Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daninet
veterán
ada volt az amit annó otthagytam egy walletban mert 20 dollárt sem ért miután bezuhant. Aztán egy hónapja 0.9 körül újra megtaláltam és azt írta a wallet van benne 500usd el sem hittem a szememnek. Adtam is el gyorsan. Bár így utólag kár volt, de ne legyek elégedetlen
Azóta elköltöttem shitcoinokra hátha megismétli magát a történet -
mepet
addikt
válasz
HoppMaster #8294 üzenetére
ja emlékszem ennek a developerje verte át davincijt anno, a sok promo után elfelejtette kifizetni ETH-ban, azzal a szöveggel, hogy annyit emelkedett az ETH, hogy inkább egyezzenek meg újra...
Én bevallom azt hittem, az már maga volt az exit scam, de nem követtem azóta.
-
cof
veterán
válasz
HoppMaster #8294 üzenetére
Poloniex pl. [link]
-
htc07
addikt
ADA Cryptocurrency Surges Over 474% In 2021 As Cardano Announces Protocol Upgrade
Egyébként ígéretes coin szerintem, érdemes fél szemmel figyelni a fejlesztések miatt.
A BTC és ETH mögé felmászott harmadik helyre a coinmarketcap listáján, úgyhogy a spekulatív értéke sem elhanyagolható. -
Krethx
aktív tag
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Ledger Nano S beállítással kapcsolatban szeretnék kérdezni valakitől, aki már kitapasztalta...
Lehetőleg privátban, ne zavarjam a fórumot...Előre is köszönöm!
-
zerodot
aktív tag
Nekem speciel ez így jobban meg is felel, jobban szeretem magam eldönteni, mikor adjam el a kriptómat, mint hogy random árfolyamon tegye ezt az app vásárláskor.
Illetve hivatalosan a kriptó költése adózási szempontból ugyanaz, mint az eladása, és a sok kis vásárlási tranzakciót ehhez lekönyvelni... hát nem lenne valami nagyszerű szórakozás.
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
válasz
zerodot #8272 üzenetére
teljesen vadnyugat a crypto. Szerintem nincs megbízható cég egy se
Hánynak van levelezési címe/irodája feltüntetve az oldalon. Esetleg telefonszám
Ha eltűnnének a szép kövér wallettal amiben mindenkinek a pénze van váltásnál nem lehetne megtalálni őket. Nem a nexo-ról beszélek hanem a legtöbb lending/trading/akármi crypto cégről. -
zerodot
aktív tag
válasz
daninet #8267 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy tradelések között, néhány napra szeretné pihentetni. Arra pont nem jó a Nexo a kiutalási fee-k miatt. A Binancen instant áthelyezed az earn részbe egy kattintással, és akár már néhány órára is kapsz valamit érte.
Egyébként a Nexo-n is van havi 1x ingyenes crypto kiutalásod, ill. ha tartasz a tokenjeikből, akkor több is. De ebből is látszik, hogy nem a pár naponta be-/kiutalásokra van kitalálva, hanem arra hogy hosszabb távra rakd be oda a coinjaidat.
Elég sok lending platform van, így konkrétan kijelenteni, hogy a Nexo a legjobb szerintem elég meredek
Ha csak a kamatokat nézzük pl. USDC-re jelenleg (zárójelben saját tokenben kérve):
Celsius 12.50% (15.85%)
Nexo 10% (12%)
Persze biztos van amire a Nexo ad a legmagasabb kamatot. Illetve az még a jó náluk, hogy egyenesen EUR-t is lehet kamatoztatni, azt nem sok másik helyen láttam.De nem is a legmagasabb kamat a lényeg. Az a fő bajom velük, hogy bizonytalan a hátterük, állítólag nem tiszta pénzből alapították az egész céget (van ahol csak bolgár maffiaként emlegetik a tulajokat...)
Én személy szerint jobban bízok az Inlockban, Celsiusban és a Blockfiban.
-
Krethx
aktív tag
válasz
zerodot #8258 üzenetére
Nem írtam bele igaz. Mikor hozzáadom a számlaszámot (és elmenti) nem is lehet a Reference-Code-ot beírni. Utalásnál kell hozzáadni. Gondoltam egy egyértelmű mindenkinek. Mivel a Binance-n gyűjtőszámlaszám van. A Reference-Code-dal kerül az Account-ra.
A Binance kártyát én csak ajánlani tudom. Megrendeléskor egyből kapunk egy Virtuális Visa-t. Amikor megérkezik a fizikai le is cserélhető a Virtuális.
