Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15801) proci985 válasza VikMorroHun (#15791) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ez hulyeseg, az extra cuccokat eleg hamar despawnolja a jatek.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#15802) shotika válasza Rony949 (#15789) üzenetére


shotika
őstag

Így azért máris nem támadható a mondandód :) A nyersségemért elnézést kérek, ez a 9. napom a melóban...
Én eddig csak olyan küldivel találkoztam, ahol kifejezett kérték, hogy ha lehet, mellőzzük a gyilkolást, vagy azt hogy észrevegyenek. Több lóvét kaptam érte, és több xp-t.

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#15803) hszilard666 válasza proci985 (#15799) üzenetére


hszilard666
veterán

Szerintem utána amikor rajtunütnek a motelban.

Más:
Nektek is kétszer kellett kinyírni Woodman-t? Pedig az első alkalommal feldaraboltam, másodjára kutya baja sem volt. :( Még a történet is bugos! :DDD

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#15804) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Most arra lettem figyelmes, hogy valahányszor megmozgatom a kamerát,pl fordulok 45 fokot, akkor beesik 10 fpst. 1 másodperc múlva meg visszaáll 70-re (amire fixre be van állítva).

Jó lenne tudni, hogy ezt a baromságot mi okozza. :(((

Másik:

Külön mentéseket csinálok arra az esetre, ha valami bebugolna akkor vissza tudjak menni. Most 450 megás a save games mappám. Ezt a röpke 450 megát, valahányszor kilépek, mindet fel akarja tolni a steam felhőbe. Véletlenül se ellenőrzi le, hogy mi van már fenn, azt egészet felnyomja. :DDD

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#15805) nesh_019


nesh_019
senior tag

Sziasztok. Story kérdés:

Szétlőttem az egész Voodoboys mert ugye átb*sztak :DD , mennyire van hatással a továbbiakban? Nem tetszett az arcuk.

[ Szerkesztve ]

Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.

(#15806) Turist válasza nesh_019 (#15805) üzenetére


Turist
tag

Én is ezt tettem. Nem volt semmi gond. Bár én utána már csak a fő szálat csináltam.

(#15807) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

Ezeket használja valaki?

Véleményem szubjektív...

(#15808) Urby66 válasza FingR86 (#15760) üzenetére


Urby66
aktív tag

Nekem is volt hasonló, problémám miután Ryzen-re váltottam. A memóriák a tudták a 3200-Mhz-t a gyári specifikáció szerint XPM profillal, de a rendszer mégis instabil volt.
Első körben javaslom próbáld legalább fél óráig futtatni az Aida memória tesztet. Ha ott hibázik akkor próbáld ki egy alacsonyabb órajellel futtatni a memóriákat és úgy a tesztet.
Ha úgy rendben van akkor olvasd el ezt a cikket. Nekem ez segített.
Nem használtam az XMP profilt, az időzítéseket és a feszültséget beállítottam az alapján amit a memóriákból kiolvastam a Thaiphoon Burner-el. A procODT értékét 48-53 ohm-ra állítottam. És azóta hibamentes a gép az Aida memória teszt egy óra után sem dob hibát, és semmi sem fagyott ki. Még a CP sem, pedig több mint 30 órám van benne. :K

(#15809) Fred23


Fred23
nagyúr

32 óra 58 perc alatt kijátszottam. Nem tetszett a vége, mentem az Arasaka lélekbörtönbe, bár jobb lehetőség nem nagyon volt. Mondjuk állítólag van esély onnan egyszer testbe kerülni, csak hát elég kiszolgáltatott egy helyzet.

(#15810) m0h0senator válasza abéla (#15673) üzenetére


m0h0senator
őstag

Már más játék alatt is újraindul. Rendeltem egy tápot. Lehet a közel 7 éves fsp most kezdi megadni magát.

An odyssey through the realm of consciousness.

(#15811) D1Rect válasza gabo91 (#15794) üzenetére


D1Rect
félisten

Nekem van fent +30%chc és +90%chd de nem néztem meg, hogy stackeli-e rendesen.
Holnap kipróbálom.
Igaz nekem külön ruhákon van.

