Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

Hej! Hogy lehet elindítani a benchmarkot? A Crysisban voltak bat file-ok erre a célra. Most nincs semmi. Mondjon valaki egy parancsot plíz!

Más: élménybeszámoló. Grafika: valószínűleg optimalizáltak rajta, nem tudom, alap esetben gamer beállításokkal optimalizáltnak tűnik, de ehhez kevés a procim meg a vga-m is. Amúgy erre szükség is van, az első rész elejéhez képest rettentő sűrű az akció, és rengeteg a jármű meg egyéb tereptárgy. A tengerparti üdülő például rettentő zsúfolt.
    A bombázásoknál nálam sajnos lement 10 fps-re. Általában 25-35. Az én játékstílusommal ez bőségesen elég, lopakodok és orvul, lesből támadok. Mellesleg: nekem a Crysis első pályája tökéletesen futott, de a többi már nem, a sűrűbb akció és a sok tereptárgy miatt. Szóval nem estem kétségbe, a helyzet nem rosszabbodott.

A játék maga: azt mondták, optimalizálnak az A.I.-n. Veterán Crysis-osként egyből delta fokozaton indítottam. Hát, nem tudom. Szemen lőttem a bakát 30 méterről, egy hídon állt és el is terült mint a gyalog béka. A társai rá se hederítettek. Megkerültem a hidat és kivégeztem a második bakát, a harmadik erre sem kapott vérszemet. Máskor 100 méterről kiszúrnak cloak mode-ban, érthetetlen. Persze nem reagálnak rám semmit, szóval lehet a mérő "ment tönkre"... :F
    A legjobb: fel kellett robbantanom a propaganda-központot, de nem találtam meg a helyet a bombának. Jött egy baka, vonyítani kezdett, mert nélküle nem tudott volna hátba lőni. Mielőtt leszedtem, megsorozott pár gránáttal, ami annak rendje és módja szerint széjjelrombolta a központot. Mission Accomplished. Szóval, összességében a játék sokkal idiótább lett, de sokkal szórakoztatóbb :) Csak épp nem azt vártam, hogy halálra fogom röhögni rajta magam.

Új hozzászólás Aktív témák