Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Hát én leginkább azt szeretném látni amit ígértek, tehát hogy pörgősebb és szabadabb a játékmenet, grafikát végülis úgyis megoldjuk majd egy kis tweakeléssel, hogyha esetleg nem tetszene.
MoD: Viszont az jó, hogy pörgősebb zene megy akció alatt, az elsőben kicsit furcsa volt a véletlenszerűen szóló háttérzeneBár gondolom, most csak azért mutatnak ilyen keveset, mert majd az E3-on lesz több róla
-
Gyusz
őstag
Én azt mondom várjuk meg a nagyfelbontású videókat, de a képek is elég korrektek voltak. Az emlékek biztos megszépítették az alapjátékot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ígérnek valami meglepetést a nanoruhával kapcsolatban, jobb MI, meg új járművek is lesznek állítólag. Én még új fegyvereket szeretnék, mert a testreszabhatóság ellenére nekem nem volt elég változatos az alapjáték kínálata.
Szerk.: E3 alkalmával tényleg mutatniuk kéne valamit.
-
Gyusz
őstag
A szeptember elviekben reális lehetne, ha nem kellett az alapjáték végső munkálataiba is besegíteniük a budapestieknek. A pre-alpha felirat viszont nem túl biztató, de lehet, hogy ennél előrébb tartanak már.
Egyébként mi baj a grafikával? Én semmi kivetnivalót nem látok benne, bár a videók minősége nem túl jó.
-
Gyusz
őstag
-
feka007
veterán
Vhol Szept. 16 van kiírva megjelenési dátumnak. Bár egy éve a Crysist is akkorra ígérték, aztán csúszott két hónapot, szerintem ez se jön novembernél előbb, de inkább legyen jó, minthogy elkapkodják.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát, ha 5, akkor már csak a gépre vagyok kíváncsi, amin elérte ezt az álomhatárt.

-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért csak nem.
Nem tudom, de szerintem némelyik képen vagy levan butítva a grafika, vagy csak még hiányos grafikailag a pálya, de nem vmi szép azokon a képeken.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mit csináljak, ha csak ugyanazt ismételik?
fpeter07: Nekem sem tűnik szebbnek az alapjátéktól. Bár az nem baj, a sebességre leszek majd kíváncsi. Odarakhattak volna egy FRAPS-számot a sarokba.

-
Vistaboy
veterán
Végre normális minőségű képek is jelentek meg a Warhead-ból.
"Szép nagyfelbontású galériát kaptunk a Warheadhez. Az új részben felturbózták az ember és az idegen AI-t, így most már csoportokba verődve okosabban szambáznak ellenfeleink. Beépítették a hirtelen divattá vált ZugÁrnyék(tm), azaz Global Ambient Lighting rendszert. A 3D motort pedig Turbó Pascalról átírták gepikódra ((c) Commodore Világ), így most már a lassabb gépeken is fürgébben szalad."
Forrás: Hardwired. -
feka007
veterán
Én a Warheadnek úgy akarok majd nekiülni, hogy ha megjelenik, akkor addig nem nézem meg a fórumot, amíg ki nem játszottam, mert tavaly is elolvastam sok véleményt, mielőtt elkezdtem, aztán már eleve úgy álltam neki, hogy csalódni fogok, pedig a demó tökre tetszett. Úgyhogy ezúttal nem hagyom előre befolyásolni magam

-
feka007
veterán
[link] "Release Date: September 16, 2008" Jó lenne, de szerintem úgyis csúszni fog novemberig

-
west
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
tyah,nem épp ubi.
a fc2 re leszek kivancsi -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vagy ha csak simán vártak volna egy fél évet, már akkor is sokkal többen tudták volna highon játszani. November óta nagyon sokat fejlődött a vga piac, amit akkor 70k alatt nem kaptál, azt most megkapod 20-ért.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bőven nem 6 hónapja fejlesztik, mivel tavaly májusban nyílt meg a budapesti CryTek headquarters, így szvsz már egy jó éve fejlesztik

-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
mozgásban

-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezt videóban nem fogod látni
szerk: mármint azta kocka izét
-
Sirandrish
legenda
nem értem...minden szép..a robbanás gyönyörü..de az a k*rva kocsi ami felrobban mé ugy néz ki MÉG MINDIG mintha egy 5 évvel ezelőtti gameból lenne átollózva?
kocka kerék stb meg azt se birom felfogni hogy robban fel ugy valami hogy maga az alakja sértetlen marad...annyi a kül felrobbanás előtti és utánni verdán hogy amikor felrobban már nincs rajta gumi meg nem lehet menni vele
-
Vistaboy
veterán
-
MaciG
addikt
CoD4-et a neve miatt és a nagyon jó multiplayer része miatt vették meg ,nem a single miatt... DE ha megnézed minden olyan játékból többet adnak el aminek jó a multija. ( Én pl. már régg nem játszom gép ellen, ha van valami játék amit felteszek akkor egyből azt nézem hogy tudok online menni.)
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
És akkor a CoD4-et mért vették meg többen? Akiknek nem futott jól a gépén a demó, az nem valószínű, hogy rohant a boltba a fullért, hanem leszedte netről, azt a 12k-t meg elköltötte a gépre. Persze akkor se döntötte volna meg az eladásokat, hogyha 100fps-sel fut 20k-s vga-n, ezért nem kellett volna csak PC-re kiadni.
-
west
őstag
kivancsi leszek milyen hosszu lesz.
-
feka007
veterán
Szvsz az első eladásai is messze jobb lett volna ha vártak volna a kiadással pár hónapot, amikor megjöttek az olcsó árú erős vga-k És valóban, mostmár lassan 20ezerért kapsz majd olyan vga-t, amin highon simán fut.
Nézzük csak, amikor megjelent, a legolcsóbb highra alkalmas kari is min 70k volt (88GTS 640), de még azon se ment úgy, ahogy azt szerették volna egy akkor még felsőkatis vga-tól, ezért is volt az a nagy elégedetlenség. Mostmeg lassan tényleg már alsókategóriás kártyák is jól viszik, tehát ha vártak volna 4 hónapot, tuti jobban járnak, de így sikerült a legrosszabbkor kiadniuk (tavaly novemberben már jóideje állt a vga-piac, mire meg jöttek az olcsó erős karik amiken jól fut addigra már legtöbb embert nem érdekelte/csalódtak benne). Szóval véleményem szerint ez teljesen az EA hülyesége volt kiadni novemberben, mert azt csak tudhatták, hogy jön a 9600GT, ha már az nV-nek fejlesztették a játékot. Tuti, hogy az EA azthitte, hogy mivel karácsony van, így biztosan ötször annyi fog fogyni mint máskor, de azzal nem számoltak, hogy ez nem NFS, amit a szülők megvesznek az ötéves gyereknek anélkül hogy megnézné a gépigényt...
Egyébként az EA így is elégedett jelentéseket közölt a Crysis eladásairól, tehát nekik megérte ezekszerint, csak CryTekék a Far Cry sikerein felbuzdulva túl sokat vártak tőle, aztán meg nem hozta a várt eladásokat (csak azt nem értem, hogy akkor konzolra mértnem dobták össze, ha annyira számít a profit nekik, régóta tény, hogy pc-re nehéz eladni játékot marha nagy haszonnal). A legjobban a kalózkodáson vannak kiakadva, állítólag 20 Crysisből csak 1 volt eredeti. Viszont ezt nekik kellett volna tudni előre, hogy aki letölti netről, és látja hogy szarul fut a gépén az utána nem fog szaladni az első boltba érte, tehát ez teljes mértékben az ő hibájuk, nincs miért sajnálni őket ezért (Rám még nem is szólhatnak, mert én megvettem, de csakis a multi miatt... ami amúgy még meg is érte volna, ha normálisan befejezték volna, de így örülhetnek hogy egyáltalán ennyien megvették). Az meg, hogy már sok volt a fejlesztési költség és ki kellett adni tiszta hülyeség, ha már rááldoznak ennyi pénzt a motorra, simán megkellett volna hogy érje nekik rendesen befejezni. Ráadásul Warheadben elvileg már ki is lesznek küszöbölve a hibák, tehát arról sincs szó, hogy nem tudták kijavítani a motort. Szerintem tuti, hogy az EA volt rájuk ennyire rossz hatással a hülye üzletpolitikájával, mindenesetre most itt lesz a Warhead, hogy jóvá tegyék a tetteiket. -
illusiON
őstag
azért kiváncsi vagyok így többet tudnak-e eladni belőle hogy kezdenek beérni a hardverek alá