Kártya és szállítási díj nincs. Tehát ingyenes. -
daninet
veterán
válasz
zerodot #8259 üzenetére
Pénz pihentetésre szerintem legjobb a Nexo.
Kamat attól függ mennyi Nexo token-t veszel tőlük, ha a benntartott pénzed 10%-a Nexo token a kamatjaid felmennek 10% környékére. Ha pedig a kamatot Nexo tokenben kéred, akkor +2%. Napi kamat jóváírás van, most napi 1usd körül kapok és nincs kimaxolva a kamatom. Van Nexo kártyám, ugyanerről az accountról lehet vásárolni.
Pénzváltás Nexo-n belül bármiből bármibe ingyenes! Pénz beutalás ingyenes. Kártya FX és váltási díj mentes. 2% cashback.De hogy hátrányokat is írjak, mert semmi nincs ingyen:
Magas a crypto withrawal fee, tehát amit beraksz azt jobb otthagyni és elkölteni onnan.
Sokat kell várni a bankkártyára ~25k fős várólista van. Ha meghívsz valakit előreugrasz egy 20k helyet a listán -
ryt
csendes tag
Sziasztok, látom nem csak engem szívat a Coinbase.
Nekem az Identity Verification oldal fut mindig hibára (https://www.coinbase.com/verify-identity):
"Let's try again
We were unable to verify your identity.
⚠️ Make sure to do the following.
You must use your full, legal name as it appears on government-issued identification.
You must not use a PO box or business address.
Double-check your Social Security number to ensure it is entered correctly."Természetesen jogosítvány személyi stb feltöltve több soron:
https://www.coinbase.com/verifications/documents
És persze számla is feltöltve több változatban:
https://www.coinbase.com/verify-address
https://www.coinbase.com/pending-documentsNekem kb. három hónapja húzódik a dolog, írtam már nekik elég sokszor, néha ezért válaszoltak általános, sablon szövegekkel amik természetesen semmit sem segítettek.
Múlt héten ezt kaptam:"Thank you for following up with us.
Our team has received a high number of account review requests. However, we've asked them to expedite their review of your account, and will get to your inquiry as soon as possible.
We appreciate your patience and understanding.
Regards,
Coinbase Support"Egészen meg is lepődtem. Ja és a lényeg hogy egy ideje már nem kaptam választ aztán módosítottam e-mail (gmail->iclod) címet itt: https://www.coinbase.com/settings és láss csodát pár órán belül kaptam a fenti választ.
Ha valakinek ötlete, észrevétele van én is szívesen veszem.
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok, meg 2017-ben csinaltam accountot a Coinbase-en, akkor verify-oltak meg minden hasonlo. Iden januarban szerettem volna a bent levo ETH-mat atkuldeni mashova, de kitalaltak, hogy megint adatot kell egyeztessek.
Feltoltottem mindent, szemelyi, utlevel, jogsi, kozuzemi szamla, stb. de masfel honapja nem kepesek hozzaferest adni a penzemhez. Irtam mar a supportnak, de meg csak valaszra sem meltatnak.
Valaki tapasztalt hasonlot vagy van aktiv levelezesben a supporttal?
Ha egyszer vegre hozzaferek az ETH-mhoz, atutalom a non-custodial exchange-re ahol enyemek a kulcsok, es soha tobbet nem nezek meg a kozelebe se a Coinbase-nek.Tudom, centralizalt exchangen tartani a penzt nem okos dolog, de amikor ott hagytam meg egyaltalan nem volt jelentos az osszeg.
-
zerodot
aktív tag
válasz
jézusom #8261 üzenetére
Azom nincs, úgyhogy nem tudom milyen árfolyamon vált forintra. Összehasonlítható a Revolut árfolyamával? Illetve úgy tudom, 0.9% díjat számol fel tranzakciónként, az szerintem eléggé lerontja...
Illetve az ATM készpénzt ad, ha épp bankszámlára kellene a pénz és nagyobb összeggről van szó, akkor úgy nem túl praktikus.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Ferdzsoo #8257 üzenetére
Én azt mondanám, hogy Binancen euróra váltani, azt pedig sepával küldeni Revolutra és ott HUF-ra váltani. De én is kíváncsi vagyok, tud-e valaki jobbat.
Egyenes USDC/EUR páros nincs Binancen, BUSD-n keresztül érdemes csinálni, mert úgy makerként (limit order) jelenleg nulla a fee.
-
zerodot
aktív tag
Binancen főleg USDT és BUSD-ben érdemes lenni, mert ezekhez érhető el a legtöbb kereskedési pár, így nem kell váltogatni tradeléshez. De akár EUR-ba is válthatod és pihentetheted ha az jobban tetszik.
