- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Lehet nekem is meg kéne próbálni újra a Skype-t... mostmár itt a friss Windows is... elvileg mennie kéne.

-
Laraxior
titán
Maradjunk a hamachis témánál. Akkor legalább tud mindenki csatlakozni...

-
antikomcsi
veterán
Na, a csudába vég lett, pedig nagyon beosztottam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem is akartam elhinni, hogy vége, mert szerintem túl könnyű volt legyőzni, azt a nagy bádogdobozt!
-
RockHaRD
addikt
melyik szerón szoktátok tolni, és milyen néven?

-
laragirl83
őstag
Na lesz vmi? Dr.House kezdésig ráérek.

-
nsrking
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nézd a jó oldalát, csapdosná a 200 fps-t

-
twine
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akartam javasolni én is hogy az árnyékokat rakd feljebb, mert bár izlések és pofonok, de nekem ezeknél a "NextGen" játékoknál a fény-árnyék-játékok azok amik igazán "széppé
" teszik a játékokat,nem a giga részletes textúrák! (persze-persze a kettő együtt az igazi, és mint mondtam kinek a pap....)
Üdv
Twine -
crysis18
tag
Köszönöm Lara öcsém nevében is
Rászóltam hogy no kemp no mesterlövész és gauss
látom megértette
Este megyünk mi is
Remélem többen leszünk mint tegnap de tegnap si óriási game volt
remélem ma is ilyen jó lessz

-
Mans20
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondjuk ha nem ötvenezres felbontásba játszanál hanem 1280 ba akkor az is segítene szerintem.
-
fpeter07
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
sztem az árnyékolás még mehetne feljebb mert az sokat dob az összképen (fps-en vissza
) -
Motion_Blur
félisten
válasz
fpeter07
üzenetére
Köszi! Ezeken a beállításokon elég jól felgyorsul a játék, 50-100 fps, szerintem átlag 70 környéke

-
feka007
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
GTX 280-on is ennyit megy?
Én azt hittem, hogy sokkal jobban megy, mint a 4870-en, ezexerint nem... -
fpeter07
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Árnyékokat, játék effektek, részecskék, esetleg még a vizet is lejebb veheted

-
Motion_Blur
félisten
Hali! Most kezdtem a játékot, beállítások terén még elég kezdő vagyok

Grafikával a következő a problémám:
1680x1050, csúcs: 20-35 fps
1680x1050, játékos: 30-60 fpsMit rakjak csúcsra, hogy keveset veszítsek a minőségből és a sebességből egyaránt? Persze, ha egyáltalán létezik ilyen beáll
Fullon is játszható, de nagyon nagy zúzásnál bizony már játszhatatlan.Előre is köszi!
-
Laraxior
titán
Noh kérem...
Estére,és innentől aki nem rendelkezik eredeti game-el,vagy éppen rendelkezik,de szerény csapatunkhoz szeretne csatlakozni akkor szeretettel várom ide:
Hamachi:
hálózat neve: Heres no Peace
jelszó: sniperEsti tervezet: gyors belemelegítés,és megvárjuk amíg a később érkezők is csatlakoznak
első map ugyanaz mint tegnap
aztán a tengerpartos lezuhant repülős
és akkor belevágunk a csatába
Battleground csapatharc.
Itt megkérek mindenkit hogy ugyanolyan korrektséggel harcoljon mint tegnap. Értem itt a Gauss-puskát,és a GL-fegyvert. Kevesen vagyunk...campelés engedélyezett,de csakis automata fegyverrel
Minden fegyveren van távcső és egyes lövés gomb, használjátok ki. Higyjétek el,elég jól lehet használni,adott esetben Gauss ellen is.
netes tapasztalom...
Gausst mellőzzük,tudom hogy a térképen megtalálható 4 helyen is,de mivel kevesen vagyunk valószínűleg sosem találjuk meg azt aki valami bokorból pusztít.
Várható kezdés: 6-7h körül. De mindenki jelezze nekem hamachin egy üzenetettel. Nem kell szia,hogy vagy,mikor megyünk stb. vaker.7től tudok jönni,pont

