Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
helo!
lenne egy problémám: játék közben folyamatosan akadozik, de nem a CPU vagy VGA miatt, hanem akkor amikor a vinyó ,,kerreg".... tök úgy tűnik, mintha nem bírná követni a betölstést.... próbáltam, hogy hátha a VGA, 1680X1050-ben is úgy ment (sőt, még jobban), mint 1024/768 ,,játék" beállításokkal élsimítás nélkül... van valakinek ötlete? lehet, hogy nem kell sokat várni egy patch-re...
amúgy kipróbáltam, mikor nem ,,kerregett" a vinyó, rángattam össze-vissza, lövöldöztem, nem akadt meg, de amint a vinyó belelkesedett egyből akadotozz.... rohadt idegesítő, ráadásul Raptoron van a windows és a játék is!
-
Silenzio
addikt
Hej! Hogy lehet elindítani a benchmarkot? A Crysisban voltak bat file-ok erre a célra. Most nincs semmi. Mondjon valaki egy parancsot plíz!
Más: élménybeszámoló. Grafika: valószínűleg optimalizáltak rajta, nem tudom, alap esetben gamer beállításokkal optimalizáltnak tűnik, de ehhez kevés a procim meg a vga-m is. Amúgy erre szükség is van, az első rész elejéhez képest rettentő sűrű az akció, és rengeteg a jármű meg egyéb tereptárgy. A tengerparti üdülő például rettentő zsúfolt.
A bombázásoknál nálam sajnos lement 10 fps-re. Általában 25-35. Az én játékstílusommal ez bőségesen elég, lopakodok és orvul, lesből támadok. Mellesleg: nekem a Crysis első pályája tökéletesen futott, de a többi már nem, a sűrűbb akció és a sok tereptárgy miatt. Szóval nem estem kétségbe, a helyzet nem rosszabbodott.A játék maga: azt mondták, optimalizálnak az A.I.-n. Veterán Crysis-osként egyből delta fokozaton indítottam. Hát, nem tudom. Szemen lőttem a bakát 30 méterről, egy hídon állt és el is terült mint a gyalog béka. A társai rá se hederítettek. Megkerültem a hidat és kivégeztem a második bakát, a harmadik erre sem kapott vérszemet. Máskor 100 méterről kiszúrnak cloak mode-ban, érthetetlen. Persze nem reagálnak rám semmit, szóval lehet a mérő "ment tönkre"...
A legjobb: fel kellett robbantanom a propaganda-központot, de nem találtam meg a helyet a bombának. Jött egy baka, vonyítani kezdett, mert nélküle nem tudott volna hátba lőni. Mielőtt leszedtem, megsorozott pár gránáttal, ami annak rendje és módja szerint széjjelrombolta a központot. Mission Accomplished. Szóval, összességében a játék sokkal idiótább lett, de sokkal szórakoztatóbb
Csak épp nem azt vártam, hogy halálra fogom röhögni rajta magam. -
keIdor
titán
Müxik a wars-om!

Nem megyünk multizni? Leszek szerver.
-
válasz
Beowulf_78
üzenetére
1.4-1.5 között is jó lesz az. tehát vistán 4 giga alatt meg sem próbálom...

-
keIdor
titán
Hát nálam ez a Wars elég furin installálta magát...
dokumentumokba mutat a parancsikonja.
"C:\Documents and Settings\Keldor\Local Settings\Temp\mtka_tmp\Crysis-080919175212.exe"Nézem el se indul...
a rendes exe meg nincs is ott, ahova tettem... Bin32-ben nincs exe... érdekes. Most újrateszem. -
válasz
Beowulf_78
üzenetére
XP-n lehet hogy nincs...nekem Vista alapból több mint 1gigát eszik a sok sidebar meg a HD-s mozgó háttérkép miatt, akkor számolj kicsit, hogy 2giga memóval mit művelt nálam.

Mattes: Nekem is megeszi az 1600-ot.