Az Earn részben berakhatod kamatoztatni, így a pihenő pénzed is termel egy kis pluszt (APY értékek):
A BUSD-nek annyi az előnye, hogy makerként jelenleg 0 a váltási fee az összes /BUSD páron, valamint hogy a Launchpool-ban is kamatoztathatod, ott ilyen frissen listázott coinokat osztogatnak, jelenleg pl. LIT és DODO jár. Itt óránként van jóváírás, szóval akár még egy éjszakára is érdemes berakni a szabad BUSD-t. (A fentebb említett Flexible Savings-ben csak teljes napokért jár a kamat.) -
Ferdzsoo
addikt
Hogy/hol a legolcsóbb szerintetek USDC coin HUF-ra váltása, illetve vica versa.
Term. Lendingről van szó. -
zerodot
aktív tag
válasz
#25712384 #8237 üzenetére
Ahogy #8238 fravik is írja, kapcsold ki a 2FA-t, majd újra be, és akkor mentsd el az (új) seed kódot. Már bekapcsolt 2FA-nál ezt jellemzően nem tudod megtenni - csak bekapcsolásnál mutatja meg a platform biztonsági okokból.
Nem emlékszem már h a Krakenen pontosan hogy van, de előfordulhat, hogy lesz valami ideiglenes korlátozásod a 2FA ki/bekapcs miatt. Binancen pl. 24 órára letiltják ilyenkor a kiutalásokat.
-
szekra
addikt
válasz
daninet #8249 üzenetére
Fentebb kolléga tanácsára kipróbáltam az iDEAL-t (a bekeretezett rész alatt), tényleg pofon egyszerű volt és fix 1,3 EUR fee, főleg, hogy Revolutról utalok. De most már ki is írják, hogy leterheltség miatt nagy lehet a csúszás.
Szerk.: nem a fiat-ra gondolok, hogy ingadozik, hanem amit venni szeretnék cryptot, annak az ára.
-
szekra
addikt
Nem jó. Akkor indítottam amikor írtad, még mindig processing.. Ez nem vállalható így ilyen árfolyam ingadozásoknál. Gyorsan le is szedtem azon összeg alá az egyenlegemet amennyivel elindítottam a tranzakciót. Ez így ok szerintetek? Vagy negatívba is mehet a Revolut egyenleg? Sajnos Binance oldalán nem tudom törölni a tranzakciót, csak annyit ír, folyamatban.. (Processing). Abban bízom, hogy nem sikerül majd neki levonni és kész, visszadobja hibával.
-
daninet
veterán
stable coinok nem változnak, mármint csak minimálisan. 0.99 és 1.02 dollár között.
De nézd meg az árfolyamát magad is, ne higgy nekem -
RBJ
addikt
Kérdésem. Binance n van olyan amibe érdemes úgymond pihentetni?
Arra gondolok, most eladtam mindent de nem akarok visszautalgatni az otp re.
Van olyan ami stabil? usdt kívül. -
fravik
tag
-
törölt tag
válasz
zerodot #8176 üzenetére
Ha még be tudok lépni a 2FA-val hitelesített profilomra, viszont az elején nem mentettem el a karaktersort és a QR kódot sem. Van lehetőségem megnézni valahol és pótolni ezt a hiányosságot? Esetleg tudom törölni a hitelesítést, hogy újra beállíthassam és így az elején újra hozzáférjek ezekhez az adatokhoz? Konkrétan egy kraken profilról lenne szó, egyelőre működik a belépés, a telefon is.
-
daninet
veterán
19 óta kriptózok elég sokat vettem. Nexo-n és Upholdon vásárolok, tény, hogy először akartam binance-on venni, ez nem sikerült, nem működött az OTP kártya, ezért kérdeztem, hogy hol lehet kártyával venni. Utalással persze megy. Kártyával továbbra se. Se otp se revolut. Igazából van revolutom de nem használom, ezért is nem tudtam, hogy mibe kerül mennyire gyors stb. De működött, ugyhogy jó volt.
Mudrex-en fektetek be ami tether alapú. Ilyen trading copy jellegű oldal. Feliratkozol tréderekre és binance api-n keresztül lemásolja az ő mozgásaikat. Te 1%-ot fizetsz a profitodból nekik. Az összes trade tetherrel indul és azzal fejeződik be. Tehát udst/eth usdt/btc stb. Te nem bitcoint gyarapítasz hanem dollárt.
Aztán binance-ról rendszeres kiutalásom van nexo-ra ahol meg direkt lehet kártyára vásárolni. Amolyan passzív jövedelem. -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Használ valaki pancake swapot? