, de maximum 3 ütés kaphatsz be, bérmelyik ellenfelet nézem is. Szóval nem állítanak valótlant

-
Vesa
Topikgazda
"a dolog korántsem tökéletes, mert ha ez logikusan lenne felépítve, akkor azt is lehetne ezen keresztül egyből tudni, ha valakit megölnek, de nem így történik."
Igen ez így van, ráadásul azért is érdekes egyébként, mert van a "Hangsokk" nevű hack, amivel azt lehet megakadályozni, hogy a hálózaton lévők tudomást szerezzenek az adott személyt ért támadásról, illetve jelezni se tudjon nekik (riadóztatni). Ami furcsa az általad is említett okból, hiszen minek kéne riadót fújni, ha eleve össze vannak kötve a tagok?
-
-
Segal
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Akkor gondolhatod hogy nekem szintén normal fokozaton, huszas test fokozattal (800+ életerő), millió képességgel és legendary gorillakar+kiegészítőkkel mennyire volt nehéz
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Basszus entert vertem és már nem módosítható...
Szóval be voltam szarva a verekedős sorozattól Arroyo előtt, sehogy se klappolt, de
bucira vertem mindenkit, meglepően simán. Normal fokozaton, az igaz. 6-os bodyval, meg talán 2-3 perket raktam bunyóra.aztán beszereztem a gorilla armsot, csak rare változatban óccsóé' és azzal -
válasz
sixpak
üzenetére
Sajnos tud rosszabb lenni, mikor 2-3 évvel kiadás után a régi architektúrákat már nekifutásból sz@rják le. Rengeteg példa van rá, ezért is szokott az adott vga (inkább adott sorozat) topikjában konszenzus kialakulni mi az az utolsó driver, ami egyértelműen stabil volt és az az ajánlott onnantól, mert érdemi optimalizáció már nem történik a cuccodra (bárhogy fényezi a kiadó a changelogot), viszont zűr simán becsúszhat, pont a nekifutásos módszer miatt.
No offense
Más:
-
Jinxb1rd
addikt
A szellemkép a dlss vagy a reflection teljes kikapcsolásával jelentősen csökkenthető. Nálam gyakorlatilag nincs jelen így az effekt, mert mindkettő ki van kapcsolva.
-
lo_jo
senior tag
Van mód, de az már post process effekt, ami általában erőforrásigényesebb és vannak ugyanúgy negatív mellékhatásai a javulás mellett, mint a TAA-nak önmagában. Az RDR2 és valamelyik korábbi Codemasters F1 kiemelkedő példák a rossz TAA alkalmazására és beállítására, a CP2077-ben a gyors autózáskor nagyon látványos, de azon kívül számomra nem zavaró. Az F1-ben a kocsi orrán lévő antenna viszont mindig pont a látótér közepén hagy saját magából 3-4 extra példányt, kifejezetten idegesítő. Lehet próbálkozni VGA driverből sharpeninget állítani vagy megfelelő reshade beállításokkal, ha valakinek van hozzá türelme.
-
ULPIUS
őstag
Jó pár hsz-el feljebb volt itt szó a "rendőri viselkedésről" .
Mivel szinte alig járok autóval a városon belül, rengeteg ideig rendőri körözéssel se találkoztam, ugyanis nálam leginkább a nem szándékos gyalogos gázolás szokott lenni a "bűntett"
Hamarabb olvastam róla, hogy mennyire buta az egész rendőri jelenlét és a körözési rendszer, minthogy megtapasztalhattam volna. Hihetetlen. De tegnap megtörtént az első személyes elképedés: [link]
+1 marhaság [link] -
Kobe
veterán
sokat gondolkoztam mostanában az elvileg majd valamikor jövő online módon. Sajna az efféle gamek online változata - lásd pl red dead online, szép szép de baromi unalmas és üres - nem szokott túl jól sikerülni. Nem véletlen népszerű a GTA 5, 7 éves játék de töltik fel tartalommal ma is
Igazából sok ziccert (bandaháborúk pl) online rohadt jól meg lehetne csinálni, szinte ordít magáért. Pl az online karaktereket valamelyik bandához tartozóan lehetne létrehozni (vagy freelancerként) feladatok teljesítését illetően a bandák szerinti bontásban mérni a street creditet, és pl a sima üsd le, lődd le feladatokon túl lehetne a területfoglalásra, területfelügyelésre fókuszálni.