(#15812) RetepNyaraB


RetepNyaraB
veterán

Na ezt a topikot is megtaláltam :R
PC, tegnapi peccs. A Riders on The Storm-ban a nomád táborban nem lehet fegyvert húzni (írja is a hud, hogy personal link deactivated), ez oké. De hajlamos beakadni a tetű és nézel nagyokat, hogy a küldi első problémás pontján se fegyver, se silent kill, de loot. Oké, mondom most már végigtolom ezt a fost így is, de a legvégén meg bebugzik ám, Sault nem tudom kimenteni a csatornán át, mert nem mászom fel a létrán, semmi pénzért sem, b@szki. Valamint, miután átkúródtam újra az egész pályán és mindenki utánunk jön lövöldözve, a menekülő furgonban SEM tudok fegyvert húzni, tehát lőttek az üldözős résznek.

Harmadjára nekifutva kiakadt a hiba és most mintha működne, de még nem vagyok a bugos végénél.
Olyanokat meg sem említek, hogy ha kézbeveszem a Lizzy nevű stukkert, onnan lefagy az egész weapon caroussel, se letenni, se felvenni nem lehet többet semmit, csak egy korábbi mentés betöltése használ. Szép ez így, bármelyik bokorban lapulhat egy durvább hiba.
Persze azért szeretem, legalább érzem a fílinget. De polyák barátaink ezt bizony elhirtelenkedték és az egész játékra értem. Nulla rpg, döntéseknek én nem látom, hogy komoly következményei lennének, a szabad világ meg valójában kamu (illetve nincs értelme kóvályogni).

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#15813) S e t h


S e t h
nagyúr

A játék elején van egy küldetés, ahol rajtad múlik, hogy megölsz vkit, vagy békésen rendezed a szituációt.
Volt rá esély, hogy később ennek lesz következménye, viszont arra nem számítottam, hogy vélelmezhetően ennek köszönhetően egy olyan bugba szaladtam bele, ami miatt egy küldetés nem folytatható.

Ha esetleg mással is előfordulna( elég sokan panaszkodnak emiatt a weben), azoknak ezt a videót itt hagyom a küldetés címével, hátha keresne a topikban.

Second conflict

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#15814) Tomi0703


Tomi0703
őstag

(#15815) Dyingsoul válasza hszilard666 (#15774) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Nem azért, de az új driverrel ami kell a CP-hoz, a monitor alsó harmada villog. Azóta jött ki egy újabb, abban a HDR feketét javították meg jött még egy hotfix is, biztos ami biztos. De egyikben sem került ez javításra tudtommal.
Mondjuk érdekes, hogy ma nem villogott nekem pedig nem telepítettem új drivert.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#15816) hszilard666 válasza Dyingsoul (#15815) üzenetére


hszilard666
veterán

Fura, nem volt ilyen problémám. Viszont a napokban eladtam a régi 1070 esemet, és ugyanilyen problémája volt a vevőnek. Vissza is vásároltam mert attól paráztam hogy ledöglött a GPU. De nálam nem produkáltha a hibát. Akkor driver issue volt. Király.

AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

(#15817) Urby66


Urby66
aktív tag

Hogy mennyire él a világ:
Ma csak unalomból elkezdtem követni egy véletlenszerűen kiválasztott járókelőt, csak, hogy lássam mennyire ostoba az AI. A lány egy menő Samurai-os trikót viselt, ez ragadta meg a figyelmem... :DDD

Szóval a lényeg: addig a pár percig követtem átkelt két zebrán (mindig megvárta amíg zöld lesz), majd vett egy üdítőt az egyik automatából (sokat válogatott), majd az egyik zebránál elunta a várakozást, mert sokára lett zöld és inkább elindult az út mellett. Ha túl közel mentem hátranézett és beszólt valamit de szerintem spanyolul mert semmit se értettem. :DDD
Szóval szerintem ez azért teljesen ok egy ilyen játékban. Nem okos de nem teljesen agyatlan. Lehet nem GTA szint de ez a játék nem is arról szól. :K

(#15818) mettek


mettek
addikt

Engem valaki nagyon félrevezetett legutóbb amikor azt kérdeztem hogy a felvonulásos rész hány százaléka lehet a játéknak...volt aki 75, volt aki 50%-ot írt de hát ez a játék utolsó előtti fő küldetése...miről beszéltetek? Ezután még is kaptam a figyelmeztetést q következő kuldetésnél hogy ha ezt elkezdem akkor bukom q mellékküldetéseket.