-
nsrking
senior tag
Héhé emberek TEASER!
-
Vistaboy
veterán
Amennyiben jól sikerül optimalizálniuk végre a motort is, akkor van esély rá, hogy visszaszerzik a Crysis becsületét a magyar srácok.

Ettől már csak az lenne a jobb, ha kiadnák az eredeti játékhoz is a Warhead-ben lévő javításokat egy patch-ben.
Persze már kijelentették hogy nem lesz több patch, de ezzel szerintem sokkal több új vásárlót is nyernének. -
Vistaboy
veterán
Közben belinkelték a hírbe, megjött az első movie a játékból.
És itt van egy részletes előzetes a Gamekapocs-ról. (Katt a képre!)
"Mikor a CryTek tavaly nyáron stúdiót alapított Budapesten, el se tudtuk képzelni, vajon milyen feladattal bízzák meg a derék magyar programozókat. Talán a konzolos átiratok készülnek majd itt? Vagy egy teljesen új CryTek játék szülőföldje lehet fővárosunk? Több ilyen találgatás is napvilágot látott az utóbbi hónapokban, most viszont már tudjuk jól. Mi fejlesztjük a Crysis kiegészítőlemezét!"
Forrás: Gamekapocs. -
Vistaboy
veterán
A PC Gamer magazin szellőztette meg az alábbiakat a Crytek Budapest büszkeségéről:
-
feka007
veterán
[link] Betekintés (az ugye Bp.-i) CryTek hedkvótörékhez
-
Vistaboy
veterán
"A Crysis kapcsán sokan, sokszor említik meg azt, hogy ez nem egy játék, sokkal inkább csak egy techdemo, méghozzá egy olyan, amit még a komoly erőművek sem tudnak tökéletesen futtatni maximális beállításnál. Utóbbi tényt maguk a fejlesztők sem tagadják, hiszen a Crytek igazgatója ma arról beszélt, hogy a most készített kiegészítőnél szeretnék elkerülni az első rész hibáit, amelyeket a fizikai motor okozott. Cevat Yerli elsőként elismerte, hogy a Crysisnál több olyan probléma is felmerült, ami miatt még a csúcskategóriás kártyák is leizzadtak a futtatása közben. Örömmel jelentette viszont be, hogy a budapesti stúdió, amely már a CryEngine 2 is foltozgatta, felülemelkedett a problémán, dolgoznak az optimalizáláson, így a Warheadnek kisebb lesz a gépigénye, mint az alapjátéknak, és nem csak a csúcskategóriás gépeken lesz hajlandó normálisan futni high fokozaton. A német alapító-tulajdonos végül elismerte, valószínűleg egy új patch-csel a sima Crysist is helyre tudnák tenni, de mivel az expansion ezt megoldja, így új frissítést már nem fognak készíteni az első részhez."
Forrás: PC Dome. -
aya
addikt
A kép alapján pár járművet, tereptárgyat tettek a játékba.
A grafikán nem nagyon kellett csiszolni semmit. -
Vistaboy
veterán
A múltkori rossz minőségű képlopatok után újabb, ezúttal már jobb minőségű screenshotok érkeztek a CryTek budapesti stúdiójában készülő Crysis Warheadből.