-
MaTTeS
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
érdekes nekem eszik 1.2-1.6giga ramot, probáld ki r_DisplayInfo = 1
-
2X1 giga az halál vista alatt, volt alkalmam egy hónapig annyival tolni crysist el se indítottam mert felesleges volt...diavetítést nem akartam nézni.

Keldor: Jaja a 6ramsolt szép lesz.
Lehet a hétvégén feldobok egy 64bites vistát mer eléggé idegesítő, hogy végig swappol a vinyó, de előtte megnéztem XP alatt is. -
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
jééé tényleg
ott eddig nem is kerestem 
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
ez hülye kérdéslesz, de hogy kell átirni multiba a nevem ?
kérdezgettem fenn de nem nagyon válaszoltak -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Nah nekem is Fennvan a Warhead és nagyon tetszik, holnap megyek is megvenni eredetibe
!FPS-t hogyan íratom ki?Mert Nem vaok egy Crysis-os de az leszek
!Köszönöm a segítséget!
4850-el azt hittem jobban fog menni!
Igaz 1280*1024 be vaok 4X élsimítás minden Játékos
!Jah néha nekem is akad pedig elég nagy Vasam van 
Crack miatt lenne?
Nemtudom mennyi fps lenne a megfelelő!
ÜDv!
-
athomi
veterán
utolsó mapról hallottatok vmi rosszat? mert páran szídják.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
lejárt a mod idő

nah szóval...[link]
miért van az hogy a képen csunyább?jah amugy nagyon durva a "maximális erő" meg hasonló szövegek

-
Sirandrish
legenda
nálam ilyen

Hát nem http://kepfeltoltes.hu/080919/763182241CW_www.kepfeltoltes.hu_.jpg de nem értem a képen mér máshogy néz ki..ennél szebb nálam a game..nincsenek ilyen recék..
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nincs, pedig az egybe jó dolog volt..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Beowulf_78
üzenetére
vettem főnök vége

Lassan énis kirpóbálom de irgum burgum ha szar a játékélmény
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Csinálunk másikat

-
Beowulf_78
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem akarok "bele vauzni" fater... de ha valakinek sok pénzbe van a gépe mások lesznek az igényei.
Gondolok itt arra hogy megláttam a Mercenaries 2-öt és kb. 2 percet tudtam játszani vele, annyira rondának találtam. Mások pedig nem értik miért, mert ők meg szépnek és játszhatónak. Tehát a te hsz-ed és beteg hsz-e 2 különböző "szint" aspektusáról szól, ezen ne vesszetek össze.Logikus hogy aki vesz egy 50-60k feletti VGA-t az Crysis grafikájú színvonalas játékokkal akar játszani, mivel ki akarja használni a VGA-t amit drága pénzért vett. A másik oldal pedig fanyalog mert nem akar kiadni annyi pénzt VGA-ra és ezért több olyan játékkal is játszik a "behatárolt" felbontás és minőség beállítási lehetőségei miatt, amiket a "másik oldal" nem tart szépnek, játszhatónak.
Ez mindig is így volt. Kár flame-et gerjeszteni hülyeségeken, mert csak a topikot fogják bezárni, aminek értelme nem lesz.
semetka: Nekem amióta játszom vele, csak a mentéseknél akadt meg egy pillanatra. Kilépni, meg Crysis exe hiba....még nem volt.Pedig már a barlangon is túl vagyok nehéz fokozatban.
Szóval vedd meg az eredetit, lehet tényleg a crk a szar. 
-
semetka
őstag
Komolyan mondom vicc a feltörthez a crack.
Fél óránként kilép és még szarabbul megy mint a sima crysis.
Néha csak úgy meg meg akad.
Inkább megveszem eredetibe. -
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Érdekes...meg az is ha kikapcsolom V-syncet dupla annyi lesz az FPS.
Így V-snyc nélkül ahol 30 volt ott most 60 nem értem, hogy mitől fogja meg ennyire mindenestre kikapcsolva marad. Remélem hamarosan kidobnak ehhez is ilyen tesztelő progit.
-
Sirandrish
legenda
már réges rég szarok bele a hsz-ek számába elhiheted