Rgyrészt ez a játék mocsok rövid lett, számomra kb itt indult volna be a sztori igazán. Másrészt a küldetésekhez nincs hozzáigazítva sem a térkép sem a fejlődés.

Én eleve a sztori során területenként oldottam volna fel a mapot haladva a nehézség szerint.

Aztán a fejlődésrendszer sem kjforrott. Egy csomó mellékküldetést megcsináltam de csak 31-es szinten vagyok és a képességfám is elég foghíjas, még csak most kezdtem volna el komolyabb cumokat kraftolni de erre vége a játéknak.
Még a kialakult romantikus kapcsolatom is lóg a levegőben. A kiberverem kb q béka segge alatt van mert eddig nem adott elég pénzt rá q játék...szóval ezeket nem értem.

Most hagyjam függőben az utolsó küldetést hogy 30 óra alatt felhúzzam a karakterem hogy aztán az egész menjen a levesbe? Hol itt az endgame? Most ez így eléggé csalódottan érintett.

[ Szerkesztve ]

PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien

(#15819) chris0000


chris0000
őstag

hi. a test-utcai bunyós-felpörgés képesség is hatással van a közelharcra ha nyomtam rá pontot, de ott úgy írja, h tompa fegyveres sebzés.. kicsit félrevezető nekem.. az ikrekkel verekedtem és ott is érvényesült, ökölharcban.. ezek szétkombózták az agyukat, rugdosás, stb. én meg csak ütni tudok.. nah mind1, sok gyakorlással levertem őket.. még most indultam el küldetéseket csinálni.. üdv.

(#15820) Rison77


Rison77
senior tag

Ezek a boxmeccsek.... lenne pár észrevételem a fejlesztőjéhez... komolyan azért ne toljuk már fullba a kretént, hogy én üthetem fél óráig, de ő mellém ugrik belecsap a földbe, én eldashelek, de kapom a hitet, és kész ő nyert. :W

(#15821) Bep válasza Urby66 (#15817) üzenetére


Bep
senior tag

Sok AI "automatázik".
Legutóbb mikor felgurultam járdára motorral és egyszerre lekoccoltam 2 gyalogost, ők egyszerre fordultak 90°-t és szinkronban elkezdtek pötyögni kezükkel a járdaszegélyen az autók felé fordulva, mint amit az automatáknál csinálnak a kezükkel. :)) :DDD

(#15822) tomazin


tomazin
veterán

Billentyűzettel gyaloglás, F helyett E gomb, külön dodge..1.5höz. (nem próbáltam)

[ Szerkesztve ]

(#15823) RubbishBin válasza Rison77 (#15820) üzenetére


RubbishBin
senior tag

Ez igazából még reális is lehet. Én a katica csoportos Zsoltikával jártam így az óvoda udvarán, aki már akkor 60 kiló volt. :DDD

Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!

(#15824) PeTeR_33


PeTeR_33
tag

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni ki mit tanácsolna.Arra gondolok hogy a nehéz és nagyon nehéz küldetéseket szerintetek milyen fejlettségi szint mellett jobban mondva felett érdemes elkezdenii,hogy ne legyen totál szívás?

, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G

(#15825) tomazin válasza PeTeR_33 (#15824) üzenetére


tomazin
veterán

attól függ mivel mész neki. azt írják a hackelés op, így simán le tudod szedni az ellent. én egyszer fegyverrel mentem neki, sok fejes kiosztása után meghaltam.

(#15826) gabo91 válasza D1Rect (#15811) üzenetére


gabo91
aktív tag

tesztelgettem most és nem csak azonos ruhán nem adja össze, hanem...
pl.:
CHD 30%-ast tettem több ruhába is, 1-1db-ot akkor is csak 1*számolja, vagyis egyféle módosítót csak egyszer számol...függetlenül hogy külön ruhába teszed-e vagy sem.
CHC 15% dettó ugyan ez.... 26% az alap CHC hiába teszek mindenbe is 15%-os módosítot akkor is csak 41% lesz.... egyszer számolja ezt is....
ez így mondjuk egég béna, buildek sokszínűségét öli meg. Meg aztán most egy 4slotos mellénybe mit rakjak? +5oxigt? vagy +7hátizsák helyet....

