- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon kemény a gém 3. pályán vagyok ez a havas rész amikor a tengeralattjáró bevan fagyva eszméletlen szépen megvan csinálva.
Év játéka lesz ez legalábbra is grafika szinten.
Keszeg: Sztem is javítottak a grafikán nem is kicsit...
-
Dashes
őstag
válasz
BobChemistry
üzenetére
4850 700/1000 ( konfig többi része adataimnál) . 1680*1050 felbontás, enthusiast játszható.
-
losi73
senior tag
Na mindegy nem is baszakodok a vistával mert joval lassab ez a crysis is mint xp-én,van aki nem zet tapasztalja esetleg szebbnek láttja vistán?
-
keszegduda
őstag
Én már a reptéren tartok, amikor jönnek az idegenek százával...na ott feküdt ki a gépem és egy hibával el is szállt.
De én azt mondom kenterbe vágja az előző crysis-t... 
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Az nekem nem jött be
Kaptam még egy Mass Effecteset is
Na első pályán túl vok, eddig naggyon jó
FC feeling back 
-
losi73
senior tag
üdv egykis help kéne
az van hogy vistán a crysis és a warhead is mikor el inditom a játékot át vált a képernyö frrisités 24 hertzre és ablakban megy a gém 1920x1080 ban más játéknál nincs ez mitöl lehet ez amugy a monitor tudja a 24 hertzet is de 60 herztre van állitva ,de a crysis valamiért át állitja 24 hertzre és nem teljes képernyön fut esetleg ötletvalakinek

-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Köszi majd kell! Minden eredeti játékomat elteszem akkor...
(van vagy 30) -
Beowulf_78
addikt
Fater! Először is Grat. a game-hez!
Másodszor pedig csinálj a dvd-ből *.iso képfájlt és el se fogod hinni mennyivel gyorsabb lesz.Kb. a 20-25p-ből 5 perc lesz.
Ha kell regisztrált Ultra ISO progi szólj, elküldöm, azzal meg tudod csinálni.
AF-et nem néztem.
De megnézem neked és írok. 
-
keIdor
titán
válasz
keszegduda
üzenetére
Próbálj meg keresni és ráfizetni egy 8800GTS 1024MB-os karira, vagy 8800GTX-re.
Más: Game indít!
Utána megnézzük a Wars-t is, majdpedig jön egy B52-es Pizza a házhoz! 
-
Laraxior
titán
2. pálya következik...ma hajnali negyed 3ig nyomtam...tetszik a game,.... biztos sokan megveszik,lesz Crysis 2 is
remélem a magyarok keze is bennt lesz,vagy inkább csak az övék
Nem csalódtam...Crysis az Crysis.Történelmet írt... FPS történelmet...

-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Baszott lassan telepít... a sima is ilyen volt.
AF-ről mit tudni, mert nálam a simában bármit csinálok nincs... GeForce-al ugyan volt, de csak High-ban. -
Mans20
addikt
És ki melyik NV driverrel nyomja?Nekem asszem a 177.98 béta van fent.
-
Superman
nagyúr
Örülök, hogy mindenkinek ilyen szépen fut, de nekem a Crysis DX9-ben sokkal jobban ment a konfigomon. Most 1280x960-ban kapok 35fps-t. Minden a maximumra rakva, a magyarított verzióban a "csúcs" jelzővel illetve. Esetleg valaki, akinek annyira jól megy 1680x1050-ben, linkelne egy képet a részletes (andvanced) beállításokról, hogy miket lőtt be? Mert nem hiszem, hogy ha minden maximumon van, akkor 50fps-el futna a fenti felbontásban...
-
keIdor
titán
Telepűl a Warhead!
Kicsit XP telepítő filling!
-
Speccy
aktív tag
Kipróbáltam én is, 1680x1050 GAMER fokozaton (ez gondolom a HIGH akar lenni) + 2XAA, 30-50 FPS között.. teljesen jól játszható! Már az első pálya se semmi, tömény akció, dehát ezt vártuk..

