Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Crysis: Warhead végleges megjelenési dátum.
"Az EA ma véglegesítette a Crysis Warhead megjelenési dátumát. Ha nem jön közbe semmi - márpedig miért jönne - akkor szeptemberben már tolhatjuk is a játékot."
Forrás: Gamekapocs.MOD: Ja, bocs, most látom, hogy már említették.
(Újonc létemre vissza kellene olvasnom.
) -
feka007
veterán
Ez volt az elsőnél is. Bár nem mintha gond lenne vele, a minimum igénye teljesen elfogadható volt már az első résznél is, még ennél szarabb vason is futott. Gondolom inkább a high/very high optimalizálására gyúrtak rá.
(#197): Repülne, mint a kisangyal
Egyébként jobban belegondolva azért sem írt volna nekem emailt, mert biztos egyből gondolta, hogy vmi 576 worker vagyok az emailcímemből ítélve
-
feka007
veterán
Szerintem biztosan fent van pár. Persze, nem szólnak, mert akkor faggatnák őket, de sztem vannak szvsz. iwiwen is néztem egyik nevesebbet, akinek már az 1. rész előtt is feltűnt a neve, és felvettem msn-en, de azóta se igazolt vissza, és emailre sem válaszol, amiben arról kérdeztem, hogy mi lesz a játékban...

-
$p@rr0w
őstag
Hát ha tényleg úgy optimalizálták ahogy ígérték akkor szerintem simán mehet 2.8, 9800pro, 1G rammal, 800*600 low 35 fps-t, legalábbis remélem... Tényleg a sima Crysis hogy ment ilyen körülménye között? Mert az tény hogy Ultra High-hoz bika gép kell, de low-on optimalizáltabb?
-
$p@rr0w
őstag
A Crysis Warhead szeptember 12.-én jelenik meg Angliában, az USA-ban pedig 16.-án.
Hivatalos rendszerkövetelmény:
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better
RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista)
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better
VRAM: 256MB of Graphics Memory
Storage: 15GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
ODD: DVD-ROM
OS: Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or Microsoft Vista
DirectX: DX9.0c or DX10Nem olvastam vissza.
-
Vistaboy
veterán
"Megjelent nyolc friss kép a Crysis Warheadről, a Magyarországon fejlesztett kiegészítőjéről az FPS játéknak. Az önmagában is működőképes játék az ősszel fog megjelenni. "
Forrás: PC Dome. -
Vistaboy
veterán
Crysis: Warhead harckocsik óriás felbontásban.
"3200x1800-as óriás felbontású képek érkeztek a Crytek Budapest által fejlesztett Crysis: Warhead-ből. A screenshotok két harckocsit mutatnak be."
Forrás: Gamekapocs. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja emlékszem, anno a Multi BETA miatt lógtam a suliból.
Akkor jött volna a DEMO is, de azt 1 nappal későbbre tették, de legalább szereztem egy kulcsot a BETA-hoz, nem volt fölösleges.
Mindenki hogy anyázott, vissza kéne keresni. 
-
-
-
Vistaboy
veterán
Két új ingame videó a Warhead-ből.
MOD: A legjobban az tetszett, amikor a dupla gépfegyverrel irtott a srác, felkapta a csávót, feldobta a levegőbe és belelőtt egy sorozatot leesés előtt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vistaboy
veterán
Crysis: Warhead DX10-es effektek DX9 alatt.
"Nemrég a Crysis: Warhead producere, Bernd Diemer elárulta, hogy a játékból eltávolították a Vista-exkluzivitást, a DirectX 10-es effektek pedig már elérhetőek lesznek a Warheadben DirectX 9 alatt is. "Ami eddig a Very High volt, mostantól Enthusiast néven érhető el, és most már DirectX 9-cel is teljes mértékben futtatható lesz" - nyilatkozta Bernd."
Forrás: Gamekapocs.Hát nem tudom, én egyszer kipróbáltam a játékot DX10-ben egy 8800GT-n, és bár elsőre nagyon pofás volt (Előtte egy 7800GTX-el toltam Medium-on), később levettem DX9-re High-on, és látványilag nem sok különbség volt a kettő között, sebességben annál inkább.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Jhonny06
üzenetére
Nem hinném, hogy a magyarok rosszabb játékot csinálnának, vagy kevésbé értenének hozzá, mint a külföldi kollégáik. Pusztán arról van szó, hogy milyen célt tűztek ki maguk elé, azaz hogyan akarják a játék sebességét optimalizálni? Ugye ennek általában a legegyszerűbb módja a grafikai részletesség csökkentése. Bár egy Far Cry 2-őt ismerve még a CryEngine 2 sem tűnik akkora hűdevalaminek, ha még tovább butítják, még annyira sem.
-
-
nsrking
senior tag
-
feka007
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Hát remélem nem butítással akarnak optimalizálni, pl. a LOD ezeken a képeken baromira eltúlzott, kockás kocsikerék nem volt az első részben...
Színvilág sem tetszik, biztos darkosabb hangulatot akarnak így csinálni, de így meg már észre nem érzem azt, hogy egy pálmafás szigeten vagyok. Hangulatilag a Far Cry dzsungele sokkal jobbra sikeredett, Crysisban a realisztikusság miatt elvesztette a varázsát -
nsrking
senior tag
Ezt olvassátok:
"Bernd Diemer producer az egyik kérdésre válaszolva elárulta, hogy a korábban Very High néven futó beállításokat átkeresztelték Enthusiast-re, és elérhetővé tették DX9 alatt is. Úgy érezték, hogy ha valaki így akarja futtatni a játékot, akkor nekik semmi okuk nincs arra, hogy ezt megakadályozzák. Tehát ha elég erős a gépünk, akkor semmilyen különbséget nem fogunk tapasztalni a látványban a DX9-es és DX10-es változatok között."
Forrás: Gamestar
-
-
-
-
Vistaboy
veterán
Óriás felbontású Crysis Warhead képek érkeztek.
"Új képek érkeztek a budapesti Crytek által fejlesztett Crysis Warheadből - mint azt láthatjuk a képeken, a grafikára ebben a játékban se lehet majd panaszunk."
Forrás: Gamekapocs. -
feka007
veterán
OFF-osaknak csitt, ON-oknak ittvanak hosszú gameplay múvik: [link]
Jókis fps lesz ez. -
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, és a fele arról szólt, hogy most tényleg ki fog-e jönni a demo, vagy megint csak etetés. Előtte vagy kétszer eltolták a megjelenés előtt három nappal.
Na, de most már befejeztem az offolást, elég sok volt már így is.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy már kihaltak...