Páncél módosító: hasonló cap van itt is, annyi a különbség, hogy minden tárgyban csak 1 páncél módosítót számít be.
pl: 70es cipő + 2*150 módosító, az nem 370 csak 220...
erre megint azt tudom mondani.... full felesleges akkor 3-4 slotokat csinálni....
mindenbe 1 páncélt beletolok 1chc 1chd, +1 vérzés immunitás, +1 shokk immunitás (égés immunitást meg a kiberverteknél belehet tenni)

Létezik olyan módosító is ami CHC és CHD-t is ad egyszerre, dead eye a neve, nem találtam még ilyent nem tudtam letesztelni....

(#15827) shotika válasza gabo91 (#15826) üzenetére


shotika
őstag

Ezeket én nem is figyeltem eddig, ha így van, akkor megoldhatták volna úgy is, hogy olyan modot, amiből csak egynek a hatása érvényesül, azt ne lehessen még egyszer belerakni.

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#15828) Cthulhu Dawn


Cthulhu Dawn
őstag

LvL 20 intelligence kicsit op :DDD . En csak 12-nel vagyok, de az ilyen utcai rablas/rendoroknek segitos eventeket mar ugy tudom megcsinalni kb. hogy az autobol sem kell kiszallnom :)) .

Mas: Lehet csak placebo, de en is ugy erzem, hogy 1.05 patch ota bugosabb a jatek, legalabbis mintha tobb pop-in lenne, illetve tobbszor talalkozom olyan helyzetekkel ami kivesz a jatekbol, mert beszelgetes kozben eltunik a forgalom fele, vagy a gyalogosok elottem 5 meterrel spawnolnak le.

"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy

(#15829) gabo91 válasza shotika (#15827) üzenetére


gabo91
aktív tag

Gagyi ez így, az egészben a szép az, hogy...
katanával is játszottam....
beleraktam 3*10% CHD -t illetve ezt eljátszottam 3*7 CHC-vel is.... mit gondolsz....?
3*10CHD=30% mindet figyelembe veszi, összeadódik

de ha már CHC meg CHD akkor egy dolog amit kiiír a karakter statisztikánál, a fegyvernél (adott esetben katana) olyan értékeket ír amit nem tudok hova tenni....
CHC 41%, CHD 150% a statisztika fülnél.
a fegyverem meg 72,25% CHC és 112% CHD

most akkor? a fegyver tulajdonsága meg a karakter alap értékei összeadódnak vagy...? sehogy sem jön ki így a logika :N :F

(#15830) Urby66 válasza Bep (#15821) üzenetére


Urby66
aktív tag

:DD :DDD
Ilyet még nem láttam.
Amúgy a hibák miatt most úgy gondolom egy kicsit abbahagyom a játékot. (még egy összehasonlító cikket tervezek a grafika kapcsán, azt remélem be tudom fejezni).
Kövezzetek meg, de amíg nem jön valami javítás addig elkezdem a Red Dead 2-t. Kíváncsi vagyok mennyire lesz vontatott nekem.

(#15831) zseko válasza chris0000 (#15819) üzenetére


zseko
veterán

Nem tudom milyen nehézségi fokozaton vagy, én új játéknál legelső kört mindig easy-n, mert ha néha leülök játszani akkor szórakozni szeretek, nem szívatni magam még ezzel is feleslegesen :DDD, szinte rögtön akkor csináltam meg amikor bedobta, talán még hármas vagy négyes szinten, de kb. még négy perc se volt leverni őket. Pedig harcra és fegyverekre semmit nem tettem, a kezdéskori pontszétdobáson kívül. Az összesre egyet-egyet, a maradék meg az intelligenciára.

HR24.hu

(#15832) shotika válasza gabo91 (#15829) üzenetére


shotika
őstag

Mindenesetre fura.