-
Mans20
addikt
válasz
BobChemistry
üzenetére
A legrosszabb a végén volt a hajóba pedig az egy belső tér volt na mind1 várom már a holnapot
frizbizem bele a gépbe a dvd-t
remélem a kieg be is találok majd madarat meg tyúkokat

-
semetka
őstag
Ahhoz hogy multival tudjak játszani kell az eredeti?
Mert még nem sikerült megvennem de a torrenten lévővel ne mlehet multiba nyomni. -
Mans20
addikt
válasz
BobChemistry
üzenetére
Nekem 7600GS volt 3giga prescottal meg 1 giga rammal azzal eléggé szenvedtem lowon is,
néha volt olyan hogy 35 fpsem volt
még az elején amikor kimásztam a partra
-
keszegduda
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Hát ez van, egyelőre megteszi, csak a crysis miatt nem fogok váltani. Úgy 90%-ban 30+ fps megvan, de nagy harcokban azért nyöszörög már.
Ott tartok hogy egy tábornokot kell követni, vontatják azt a nukleáris cuccot, jóformán csak nanoruhásokkal szemben kell játszani. Azok a kis kék alienek vagy mik sokkal agresszívabbak lettek az első részhez képest.
Jövőre beújítok egy jó vga-t... -
Tsumaas
senior tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Na jó, akkor médiumban

-
Ateszzero
őstag
Nna feltelítettem én is.
Azt kell mondjam hogy sokkal ,de sokkal jobban tetszik mint az előző.Végig is vittem az első pályát.
Már most annyira pörgős a játék és látványgazdag(Égő fák,parázs,levegőben cikázó vadászgépek)hogy az elődjénél ez a végefelé volt csak.Ha itt az eleje ilyen..Milyen lessz a végefelé??HMMM....
Stabilabb,viszont ugyanúgy kell neki a Vga ha feltolja az ember.

-
Tsumaas
senior tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Az attól függ milyen részletességgel akarsz játszani. Minimumon sztem elszaladgál

-
BobChemistry
őstag
egy 6400-es C2D (2,66 GHz-re húzva) 2 GB (800@1066) rammal és egy HD4850 VGA-val elég lehet 1680*1050 felbontáshoz?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
keszegduda
üzenetére
Jól mondod. Ehhez már kevés a GTS, valószínű a VRAM miatt. De lehet ott más gond is van mert én az első részt biza "kölcsön GTS-el" 1280-ba, de még 1440-be is toltam az elmúlt hónapban! Ehhez a játékhoz kell a VRAM bőséggel. 1680x1050 2xAA tolom. A havas részig 19-20fps volt a minimum. A havas résznél leesett 17-ig is. A fura az az hogy nem vettem volna észre, ha nem figyelem, mert 17fps-nél sem volt belassulás,lag! Full folyamatos volt, amin meg is lepődtem!
Sztem a 900mb VRAM miatt... 
-
Beowulf_78
addikt
Népes multiplayer csapatunk lesz!
Örülök hogy többen is így gondolkodnak, és megveszik az eredetit. No nem azért mert esetleg én annyira "eredeti mániás" vagyok, hanem hogy támogassuk ezt a remek MAGYAR fejlesztőbrigádot, mert tényleg jó munkát végeztek. Gondolom a játékeladások csúcsot fognak dönteni. Ebbe szinte biztos vagyok. Abba pedig csak reménykedem hogy ezt a Magyar Team-et mostantól sűrűn fogják "megkérni" a fejlesztők hogy alkossanak nagyot.
Én CSAK azért vettem meg hogy ezzel is támogassam a további "karrierjüket". Még ha ez "1db 7k-tól" nem is fog összejönni. De sok kicsi sokra megy, és ha tényleg csúcsot fog dönteni a játék, az egész világ fel fog figyelni a Magyar minőségre, a PC-s játékok világában.
-
keszegduda
őstag
Eléggé kifekteti a gépet, olyan mintha kevés lenne az 512mb Vram, hatalmas belassulások vannak mint a huzat.
Főleg a havas pályákon, na ott fekszik. Felfedeztem egy-két bugot (claymore-t nem tudja normálisan letenni, a köbe beleesik a csávó és nem látni)
Fordítási hiba: Egy hajtóműves vadászgépnél, azt mondja a csávó hogy megsérült a bal hajtómű.
Egyébként tényleg toppon van a szinkron, néha el is szállnak anyázni is egy kicsit.
Ennyire nem elég már egy g92 GTS? Mondjuk high-on játszok vele 1280-ba...
-
Superman
nagyúr
Megvettem a Media-ban, felrakom és elmondom, hogy hogyan megy egy DDR3-as gépen.

