- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Hej! Hogy lehet elindítani a benchmarkot? A Crysisban voltak bat file-ok erre a célra. Most nincs semmi. Mondjon valaki egy parancsot plíz!
Más: élménybeszámoló. Grafika: valószínűleg optimalizáltak rajta, nem tudom, alap esetben gamer beállításokkal optimalizáltnak tűnik, de ehhez kevés a procim meg a vga-m is. Amúgy erre szükség is van, az első rész elejéhez képest rettentő sűrű az akció, és rengeteg a jármű meg egyéb tereptárgy. A tengerparti üdülő például rettentő zsúfolt.
A bombázásoknál nálam sajnos lement 10 fps-re. Általában 25-35. Az én játékstílusommal ez bőségesen elég, lopakodok és orvul, lesből támadok. Mellesleg: nekem a Crysis első pályája tökéletesen futott, de a többi már nem, a sűrűbb akció és a sok tereptárgy miatt. Szóval nem estem kétségbe, a helyzet nem rosszabbodott.A játék maga: azt mondták, optimalizálnak az A.I.-n. Veterán Crysis-osként egyből delta fokozaton indítottam. Hát, nem tudom. Szemen lőttem a bakát 30 méterről, egy hídon állt és el is terült mint a gyalog béka. A társai rá se hederítettek. Megkerültem a hidat és kivégeztem a második bakát, a harmadik erre sem kapott vérszemet. Máskor 100 méterről kiszúrnak cloak mode-ban, érthetetlen. Persze nem reagálnak rám semmit, szóval lehet a mérő "ment tönkre"...
A legjobb: fel kellett robbantanom a propaganda-központot, de nem találtam meg a helyet a bombának. Jött egy baka, vonyítani kezdett, mert nélküle nem tudott volna hátba lőni. Mielőtt leszedtem, megsorozott pár gránáttal, ami annak rendje és módja szerint széjjelrombolta a központot. Mission Accomplished. Szóval, összességében a játék sokkal idiótább lett, de sokkal szórakoztatóbb
Csak épp nem azt vártam, hogy halálra fogom röhögni rajta magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Rendszergazda topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P17 Gen2i 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Csak épp nem azt vártam, hogy halálra fogom röhögni rajta magam.