Verdát amúgy hol/hogy tudok megtartani? Az oké, hogy lehet venni őket, de az előbb találtam ezt, és hát eléggé csípem :D

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#15833) bozont válasza Rison77 (#15820) üzenetére


bozont
veterán

Egy bizonyos szint alatt nem érdemes próbálkozni velük. Az ikrek simán lemennek 5-10-es szint között. A második Arroyo-ban, szerintem lvl30 alatt nem érdemes nekimenni, a következő Glen meg inkább 35-40. Feltéve hogy nem húzod a Street Brawl ágat. Mondjuk nem tudom mennyit segít, mert én egy pontot sem tettem rá.
Viszont a Gorilla Arms sokat tud segíteni, főleg az epic verzió, a bleed sebzés szépen teszi a dolgát.
Én most lvl32-n mentem neki a második és harmadik meccsnek, előbbi már laza volt. Glen-t viszont harmadikra sikerült leverni, ha megvan a nem túl nehéz taktika akkor könnyebb mint az előző (aminél az a km-es hatótávú kombó tényleg idegesítő :W ).
Az utolsóval még nem próbálkoztam. Mindez hard fokozatra értendő.

[ Szerkesztve ]

(#15834) hajbel válasza hackeeeee (#15807) üzenetére


hajbel
addikt

Igen, a reshade epic. Ha kikapcsolod, a játék olyan, mintha egy sárgás filter rá lenne húzva. Éjjel a neonfények miatt még drasztikusabb a látvány. Szerintem megéri a 6-7% fps-t.

"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia

(#15835) Vesa


Vesa
Topikgazda

Nem tudtam visszamenni 1.04-re, mert nem működik a mentés 1.05-ről. Ami persze logikus, csak sajnálom, mert az 1.05-el nálam anomáliásabb lett a játék, mint előtte bármikor. :(
Ahhoz pedig túl sokat haladtam, hogy működő mentésig menjek vissza, bár lehet, hogy mégis az lesz a vége.

A tudomány a valóság költészete!

(#15836) DzsannyX válasza mettek (#15818) üzenetére

"Én eleve a sztori során területenként oldottam volna fel a mapot haladva a nehézség szerint."

Na ezzel pont az open world érzést vágták volna agyon. Szerintem pont az a jó, hogy bejárható minden, és nem elhatárolt területek vannak, amik között átvezető videókat kell nézni vagy töltőképernyőt, meg oda megyek ahova akarok szintzől függetlenül.

(#15837) leviske válasza VágniValó (#15785) üzenetére


leviske
veterán

Pedig jó kis bujkálós küldetés. :DDD

#15792 gabo91: Amikor lezuhansz, a neon keresztnél kell eldöntened, hogy menekülsz ahogy Johnny mondja, vagy megpróbálsz segíteni Takemurán. Ha segíteni akarsz, akkor vissza kell jutnod a 3. emeletre. A lépcső felé vezető utat a falon tátongó résen keresztül tudod megközelíteni, de számolj vele, hogy a végén muszáj lesz harcolni. Vagyis én nem tudok összerakni pacifista megoldást a lakásban fennálló helyzet feloldására. :DDD

#15818 mettek: A Mass Effect 2 is megadja a lehetőséget elég korán, hogy átkelj az Omega4 relén. Csak a mellékküldetések nélkül a csapatod meghal. Hasonló a helyzet itt is. Miért kellene a játéknak alibiznie, ha alapvetően eljutott már a karaktered egy olyan pontra, hogy be lehet fejezni a sztorit? A legrosszabb esetben a lehetséges zárások zöme nem lesz nyitott.

Ettől függetlenül abban igazad van, hogy a közvetlen fő szálból a felvonulás után a döntéseidtől függően csak percek vagy 1-2 óra van hátra.

(#15838) velizare válasza Fred23 (#15809) üzenetére


velizare
nagyúr

persze, hogy van. csak két hülye kell hozzá,akikkilopnakonnan,bedugnak a fejükbe, aztán meghalnak. ;]

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#15839) DS39 válasza Vesa (#15835) üzenetére


DS39
nagyúr

Biztos fognak még kiadni javítást, az 1.06-tal lehet jobb lesz. :)

(#15840) donki válasza leviske (#15837) üzenetére


donki
aktív tag

Nem muszáj lépcsőn menni, implantokkal fel is lehet ugrani a lyukon.

(#15841) tomazin válasza DS39 (#15839) üzenetére


tomazin
veterán

Iden erre ne szamits. Crunch utan nem lehet/szabad mar bent tartani a dolgozot karacsony kornyeken.