-
wagi
senior tag
Játék közben milyen progival lehet nézni az fps-t és a vga hőmérsékletét?
-
Mans20
addikt
Megvettem énis a galaxisban,holnap már zúzni akarok

Amúgy E8400 GTX260 2giga 1066, van a gépbe, ezzel remélem menni fog highton
1280 ba remélhetőleg szűrökkel. -
nagyamte
tag
helló.
Én már megvettem a gamét.
Érdekes az a "jobban fut majd, mint a crysis" dolog.
Már írtam egy másik topikba:
Helló.
Egy kis saját Crysis Warhead test.
Gép:
E8500~4050MHz
2Giga ram
4850 alapon.
1024*768 elsimítás ki.
8.8 ccc
Max Min minőség komment
33 6 Csúcs változó 20-28 fps között.
45 3 Játékos ---||--- 30-40 fps között
60 3.5 Átlagos ---||--- 45-60 fps között
És egy kis proci használat:érdekesUi. a magyar hang nagyon ott van. Szerintem jól sikerült. A játékba annyira nem merültem bele, remélem hasonlóan jó lesz, mint az előző.
üdv Máté
És most, hogy egy kicsit jobban belemerültem a játékba háttt... sztem nem igazán sikerült az optimalizálás. Sajnos. De most hogy így olvasgatom a hsz.-eket, lehet nálam, van valami baj. Nem tudom. Az a szar, hogy nagyon gyakori a 40-50 fps de ha harc van vagy egy gyorsabb egér rántás már ott is van a szaggatás. Gyakori az fps esés, és ez nagyon durva. Rendesen rossz. :S
Na de majd hátha jön majd valami patch.
Üdv Máté -
Laraxior
titán
nem az a célom hogy GTX280ból legyen sli,csak legyen. Ultrából is jó lett volna,de elvitték előlem...pedig jó árban volt

Kész is az első küldetés.Hát...komoly fegyverarzenálja van csórikámnak,mintha multiban lennék

-
Laraxior
titán
nem is lehetett singleben aknát használni
Tri-way majd jövőre. Egyelőre az Sli...vizezve
két hét múlva itt a lap,jöhet bele amásodik GTX280 AMP! 
-
Laraxior
titán
gyönyörű szépen fut..
1920x1200ben 4xes szűréssel
exthusiast
20FPS-t tartja még egy kis kompromisszum és máris gyors és szép lesz
-
nixx-21
őstag
hát én ezt nem hsizem el magyarul beszélnek egy ien minőságű játékban kijelentem h magyarország játéknagyhatalom lett

-
losi73
senior tag
üdv ultra a gém és jol is hasit 1920x1080 minden full aa no 25-30 egynehány fps és még nincs is fent s 8.9 cata ja és xp nem vista ott állitolag gyorsabb,késöbb telepitem oda is

-
Beowulf_78
addikt
Kipróbáltam a multit publikon...kurva jó!
Már vannak fent egy csomóan. Persze sok a pro.
Én meg így nem rúghattam labdába 2 hét kihagyás után, de így is 4. lettem azonnaliba 8 emberből, persze csak a felétől kapcsolódtam be...1 ölésen múlott a dobogós helyezésem!
Sok az új és szép pálya. FPS nagyon stabil. Amit tud single 1680x1050 noAA azt tudja multiba is!
TÉNYLEG NAGYOT ALKOTTAK A MAGYAR SRÁCOK! RESPECT!

-
pentium4
senior tag
hát srácok/lányok, ez aztán mán valami

már ennyi volt 3 vagy 4 pálya kilőve, hihetetlen mészárlás nagy küzdelmek, nagyon pöpec, és jó sok nanoruhás koreai!
nagyon pöpec dolgot hoztak össze a magyar fiuk!!

P4
mod: és ez a szinkron, "kecskebaszó anyátokat" meg hasonlók, nagyon nagy lett a szinkronizálás! ezért is külön elismerés!
-
rankesz
veterán
Úgy látom torrenten van működő crk...

-
nsrking
senior tag
Itt az első gameplay videóm! Sajnállom hogy 1-2 helyen egy kicsit beakad, de a játék + a felvétel leterheli a rendszert.

-
Dashes
őstag
Akinek még nem érkezett meg a játék, küldjön privátot.

(Topikot ne szemeteljük.) -
-
csutkaa
senior tag
hm..
van valaki aki 8800GTS (G92)-vel szurja?? kb hogy megy a game.
mert van aki azt mondja hogy jobban megy mint a sima van aki pont az mondja hogy nem.

-
szerintem is szebb. amit látok legalábbis a pörgés közben. játszhatóbb, gyorsabb. pl. csak átszaladok az eldobott fegyverek fölött és már fel is veszi. az ellen könnyebben hal még távoli lövéstől is.
nekem nagyon bejön. -
VinoRosso
veterán
gépigénnyel hogy áll a játék? van már róla valami fps teszt különböző vga-kkal?
-
feka007
veterán
válasz
cserkosz
üzenetére
Képek alapján nekem szebbnek tűnik, de amúgy az elsőben is voltak olyan részek, főleg a vége felé, amik rondák voltak az első pályához képest (az alien-anyahajó előtti pályát pl sztem én is szebben megcsináltam volna, utána szerencsére a gyönyörűen megalkotott anyahajó feledtette azt a pályát velem)
-
cserkosz
tag
Én le tudom írni a látványbeli külömbség annyi hogy az épületek a sziklák a parton a por mind vissza van álítva a Crysis-hoz képest jóval grafikailag.
Pl. a Crysisban mondjuk medium az épületek itt akkor a csúcs .
Hát én jobbra számítottam grafikailag
( még a barátnőmnek is feltünt hogy milyen csúnya a Crysis-hoz képest pedig nem is szereti)
Nem optimizáltak semmit csak visszább vették a grafikát ennyi történt.( sajnos )

-
Bluegene
addikt
nagyon szép végülis egy továbbfejlesztett Crysis1, gyorsabb és szebb

nagyon nagy a látványbeli különbség?? az introból az derül ki hogy a szereplők feje életszerűbb (psycho-é és a koreai tiszté is
)egy 4850-esen 1280-ba 8.9-es driverrel hogy fut? szerintem meglesz a 40 FPS(remélem, AA nélkül, XP alatt, nálam a Crysis 1 30FPS átlagot hoz XP alatt maxon, AA nélkül, mennyivel gyorsabb? +20%?)
-
nsrking
senior tag
Jaja!

Amúgy felvettem az introját én is, ha vki még nem látta volna. Lehet jobb minőségben van mint a youtube-on.
-
feka007
veterán
Btw, akkor most ugye XP alatt is elérhető az összes grafikai feature?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Év játéka lesz ez legalábbra is grafika szinten.
De én azt mondom kenterbe vágja az előző crysis-t... 
Kaptam még egy Mass Effecteset is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az van hogy vistán a crysis és a warhead is mikor el inditom a játékot át vált a képernyö frrisités 24 hertzre és ablakban megy a gém 1920x1080 ban más játéknál nincs ez mitöl lehet ez amugy a monitor tudja a 24 hertzet is de 60 herztre van állitva ,de a crysis valamiért át állitja 24 hertzre és nem teljes képernyön fut esetleg ötletvalakinek

amugykiváncsi leszek a Tri-SLi-dre h mennyire h skálázódni c:w alatt