És nem fikázok...annyit mondtam (egyelőre) hogy maradt optmalizálatlan..ami igaz ahogy olvasom az FPS értékeket...akkor most miről beszélünk?
egy szót nem mondtam se a grafikáról..se a szinkronról..se a játékmenetről..se a játékélményről...csak és kizárólag az optimalizálásról beszéltem...
ebbe mi a fika? -
feka007
veterán
Fentvan a Wars is, mindjárt megyek kipróbálni.
Este pedig party. 
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nekem 4xAA-n 1360-ban veryben 19 körül volt a minimum, és 25-30 fps között van. egy benchmarkot majd futtathatnánk

-
MaTTeS
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
idefigyelj... ha csak fikázni tudsz es hsz-t gyujteni akkor nyugodtan kereshetsz egymasik topicot...
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah, az a Godfather 2 képek volt, amire most gondolsz, hogy ezt mondtam... Dehát olyan béna szar promó képeket én még nem láttam, sztem arra nem lehetett mást mondani, annyira szar volt...
Veled ellentétben viszont nem fikázok le és nem offolom tele egy játék topicját, amiről még csak tapasztalatom sincs ez elég furcsán hangzott tőled, (tudod: mindenki magából indul ki...)
És sztem ezzel be is lehet fejezni, rég tudomásul vettük, hogy utálod a Crysist, nem kell ezt minden Crysis topicba beírni naponta százszor... -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
NV-n fix, hogy jobban megy, az FPS-eid alapján... mondjuk jó nagy tuning is van a karidon.

-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nekem is jobban megy 2xAA-val... Egyébként a jó mit jelent, hány fps volt kb a minimum?
-
Remington
őstag
másnak is swappel mint állat vagy csak nekem? vista 32biten tolom (tolnám
), de minden fordulásnál töltöget, egyszerűen élvezhetetlen. 2giga ramom van, sztem jól kellene mennie, a sima perfektül megy. -
Majd ha jönnek olyan gémek eladom őket azt veszek 4870X2 2gigásat, de addigra már sztem nem ezek lesznek a csúcs karik...
Én meg nem vettem de sztem se lesz ez bukás.

Beo: Kétlem hogy very highon vista alatt DX10-be 30FPS felett játszol...
Remington: Kevés a 2giga...nekem a sima se ment jól 2gigával.
-
Sirandrish
legenda
atisok szerint persze hogy nem mivel nvidiád van