Nem kell olyan sem hogy haver is jön, meg két haver, tegnap sem jött, ígérgetésből pedig nem lehet háborút fenntartani.
A szerver ingyen van, tehát nem kérek senkitől olyat hogy miért nem játszunk még,meg miért ez a map volt.... igyekszem változatosra tenni.Aki pedig szerver,mást nem tud csinálni a gépen,hiába zörögnek neki msnen, hamachin..stb. Kéretik megbecsülni

Köszönöm mégegyszer a tegnapi srácoknak a fasza meccset...még Bencének sem kellett mondani hogy nem mesterlövészeset játszunk. Good.
A Warsban,pedig kérem mindenki ilyesformán hozza létre a nevét,profilját: pH!-s név[HUN]
pl.: LaraXioR[HUN],csak a könnyebb felismerés miatt. Köszönöm!
-
fpeter07
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Objektumok minősége
-
fpeter07
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
ja ott meg maradt a maximum armor

szerk: amúgy ne tudjátok meg mekkora dráma nálunk egy 7k ft-os játékot venni
-
remington2
senior tag
A látótávolságot lehet valahol állítani a játékon belül? Pár hozzászólással ezelőtt felvetette valaki, akinek leírták, hogy lehet, de nekem az nem jött át, nem találom sehol. Vagy nektek is 10 méterre az orrotok előtt vált át egy szikla alacsony felbontásű textúráról magasabbra?
-
Eagl3
veterán
válasz
djbahool
üzenetére
-Crysis: ez az alap járék, az első Crysis, magyar felirat van hozzá.
-Crysis Warhead: ez a "kiegészítője" a Crysisnak, nem kell hozzá az előző rész, magyar szinkron és felirat van hozzá.
-Crysis Wars: Crysis Warhead-nak a multiplayer része ebből kifolyólag gondolom van hozzá szinkeron ill felirat. Bár ott nem igen van jelentősége.
-
twine
veterán
válasz
johnny82
üzenetére
Amit mondasz az igaz....valóban kellemesebb a Warhead zsillió giga rammal... de ha jól láttam a kérdés álltalános volt, és töltési időre vonatkozott! Annak tükrében viszont én, 2 Giga fölött nem éreztem már gyorsulást a ...töltési időben...bár egyenlőre csak a 2ről 3ra váltásról tudok beszélni, mert ugye a 4. giga ramot 32 bites oprendszer lévén alig alig látom!
de használok játékon kívül sok minden mást is,,és sebességben én biztosra merem mondani hogy változás nem történik,,,egyszerüen csak használja a gép amire kell de gyorsitani már nem gyorsitja,,legalábbis nem emberi érzékszervekkel érzékelhetően!, ugy mint mondjuk egy-és két giga(ami ráadásul dualt is eredményez) közötti váltásnál! -
gohanssj
csendes tag
Megoldódott a probléma a pixelhibákra!Vista le xp sp3 fel
És tökéletes a crysis!Igaz mellőznöm kell a dx10-et, de legalább megy rendesen!Jó kis játék! -
djbahool
senior tag
Az szeretném kérdezni, hogy az alapjátékból készült magyar verzió, vagy patchelhető magyarra?
Egyébként a Crysis Wars az az alapjáték neve ?

-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83
üzenetére
úgy kérdezed mintha randira hívnál
Mellesleg 3 után általában fel szoktam nézni Battlegroundra,de más is mondta hogy legyen korábban szerver,hát legyen 
ha hozna valamit a postás bácsi,mert már ideje lenne,akkor felejtős a mai game

