Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentium4
senior tag
ez változó, aki 200m-ről zoom után 2mp vel lő egy fejes, annak nem lesz hosszú a játék, de aki "bénább" az el lesz vele egy jó darabig, főleg ha a nehezebb részeket 20 szor újrajátssza!
amikor én is legelőször játszottam azt se tudom mi merre hány méter csak szenvedtem, nanoruhát se használtam
de aztán belejöttem és küldtem, és most is, ebből eredendő hogy kb 1 napos játék lesz, de nincs olyan gém ami 2-3napba kerül végigvinni, szal sokat ne várjunk, mert akkor ne adjanak ki 1 részt sem, hanem csak egyet crysis maximum néven 100 pályával, azzal el fogsz pöcsölni egy darabig, de mire egy ilyet kiadnának elutazok a holdig meg vissza
P4
-
pentium4
senior tag
ezis igaz!
mondjuk én megmondom őszintén, csak azért veszem meg eredetibe hogy multiba a szervereken lehessen nyomulni, mert az hihetetlen nagy dolog!
az hogy a normál rész eredeti vagy sem, nem oszt nem szoroz, mivel nem kapsz semmi +funkciót ha eredetid van, ugyan az van a törtbe is!
itten a multin a lényege
P4
-
rankesz
veterán
Ahoj!
Ma voltam EA magyarország partnernapon/5. szülinapon és ott mondta egy jól értesült emberke hogy ma hajnali 4-kor érkeztek az országba a hivatalos dobozos verziók. Azt is mesélte hogy a sokat emlegetett optimalizálások inkább a gameplay azon részét érintik hogy egyszerre sokkal több A.I. lesz a képen és egyszerre támadnak. Ő már végigtolta, azt mondta kis bénázással volt kb. 6-7 óra

Csináltam a kis HD kamerámmal egy kis shakycam videót, ha lesz rá igény feltolom valahová.
A videón az van ahogy az egyik fejlesztő tolja a vonatos pályán 100000 katona ellen. Állítólag az a 6. pálya volt.
-
pentium4
senior tag
amúgy valaki gondolkozott már azon hogy melyik szinkes hangot fogja választani?
férfi vagy nő?
én biztos a nőit
P4
-
pentium4
senior tag
ahoz képest azért nagyon jól bevédték a játékot, mivel a többi játék megjelenés előtt 1-2héttel már rég kint van a neten, és lehet durni, de a crysis el nem ez a helyzet, bezárták egy központ széfbe a nyomtatott dvd ket és bekurtak a raktárba 20 fekete medvét, hogy biztos ami biztos alapon kine jusson!

mondjuk ez a kasszasikeres filmekre is igaz!P4
-
semetka
őstag
Eredeti?
-
Laraxior
titán
Nekem már van alkalmam kipróbálni

-
.:Kristian:.
addikt
Azt hiszem éjszaka lesz rá alkalmam kipróbálni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tsumaas
senior tag
Itt csak 6641.

-
semetka
őstag
Most ugye csak vicceltek?
Naná, hogy megveszem eredetibe
Ahogy lesz a boltba rohanok érte.
Csak annnyira várom, hogy nem bírom kivárni az eredetit és jó volna még ma játszani vele . -
feka007
veterán
Megrendeltem a CDGalaxistól is, mert az 576 nem tűnik túl biztosnak, azok meg pénteken kihozzák.
-
feka007
veterán
Most akkor lehet, hogy visszamondom az 576-ot, és megrendelem a CD Galaxistól

-
losi73
senior tag
üdv ebböl is lesz fémdobozos verzio? nekem az kéne a crysis is ugy van meg

-
Mans20
addikt
Hi
Nekem azt mondta a telefonba az gyerek hogy elvileg jönnie kell ma vagy holnap.576 ot hívtam.
-
MaTTeS
senior tag
nem hát
vagy legalább mondanád azt, hogy letöltöd és amint megjön a boltba rohansz nagy örömmel megvenni
sztem aki mostitt van ebbe a topicba azoknak az embereknek a fele- 3/4-ede megveszi eredetibe még a héten ha megjön a boltba a cuccnsrking: remélem énis, de úgyis az lesz, hogy amint elindulok hazafele odatelózok, hogy lehet-e érte menni, mert ha nem akkor eggyel korábbi vonattal haza tudok jönni, holnap legalább többet tudnak mondani mint ma
-
semetka
őstag
A torrenten lévők egyenlőre fakek.
RELOADED vagy Razor releasére számítok. -
MaTTeS
senior tag
holnap 13:30-ra már biztos mindenhol kell lennie a warheadnek, legalábbis pesten kötelező

-
konye.gabor
csendes tag
válasz
pentium4
üzenetére
576 shop de már megérkezett a cd galaxisba is meglehet rendelni futárral akár holnapra is.
Örömmel értesítjük, hogy már megérkezett, kapható a
Crysis: Warhead
c. PC játék (magyar szinkronnal), ára: 6.990 Ft.Amennyiben érdekli a termék internetes áruházunk következő oldalán:
http://cdgalaxis.hu/PC/15596/crysis-warhead.html
vagy a szokásos telefonszámunkon (06-1) 479-0933 rendelheti meg azt,
akár személyes akár csomagküldéses átvétellel. -
pentium4
senior tag
válasz
konye.gabor
üzenetére
ki igérte?
P4
-
semetka
őstag
Én is nagyon várom már.
Meg is akarom majd venni de egyenlőre marad a torrent.
De már megőrülök, hogy nincs torrenten se, már lennie kéne nem? -
MaTTeS
senior tag
no gyermekeim előrendeltem a warheadet az 576 ból 6990ér
ha minden igaz holnap repülhetek érte -
keIdor
titán
-
feka007
veterán
válasz
Grave Digger
üzenetére
Hát nem nagyon, kisebb nevek készülnek ezzel a motorral, de nem hiszem, hogy feleúgy is ki lesz használva azokban, mint a Crysisban... Talán most a Warhead jobban optimalizált enginét majd többen fogják licencelni
nsrking: Majd szólj, ha hívnak, hogy mehetsz a cuccért

-
athomi
veterán
válasz
Grave Digger
üzenetére
2 nap és tényleg jön
-
nsrking
senior tag
Már csak 2 nap és a csaták visszatérnek a sziget túloldalán!

ADAPT, ENGAGE, DOMINATE
-
(Darkwood)
őstag
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Izzadni fog itt is, de szerinem közel sem annyira mint az elődjénél!
-
elmoraan (r)
aktív tag
Hm, érdekesnek tűnik így az előzetes információk alapján... Azért a motoroptimalizálásra igen kíváncsi vagyok, mert rendesen izzadt az előd alatt a vas.

-
Gerr'y
senior tag
Crysis Warhead lesz az egész csomag neve, amiben lesz maga a Warhead (nem kell hozzá a Crysis és csak singleplayer game, tehát önálló játék) egy DVD-n. A másik DVD-n pedig a Crysis Wars fog csücsülni (csak multi).
Külön-külön is fel lehet rakni őket. -
pentium4
senior tag
lenne még nekem egy oylan kérdésem, hogy a crysis wars egy külön kieg lesz vagy az már bennevan a warhead be?
P4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Biztonsági kamera
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval sztem a kalózok most várhatnak a krekkjükre 

fényképet is mutatott a srác. PC Domeon
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)