(#15842) Sleed válasza PeTeR_33 (#15824) üzenetére


Sleed
aktív tag

A kuldetesek szintje dinamikusan valtozik az aktualis kepessegeid alapjan. Ami most "nagyon nehez" az egy par szintlepes utan at fog valtozni "nehez"-ze, majd "kozepes"-se es igy tovabb. A kozepes szintuek mar altalaban kulonosebb problema nelkul teljesithetoek.

(#15843) WATERDACA válasza tomazin (#15841) üzenetére


WATERDACA
őstag

Nem is kell bent tartani, nagy részük már otthonról dolgozik régóta.

Story kérdés:

Megvolt az a küldetés, amikor az Animalstől el kellett lopni a terveket Pacificában, Voodoo bérelt fel. Ott volt egy boss, aki nagyon izzasztó volt Very Hardon, de még most se tudom hogy gyengítettem le, mert elvileg amúgy teleportált mint egy őrült.
Dobtam rá tűzgránátokat, valószínű ezeket szétszedték a kiberképességeit? Mert láttam hogy tűzre érzékeny.
Jó kis boss fight volt, rohangálni kellett mint egy őrült.

[ Szerkesztve ]

u wanted, i got it \o/

(#15844) donki válasza gabo91 (#15826) üzenetére


donki
aktív tag

Én deadeye-t meg 3db 15%-os crit chance-ot is beletoltam, és minden lövésem critical (fegyveren is van módosító). Valamint egy rakás armor modot, és 2500 körüli armorom van, very hardon alig sebeznek.

(#15845) zseko válasza S e t h (#15813) üzenetére


zseko
veterán

Ez az lenne mikor a Maelstrom bandától meg kell szerezni a pókot? Én életben hagytam, sőt, még az előző vezért, Bricket is kiszabadítottam, aki akkor azt mondta, nem felejti el. Az épületből kijutva viszont így nem az a paranoiás nő, Stout várt, hanem Gilchrist, akit elkapott, mint feltételezett téglát. Aki egyébként valóban a tégla volt, kiderült az épületben az egyik számítógépről... :Y Én nem szembesítettem vele, de érdekelne mi történik akkor ha igen.

HR24.hu

(#15846) Cifu válasza shotika (#15832) üzenetére


Cifu
Topikgazda

A lopot verdákat nem tarthatod meg, csak azokat, amiket küldikben kapsz, illetve megvásárolhatóak. Nekem is eléggé baj ez, a vásárolható verdák nem nagyon tetszenek, de a parkolókban néha nagyon korrekt járműveket lehet elkötni, az Afterlife előtt mindig áll egy kék Herrera, azt szoktam elkötni... :DDD

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#15847) VágniValó válasza Cifu (#15846) üzenetére


VágniValó
addikt

Jól tudom, hogy customizálni se lehet a verdákat jelenleg? Van 3 millió eurodollarom, a kedvenc verdám a Villefort Cortes 47 vagy 45 ezer talán, de csak rózsaszínben jön ha vásárolom...

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#15848) velizare válasza VágniValó (#15847) üzenetére


velizare
nagyúr

nem lehet velük semmit sem csinálni.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#15849) VágniValó válasza velizare (#15848) üzenetére


VágniValó
addikt

Ok köszi. Dühít, mert akár fehér, arany, zöld, kék mind tetszik! Erre pont a vásárolható született a diversity jegyében. :DDD

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#15850) Cifu válasza VágniValó (#15847) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Ahogy Velizare is írja, semmiféle módosítást nem lehet velük csinálni. Biztos, hogy a játék maga támogatja, mert különféle színű autók járkálnak az utakon, vannak egyedi autók is, szóval élek a gyanúval, hogy nem egyenként dolgozták ki őket, hanem valami változókat tartalmazó tábla van, ahova random helyez be értékeket, az egyedieknél meg fix értékeket adtak meg kézzel.

Hogy a játékos is játszhasson ezzel, csak egy megfelelő UI kellett volna, amit viszont végül nem csináltak meg, mert a fejlesztői idő drága, és valahol kurtítani kellett. Ez volt az egyik (eredetileg még volt szó róla, hogy lehet az autóinkat customizálni), ahol kurtítottak...
Én bízom benne, hogy valamelyik DLC-be belekerül...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.