feka: ne haragudjáá már...olyan furcsa hogy akármilyen játékról jön egy hír két képpel azt olasom a neved melett hogy ..."ugyanolyan szar lesz mint az első"..."képekről is látszik hogy egy szar"(te tudsz/szabad véleményt mondani 2 kép alapján) de ha a hőn imádott krájsziszodat meri valaki szidni (holott kurára nem a játékkal van bajom) akkor egyből felcsattansz...minden játékot ehhez hasonlitasz...minden játéknál csak anynti mondasz hogy hol van ez a grafika a Cryisiéhez képest...de azt sose mondod hogy ó igen szar a grafja de legalább megy 60fps-el X1950GT-vel és nem kell GTX28000X6 hogy menjen játszhatóan...
Komolyan kérdem... te miért nem filemeket nézel meg veszel ha ennyire a grafikára mész?
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miért jövök a CoD4-gyel? Mert a motorja egy szar Quake3, tele buggal, múltkor is úgy lőtt le a gyerek, hogy a feje búbja látszott ki a fal mögül, mert a golyó a fejből jön ki! És még sorolhatnám az olyan dolgokat, amik egy UT3 vagy Cryengineben nincsenek benne (fps függő játék, stb).
OFF-ot szerintem befejezhetnéd, inkább próbáld meg használni a szerkesztés gombot 1000 nap tagság után, másnak ez már a 2. hsz után sikerül...
Először próbáld ki a játékot, aztán akkor alkoss véleményt... -
válasz
Sirandrish
üzenetére
"csucsgépeken sincs meg az 50 FPS..."
de ez tévedés.
az én gépemen, ami sok ati-s szerint nem is csúcsgép, mégis 80-120 közötti fps-eket láttam ott, ahol az első részben 50-60. -
keIdor
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem hiszem, hogy bukás lesz, mert a fél PH már megvette, köztük én is.
A sima árának feléért simán megéri... az 13k volt, ez 7k. Több oldal is 95%-ot adott a játéknak, szerintem nem lesz ez bukás, CD-Galaxis is azt mondja nagyon viszik. -
Sirandrish
legenda
miért jössz a cod4-el? a cod legalább 50K-s gépen is élvezhetőő sebeséggel megy.
Én nem a játékot fikázom de azért szerintem az már a pofátlanság teteje hogy az első rész után most ezt is kiadták ugy hogy a ma csucsgépeken sincs meg az 50 FPS...
az eslőt az EA sietette azért volt ilyen ezt meg gyorsan kiakarták adni amíg él az emberekben a Crysis láz..de ez is ugyanakkora "bukás" lesz mint az első...Maga a játék tényleg szép...de nem ennyire...
-
Az miért baj mikor gyorsabbak a gémek?
Pl Stalker majdnem dupla olyan gyorsan megy most simán bekapcsolhatom a sunshadowot meg se kottyan neki, egy kártyával játszhatatlan volt az egész 20-30FPS-ek.Feka: Vagy add el és vegyél egy X2-t a mostani PH tesztbe letesztelték uaz a telj mint 2db 4870 CF-be és CF lap se kell hozzá.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
1360 4xAA, 20 volt eddig a minimum, de átlagban olyan 30. AA nélkül jóval gyorsabb.
Én meg a CoD4 grafikáját nem nevezném vmi jónak, hiába fut 200-300 fps-sel, hogyha a háttérben egy 2 dés mosott textúra ábrázolja a várost... Ilyen erővel ezt is meglehetett volna csinálni Quake 1 enginenel, és akkor örülnél, mert fut 1000000 fps-sel
-
XP-n tolod? 24-es moncsi mellé vegyél egy 4870X2-est mer az az egy 4870 elfog vérezni crysis alatt.

Nálam 1680X1050-be vistán DX10-el minden highon 30alá nem megy az FPS, de amúgy egy vicc, hogy két 4870 csak ennyit tud kihozni magából.

GTX280 feljtő inkább 4870X2 kell ehhez abból is kettő.

-
keIdor
titán
CF azért van kizárva nálam, mert az alaplap egyrészt P45, tehát két kártya esetén x8-on menne a PCI-E, ami 1650×1080-ig elég is, de 1920×1200-ban a tesztek alapján már kevés! Alaplap csere már kizárva 2008-ban, az biztos! Majd Nehalem, vagy durva AMD jövőre... A másik, hogy PH teszt alapján kiderűlt, hogy két kártya totál nem éri meg mert 512MB+512MB vRAM nem adódik össze... tehát van 2 bivaly GPU-d, de 512MB vRAM-al... ergo memlimit lenne, és a 2. GPU nem menne teljesen! Meg ez a verzió sokkal driverfüggőbb, mint egy X2, mert az félig hardveres CF is!
Kérlek szépen vagy GTX-280 55nm, vagy HD4870 X2. Az X2-n is nem véletlen van 2GB ram.
Ha te is esetleg valamikor 2 kártyás CF-en gondolkoznál, akkor szvsz felejtsd el!SLi meg megint kizárva, mert az elve szerintem nagyon szar... szar a skálázódás. Meg drága alaplap is kell, aminél a tuning is nehezebb...
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Full minimumon egy 9600XT-n is elindul az egy, csakhogy tudd...
-
nsrking
senior tag
Probléma van... TEgnap akártmennyit játszottam vele semmi hiba nem volt. Ma kapcsolom be a gépet, indítom el a game-t, mentést betölti haladok előre, csatt fekete képernyő és a warhead exe hibát észlelt... Újraindítottam a gépet, szintén ugyanez...

-
DubE
csendes tag
Hali! Azt irják hogy 9800pro a minimum vga neki! Szerintetek tudok majd játszani vele egy x800gtoval?(16pipe aktiv) Nekem jo full minimumon is csak legyen legalább 25fpsem! p4 3ghz es procim van! Valaki esetleg probálta x800-zal?
-
feka007
veterán
Ja,falja a gépet az biztos, de ezen már sztem máshogy nem lehetne annyit gyorsítani, csak ha leredukálnák az effektek 80%-át, nagyon fejlett a parallax mapping, szerintem az fps 40%-át az szívja le.
4870-ről mire cseréled?
Én inkább építenék egy CF rendszert, sok helyen medguplázódik az fps, Crysisban is nagyon sokat gyorsul. -
keIdor
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajna ez az Nvidia-nak köszönhető... ettől függetlenűl ez a Warhead, mint játék nagyon jó lett szerintem.
Beowulf: THX, bro!

-
keIdor
titán
Első pálya done!
Hangulatos lett nagyon, a szinkron is jó, bár nem szeretem a magyar szinkront, ez mégis egész jó lett!Hát a sebesség itt is érdekes! Konfigom adatoknál átlagosan Csúcs (maximum) beállításokon 20-50FPS-ig mozog. Most egy kis 19-es monitorral nyomom, és nemsokára jön egy 24-es FullHD. Hát ha 1280×1024-ben, NoAA, NoAF, Max mellett képes volt 20-ra is leesni néha nem tudom mi lesz 1920×1200-ban...

Asszem idén is lesz még VGA csere, csak szerintem egy GTX-280 is kevés lehet.
btw: Installing Wars
este game! -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mikor mondták, hogy egy 4850-en (egy 30 ezres kártyán) DX10-be tökéletesen kell majd futnia?
Az alapban se szerepelt túl jól a 4870-hez képest, kb 3870X2 fps-t ment, amin meg köztudottan szarul fut a játék.
Itt meg már az első pályán intenzívek a csaták tele enemyvel, és ahhoz képest jól fut, szóval sztem optimalizáltak rajta vmennyit.CoD4-gyel már nem játszok, meguntam... CoD2-vel szoktam haverral játszani esténként, aztán majd áttérünk coD5-re, ha jó lesz.
-
nepszter1
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
de gondolom másnak ugyan ilyen config és fullon megy az istenit...
dejó hogy rábaszéltek a 4850.re....
-
Sirandrish
legenda
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
sajna nagyobb a füstje mint a lángja
Előbb próbáld ki milyen, aztán mondjad ezt... Vagy megint két kép alapján alkottad meg ezt a véleményt? Vagy most az a bajod, hogy sokaknak bejön, és nem fikázzák orrba-szájba a megjelenés előtt 3 nappal (mint ahogy te tetted a Crysisnál)?
CoD-hoz emlékeim szerint magyarítást se csináltak, ez meg szinkronos (bár Psychonak sztem nagyon nem jó hangot választottak, de a többi jó lett), mindez 7ezerért. -
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem kéne...

-
nepszter1
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
teendő ? kibaszni a gépet ?

-
RockHaRD
addikt
embörök, csináltam multi szerót, a pingek jók lesznek, csak magyarokat várok gamelni. az a szeró neve is, hogy MAGYAROK IDE

low ping, meg minden huncutság van

és eredeti természetesen
-
nepszter1
addikt
dx10 max grafikán szaggat a configom az adatlapomon , szerintem nem kellene hogy szaggason

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Ford topik
- Brave
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!

Csinálni kellene saját szervert "Prohardver Team" néven...az úgy jobb lenne, mint csatlakozni valahová.