A mai világban egyre kevesebb ilyen cakkos szélű állatot látni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: Észrevettétek, hogy lassan megint ott fogunk tartani, mint anno. a Crysis-nál: A szartól a repülőig, cápától a szexig minden lesz ebben a topikban.

-
fpeter07
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ilyen fajtáról még nem halottam

-
Sirandrish
legenda
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
Fáraó
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Kidobtam volna a vízből, rá a motorcsónakokra!

Meg hónom alá csapom, ki a partra, és rá az ellenségre! Elképzelem, ahogy egy katona fején cápával visítva rohangál!

-
Fáraó
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A játékban csodálkoztam, miért halnak meg az állatok, mikor eldobom őket? A páncélos óriás tekős is?
Sztem egy-két cápát betehettek volna az óceánban úszkálások részekhez, izgalmasabb lehetett volna!
-
fpeter07
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ezúttal veryhighnál alább ne add (30-40fps mondjuk
) -
mad1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
csak ne lowon

-
athomi
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azt elhiszem, hogy 70FPS-el jól játszahtó, de min. grafikán úgy néz ki a játék, mint a hányás.
Inkább meg kellett volna keresned azt a beállítást, ahol a játék játszható, de a grafika is nyújt vmit. -
mad1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
igen,ha a játék a fontos,és nem a grafika...
azert a jatek fele ugy nem látható,be kell látni.
-
athomi
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Esetleg játszhattad volna medium grafikán, és akkor még szép is lett volna, meg még aránylag játszható is.
-
athomi
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egy 0-val többet írtál.

-
west
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
most ez az 1dolog miatt csalodtal

-
fpeter07
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ez szvsz a későbbi részekben lesz
-
TESCO-Zsömle
titán
Nagyjából átolvasgattam az eddigi HSZ-eket, és szomorúan vontam le a következtetést, hogy a CryTek eben a részben sem tartja be az ígéretét, ami miatt én belevágtam anno Crysis-ba. Ígérték ugyanis, hogy lehet majd harcolni a hullámzás közben befagyott óceánon.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán

Crysis Warhead - E3 2008 trailer!
"Ahhoz képest, hogy az idei E3-nak még csak a 0. napjánál tartunk (hivatalosan a rendezvény a holnapi napon kezdődik) elég szép felhozatalt láthattun maa rendezvényre készített játék videókból. Ezt a sort folytatja a Crytek játéka, Cyrsis Warhead is, melyben új történeti szállal, új fegyverekkel, járművekkel, és látványosabbnál látványosabb akciókkal találkozhatunk majd."
Forrás: www.cybergen.hu.MOD: Az egyetlen baj a videóval - mint a legtöbb ilyennel -, hogy a cég logói és a reklámok elveszik a videó felét.

-
pentium4
senior tag
hali
srácok akkor most mikor fog megjelenni a warhead? aug 1 vagy ahogy láttam egy webshopba szept 16?
kösziP4
-
feka007
veterán
Holnapután kezdődik az E3, kíváncsi vagyok a gamere, remélem ezt a Warsot is bemutatják, meg esetleg a többi még hivatalosan be nem jelentett Crysis projektet.
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Ez volt már ?
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Ez volt már ?
baaaaah kétszer ment el

-
Vistaboy
veterán
Azt se felejtsd ki a számításból, hogy akkor mekkora durranásnak ígérkezett a játék. DX10, stb., felért egy 3DMark-al.
Mennyi képet linkelgettek be azok a szerencsések, akik kipróbálhatták a multi-bétát (Vagy mi volt), amikor még a játék nem jelent meg. Plusz az a rengeteg tweak-elési és egyéb dolog.Ja, és annyi minden más is volt abban a topikban, hw-től kezdve a szexig, hogy ha levonnánk belőle az OFF-okat, esetleg 5000 körül lenne a végösszeg 15K helyett...

-
Vistaboy
veterán
"Az EA Store-ban érdekes részletek bukkantak fel a Crysis Warhead neve mellett, miszerint egy bizonyos Crysis Warsszal együtt fogják árusítani."
Forrás: Gamekapocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Bittorrent topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Byintek Love U14 Projektor
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(Újonc létemre vissza kellene olvasnom.

jó volt csak a béta vége fele nem nagyon játszottam vele 
). Addig meg tartják a lelket a gamerekben... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

stb..nah de tényleg OFF END