-
Mankó
veterán
Volt már valakinek itt olyan tapasztalata, hogy minden alapon megy a játék, de ha tuningolok (7,5*500)-, akkor kidobál. Tesztek alatt minden happy, más játékok mennek, ez meg egyből kidob.
Op.rendszer Xp SP3, konfig adataimnál. -
laragirl83
őstag
-
keIdor
titán
Valaki majd írjon már rám MSN-en, vagy csörgessen telefonon (úgy hogy lássam a számot) ha kezdtek valami multi meccset, mert mindig lemaradok...
már 1 hete nem voltam mijezmá?
Nem tudom 24/7 figyelni a topicot...
-
Dashes
őstag
válasz
laragirl83
üzenetére
Ha jól tudom most először volt külön szerver (Laraxior
) , és remélem nem az utolsó alkalom volt. -
laragirl83
őstag
Basszus akkor erről lemaradtam... holnap meg este korán fekvés mert másnap meló...
Pedig ma vettem meg (posztert is kaptam
) gamet, jó lett volna hentelni!
Van külön szerver vagy vki csinálja, és IP alapján join? -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
biztos hogy nem a neté,mert neten is érzékelhető a dolog
aszittem nagy a ping..én is meglepődtem mikor ment a teleport. Rá is néztem a pingre,de semmi extra nem volt.
A windowsom meg nincsen két hetes,alig van fennt valami program. Game lesz... majd jönnek a patchek
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Egyébként lag volt bőven... amikor futottatok mintha 5 méterenként teleportáltátok volna magatokat. Kurva szar így célozni. Nem mindig volt, de pont amikor a reflexcélzóba volt a fejetek, pont mindig akkor. Volt hogy le is lettem lőve e miatt.
Nah mindegy. Sztem ez nem a net hibája, hanem a játéké.. 
-
feka007
veterán
Jó volt tényleg, köszi
Holnap is ugyanekkor 
-
Laraxior
titán
válasz
Tsumaas
üzenetére
nem gépfüggő,hanem net. Gépet meg vegyél magadnak,én is dolgozom.

De elmondhatjuk srácok hogy voltunk 5en és a ping nem volt senkinek sem 40-50fölött...
Még Balázs is megemberelte magát és összevakart 40 körüli pinget.Hatalmas game volt...Az elsőt nyertem,utána feka sziporkázott Beoval egyetemben,sajna nekem csak a 3. hely jutott...hamar lefáradtam,nem is tetszett egy csomo map....
Pedig a végére tartogattam a Battlegroundot..
Kösz mindenkinek aki ott volt.

-
crysis18
tag
Köszönöm az esti gamet Larának,Beonak,Fekának,Nomadnak
Holnap mehetne megint
Jó éjt mindenkinek
-
Beowulf_78
addikt
Jó volt a Game! Köszi mindenkinek!

-
fpeter07
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
A sima egy elavult játék

-
Laraxior
titán
Server started...
sok map,de rövidek...
Good Luck Brothers!!
-
crysis18
tag
Na 20:30kor lessz game Laraxior lessz a szerver
Aki jönni akar annak legyen hamachi
Szoba neve:warheadfaszik
jelszó:wars
jöjjön mindenki akinek van kedve -
crysis18
tag
Jön még vki???
-
Mankó
veterán
9600Gt tulajok!
Milyen verziójú driveretek van fent?Engem állandóan kidobál.

-
Zolexx
aktív tag
hali, azt szeretném kérdezni hogy a 3. pályán bent a hajóba (ahol sok nanorucis van) hogy lehet kijutni( átjutni a hajó másikfelére) ahoz a tábornokhoz? Amikor lemegyek egy alsobb terembe onnan nem tudok kijutni. egy ajtó sincsen nyitva. Mi a teendő? thx mindenkinek

-
crysis18
tag
Még valaki jön?
-
Tsumaas
senior tag
Aki csatlakozna a Ph!-s klánba, az küldjön nekem egy pü-t. Megnézem, hány jelentkező lenne és ha van elég akkor el is indíthatnánk.
-
Dj.darth
tag
[link]ez full highon készült!
16 xQ-val,minden Csúcson,1280*1024-ben -
crysis18
tag
Nem jönne valaki hamachira játszani warst?
20:15 20:30 körül lessz game hamachin
Feka007 lessz a szeró -
feka007
veterán
32-es mapen very highon összerosálja magát a gép

-
Ha szeretnék multizni, azt hogyan kell, tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Garanciás Zalman házak!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

éjfélig ráérek,utána el kellene indulni 

már 1 hete nem voltam mijezmá?