-
Vistaboy
veterán
Megjöttek az első képek a Crysis Warhead-ból.
"Ha jól sejtjük, akkor a képek egy videóból lettek print screenezve, úgyhogy igencsak nagy rá az esély, hogy hamarosan mozgásba kerül a tavalyi év egyik nagy PC exkluzív játékának első kiegészítőlemeze. Amíg ez nem történik meg, addig érjük be ezekkel!"
Forrás: Gamekapocs. -
feka007
veterán
Na hát ha már most bemutatják majd akkor biztos nem tegnap kezdték el fejleszteni... Szvsz már egy jó éve minimum fejlesztik, kb akkor dönthettek a kiegről, amikor már közeledett a határidő, és látszott hogy ezt már csak összecsapni tudják, és hogy ne süllyedjen el a név, így kiadnak egy kieget. De remélem az imidzsükön is javítani fog azzal, hgogy jó lesz
-
fpeter07
veterán
Új fegyverre (esetleg fegyverekre) kiváncsi leszek
remélem nem az a kispityu a borítón
Új játékmód meg nehogy a tdm legyen 
Sp meg érdekes lesz -
Vistaboy
veterán
Bemutatják a Crysis: Warhead-et a 2008-as E3-on!
A Santa Monica-ban ma kezdődő show-n többek között az alábbi játékokat mutatja be az EA:
- Command & Conquer: Red Alert 3 (PC, PS3, X360),
- Crysis Warhead (PC),
- Dead Space (PC, PS3, X360),
- Mercenaries 2: World in Flames (PC, PS3, X360),
- Mirror's Edge (PC, PS3, X360),
- Skate It (Wii),
- Spore (PC),
- The Lord of the Rings: Conquest (PC, PS3, X360),
- Warhammer Online: Age of Reckoning (PC). -
Vistaboy
veterán
Vagy csak szimplán arról van szó, hogy nem akarják, hogy a hosszú és fáradtságos melóval elkészült CryEngine2 keserű szájízt hagyjon az emberekben.
Viszont nemrég bejelentették, hogy nem készítenek hozzá több patch-et. Vagyis már most a következő részre akarnak koncentrálni, ami már minden platformon lesz.
De hogy addig ne süllyedjen el a játék (és a motor) a süllyesztőben, inkább kiadják ezt a kiegészítőt. Ezzel egyúttal optimalizálnak a motoron, és az eredeti játékhoz is elkészítik majd a kiegészítő által optimalizált patchet (Hátha így ismét megveszik egy páran). -
Vistaboy
veterán
A Crysis Warhead lesz az utolsó a sorozatból, amely még PC-exkluzív lesz.
A többi rész már Next-Gen konzolokra is érkezik majd. -
Vistaboy
veterán
Jó volt a Crysis egyszer (Többször már nem), és ott is addig, amíg el nem jutottam a Core-ig. Onnan érezhetően ellaposodott a játék.
Mondjuk az biztató, hogy nem a Crysis eseményei után játszódik a játék, hanem vele párhuzamosan. Így legalább az elején nem lesz fagyott a sziget...

-
Fáraó
őstag
Sztem ezt is megveszem. Szégyen-nem szégyen nekem a látványvilág nagyon tetszett, s vhol egy kicsit kárpótolt a tartalmi hiányosságokért.

-
Calibos
addikt
ezt sem fogom megvenni
-
Vistaboy
veterán
"Miután a Crytek lelepleződött, már nem látták értelmét, hogy tovább titkolják a Crysis folytatását, így most megérkezett a hivatalos bejelentés is. A Crysis Warhead pedig a Crytek budapesti stúdiójának első munkája, amelyben nem csak új történeti szálra, hanem az optimalizált és fejlesztett CryEngine 2-re is számíthatunk. A történet amúgy párhuzamos síkon játszódik majd az első rész sztorijával, az ott "Psycho"-ként megismert őrmester bőrébe bújhatunk bele, aki a sziget másik oldalán ténykedik - s a fejlesztők ígérete szerint a Warheadben gyorsan le fog esni, hogy ez az oldal jóval veszélyesebb, mint az előző. Éppen ezért egy újfajta személyre szabható fegyver áll majd rendelkezésünkre, de új járművek, tárgyak, és multiplayer módok is készülnek a kiegészítőhöz."
Forrás: PC Dome.A játék hivatalos fórumán a Crytek azt is bejelentette, hogy a Warhead készítése miatt vonták vissza az 1.3-as patch elkészítését a Crysis-hoz. Ugyanakkor azt is elárulták, hogy mégsem szüntetik meg a Crysis támogatását, a www.crymod.com oldalt folyamatosan frissítik majd hivatalos mod-okkal.
-
illusiON
őstag
szeirntem ez lesz maga a játék, és előtte egy évvel kb kiadtak egy techdemot simán crysis néven

-
feka007
veterán
Csak tudjanak érdekesebb missziókat belerakni. Bízom a magyarokban, hogy kicsit ötletesebbek lesznek, mint a CryTek az első résznél.
-
Kucsek
aktív tag
Nem rossz.Bár még az alap Crysist sem vittem végig mert nincs időm a sok Cod2-4 multizás miatt de rajta vagyok a dolgon.
Valóban szép csak hát igen az optimalizáció az tényleg problémás eset.
Hát reménykedjünk benne,hogy most tényleg teljes munkát végeznek a fejlesztők.
Az ,hogy BP-p-en varják el a szálakat szerintem mindannyiunkat örömmel kel eltöltsön mert ez valamiféle elismerés is a magyar infós társadalomra nézve.
De vannak fenntartásaim a optim. kapcsolatban az említett új motor miatt.
Remélem nem úgy kell majd befejeznie egy anyagi szempontból nem túlzottan elersztett gamernek ,hogy egyszer majd egy távoli galaxisban lesz egy olyan gépe ami maradéktalanul képes kihajtani a játékot jó graffal.
Addig is reménykedjünk
-
Vistaboy
veterán

Sziasztok!
A Crysis-hez fog érkezni eme kiegészítő, amit - nem kis meglepetésre - a nem rég nyílt budapesti stúdió csapata hegeszt majd. A tervek szerint idén ősszel kerül a boltokba az expanzió, mely a Crysis-ban megismert cselekményszálat követi majd nyomon, csak ezúttal nem Nomad szemszögéből, hanem csapattársa, Sykes őrmester, azaz Psycho nézőpontjából élhetjük át a kalandokat. (Mekkora flash lenne már találkozni "magunkkal", azaz Nomad-dal a játékban.
) Természetesen a kiegészítő annak rendje és módja szerint rengeteg új fegyvert és járművet ígér, ezenkívül az ígéretek szerint a CryEngine 2.0 egy továbbfejlesztett változata dübörög majd a játék alatt , mely a részletgazdagabb megjelenítés mellett a sokkal jobb optimalizáltságával szeretné magát ismét a rajongók szívébe lopni.Mivel nemrég bejelentették, hogy nem készül új javítócsomag az alapjátékhoz, könnyen elképzelhető, hogy az eredeti játékot birtoklók csak olymódon juthatnak hozzá a fejlesztésekhez, hogy megveszegetik a soron következő kiegészítőket. Legalábbis az, hogy az eredeti játék nem kell majd hozzá, ezt sugallja. (És még így sem biztos, hogy az alapjátékra rá lehet majd telepíteni a kiegészítőt, így feljavítva a régi motort.) Az előzetes hírek szerint a hónap végén, vagy július elején érkezik az első hivatalos kép a PC-exkluzív játékról, mely a Games for Windows család tagjaként kerül fel a boltok polcaira, így biztosan lesz majd benne Games for Windows Live szolgáltatás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Legion 5 pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)