Pl a banda a terület nagysága után méretarányosan védelmi pénzt szedne (állandó befolyó lóvé), amiből a tagok (online játékosok) street credit rangsor alapján %-os arányban részesülnének, vagy tovább komplikálva akár több területről is jöhetne lóvé attól függően melyik bandánál hogy fekszel (freelancer esetében), a küldetéseknél pedig inkább a street creditre gyúrni (pl mennyire csesztél ki másik bandával adott küldetés során)
Vagy akár nagyobb event-szerűen, akár season jelleggel bedobni olyan fő szálakat ami több terület összefogását is igényelhetiigazából ha jól végiggondolná a CDPR, nagyon sokáig önjáróan életben lehetne tartani
-
lo_jo
senior tag
A TAA szellemkép nem bug, sajnos ilyen a TAA. RDR2-ben külön állítási lehetőség van TAA sharpeningre, ami kicsit javít rajta, de nem szűnteti meg. Nekem sokkal zavaróbb volt bármelyik F1-ben, hogy az autó orrán az antenna és az első szárny iszonyatos ghostingot protukál.
-
Cifu
Topikgazda
válasz
pandras83
üzenetére
Nagyon hiányzik a beépített benchmark. Ugyan azt az utat végigjártam (kinyirtam pár bandást, autóztam egyet a városban, majd belekötöttem a rendőrökbe és meghaltam) a driver telepítése előtt és után. Az FPS 54 vs. 52 lett, az újabb driverrel kevesebb lett, de nem hiszem, hogy mérvadó, mert a második esetben folyton csinált egy automata mentést, ahol ugye beesik az FPS durván. Így sajnos némileg fals a kapott érték.
Ezzel együtt látványosabb több vagy kevesebb biztos nem lett az FPS az új drivertől, és a fennálló grafikai bugok is megmaradtak (TAA "szellemkép" ha gyorsan autózunk és többiek)...
@VágniValó: ha a 460.97 jó volt (amennyiben az volt fent), akkor szerintem felesleges felrakni.
-
Cifu
Topikgazda
Mivel jön még egy dedikált PS5 / XBox Series X/S változat, és várhatóan két fizető DLC fog még jönni (ahogy a The Witcher 3 esetén is volt, és a kezdetektől hangoztatták, hogy ahhoz hasonlóan tervezik itt is), eléggé esélyes, hogy azért foglalkoznak még vele, mert így kerülhet vissza a konzolokra érdemben a játék.
@Pandras83: mindjárt letesztelem...
-
pandras83
őstag
az új 461.09 nvidia driver kapcsán többen érezhető cp2077 framerate javulást tapasztalnak, valakinek van friss tapasztalata?
-
BaLee
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Igazából legyen így, szerintem a bugok kijavítgatásán kívül nem nagyon fognak másra koncentrálni így, hogy levették a játékot a PS Store-ból is például, mivel az neki hatalmas bevételkiesés. Mivel abból viszont nem sok pénz fognak látni, hogy azután fejlesztgetik a játékot, hogy már ki van adva és akit igazán érdekelt az megvette/végigjátszotta, szerintem a management nem is enged nekik túl sok munkát beletenni. Esetleg fizetős kiegészítő formájában.
-
nubreed
nagyúr
Vót má'.
Egyébként pletyka ide, pletyka oda, én ettől függetlenül is azt gondoltam, hogy megkapjuk azokat a dolgokat, amiket ígértek de még sem lett belőle semmi. Most, hogy már több mint egy héttel túl vagyok a Cyberpunkon és leülepedtek bennem a dolgok, azt kell mondjam, hogy eléggé vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban. Mondom mindezt úgy, hogy nekem nem igazán voltak technikai gondjaim, az én pc-men szépen futott és a grafikája is gyönyörű volt, nem futottam bele game breaking bugba. Túl nagy volt a hype, de ebből megtanultam, hogy soha többé nem fogok felülni a hype train -re. Túl nagy bizodalmam volt a Witcher 3 készítőiben, azt az ázsiót amit azzal megalapoztak, majd a Cyberpunkkal a sárba tiportak osha többé nem hozza vissza semmi. Semmilyen szempontból nem ez számomra az év játéka, hanem a Death Stranding. -
Cassi
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem hiszem. Nekem ez a küldetés (The Ballad of Buck Ravers") be van ragadva. Amikor először itt voltam, véletlenül elsült a fegyverem, belelőttem a falba. Ilyenkor az NPC-k egy része elkezd kiabálni és fedezéket keresni. Valamiért átváltottam egy másik küldetésre, és amikor később folytatni akartam, a séf már nem hozza fel azt a párbeszédet, amivel tovább lehet lépni. Rákerestem a bugra, találtam vagy három különféle bugot a questhez, de az enyém egy negyedik, amire egyelőre nincs megoldás.
-
Entonik
tag
válasz
Maelephant
üzenetére
Jó levezetési példák
-
-
.LnB
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Persze, azért kaptad meg. Most úgy értettem, hogy ha neki is mind felkiáltójeles, de nem kapta meg az acsit, akkor az valami bug.
-
hyggelig
senior tag
Megszereztem Johnny összes cuccát
és nem kaptam meg az achivementemet.(napszemüveg, nadrág, cipő, póló, kabát, fegyver, de még a Porche is megvan, a ruhákat fel is vettem)
-
.LnB
titán
-
Jinxb1rd
addikt
Én is szívtam vele, de szerintem az én saját elektromossági védelmem szívatott meg foylamatosan. Tippre valamit mindig felrobbantot vagy triggerelt valami védelmet harc közben.
De a második szívet ha megveszitek szerintem az még jobb, mint az immunitásra gyúrni. Azzal tényleg elkerülhető a felesleges szívás és másban is segít. -
zseko
veterán
-
bunfi
őstag
Superinsulator (ruha mod) - belváros, ruha boltok, addig kell 24 órákat skippelni, míg fel nem bukkan vagy Grounding Plating (cyberware). De akár az Immunity is alkalmas erre, de 20-as Cool és Cold Blood kell hozzá.
-
zseko
veterán
Nem csak ott lehet felmenni, én az autó alól kimászva jobbra mentem, és a következő autónál fel lehet ugrani. Persze kell hozzá vagy a duplaugrás, vagy a másik. Fent meg azért halhatsz meg, mert túl közel lehetsz a jobb oldali rácshoz, ahol az áram megy, próbálj meg minél jobban balfelé húzódni.
-
Cifu
Topikgazda
Szerintem egyébként tényleg érdemesebb a Shock-ra immunitást adó kiberver vagy ruha-mod használata, mert én is elsőre ipari szintű szívással csináltam meg a küldetést (megpróbáltam a "földszinten" végigugrálni az autókon, konzolokon, amúgy arra is lehet szerintem menni, csak még nagyobb szívás...
). -
need
addikt
Sziasztok...
Némileg meg vagyok akadva a "Ne veszisd el a fejed küldetésben"
egyszerüség kedvéért itt a [video] na most 04:40 ahol a gond van ugyan is nem tudok fent átugrani mert agyon ba*sz az áram.. és nem tudok rá jönni mi nincs kikapcsolva vagy mit nem jól csináltam... -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az felelőtlenség.
Mai napig patchelik és optimalizálják az 1000-es kártyákat is.Tegnapi driver is valamennyivel segített a CP-n 1660 Ti-mmel, de még el kell mennem a Japán negyedbe hogy jobban meggyőződjek róla...

-
Cifu
Topikgazda
válasz
Maelephant
üzenetére
Utána jöttek is ki a krimóból és persze röntgenszemmel azt is tudták, engem hol keressenek, ezért lelőttem őket a fenébe, ennyit a lopakodásról.
Ennek az a magyarázata valahol, hogy a bandák egy közös adatkommunikációs csatornát használnak, ahogy mi is, amikor bandázunk (lásd mikor T-Bug-gal és Jackie-vel együtt csináljuk a küldiket). A Ping quickhack pont ezt használja ki, hogy az egy "hálózaton" lévő emberkék helyzetét megmutatja. Ugyanezért ha valaki (akár NPC, akár kamera) "látja", hogy hol vagyunk, akkor a többi azonos bandába (egységbe) tartozó NPC is egyből tudni fogja (elvben, gyakorlatilag nem tökéletesen így működik). Ugyanez működik visszafele ugyebár, ha egy kamerát "barátinak" állítunk be.
Nem, a dolog korántsem tökéletes, mert ha ez logikusan lenne felépítve, akkor azt is lehetne ezen keresztül egyből tudni, ha valakit megölnek, de nem így történik.
-
jonnyjoker01
veterán
Köszi a megosztást, még egy hírportál lekerülhet az adblock fehér listámról
Azt sajnálom hogy a klikkem hozott nekik statisztikát és egy pár fillér bevételt. Maelephant tökéletesen leírta a hibát ezzel, meg a többi kismillió hasonló cikkel amik megosztásra kerültek az elmúlt napokban. Mehetett volna ON-ba a komment egyébként (ha lehetne kitűzni kommentet a lap tetejére itt a PH-n akkor azt is támogatnám).
-
Vesa
Topikgazda
válasz
Maelephant
üzenetére
Pontosan!

-
Carlos Padre, BaLee: nem kell burkoltan beszólni, el kellene fogadni, vagy legalábbis megérteni, hogy ha van egy teljesen fiktív állításhalmazod, amelyre a nyilatkozatot egyébként megtenni jogosult annyit mond, hogy az "egészében alaptalan", abból nem az következik, hogy az állításhalmaz bizonyos elemei igazak (van sok, kész kivágott kontent), de az azokkal végzett műveletekre nem az állításhalmazban foglaltak szerint kerül sor (visszateszik őket a játékba), hanem az, hogy nincs tényállásod, nem tudható, hogy mi a való a "kivágott tartalmak" létét, illetve esetleges visszatételét illetően.
Ha a "szenzációs" érvelés igaz volna, akkor a következő levezetés is igaz lenne. Ferenc azt állítja, hogy János pincéjében van az összes lopott érték, amiket János vissza fog adni a tulajdonosoknak. János erre annyit mond, hogy "ez az egész hazugság". Tehát János nem fogja visszaadni az ellopott értékeket, amik a pincéjében vannak.
Belátható, hogy az utolsó állítás (következtetés) igazságtartalma - további információk nélkül - nem állapítható meg. -
zsoltee10
addikt

na sikerült egy johnny+rogue endinget kihozni úgy, hogy panam áll a zuhany alatt.
úgy látom itt happy end nem lesz. mi lett volna, ha johnny kapja a testet? secret endinget hogy lehet előhívni? mert amikor Hanakonál vagyok és Johnnyval dumálok, akkor 3 lehetőséget dob fel a game. Hanako, Panam, Johnny -
pandras83
őstag
VW mint Woody -
SnoopDoggOG
csendes tag
Sziasztok, van itt olyan, aki kért PS-en refundot az erre létrehozott oldalon és vissza is adták a pénzét? Csak mert én az első nap, ahogy ez elérhetővé vált, kértem, de azóta semmi.
-
brumi1024
veterán
Na ennek az egymondatos kommentnek talán ez a leginkább szabad értelmezése.
A félkövérrel kiemelt rész jelen formájában legalább annyira rumor, mint a leak. Az egész leakre mondták, hogy nem igaz, nem egyesével minden állítását cáfolták. Egyébként már sokadszorra van linkelve, az eredeti hsz is volt már, az szvsz bőven elég, ezeknek a cikkeknek túl sok hírértéke nincs (konkrétan semennyi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4634
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Akiért a harang szól küldi jön, ez mennyire a vége?)
Azt sajnálom hogy a klikkem hozott nekik statisztikát és egy pár fillér bevételt.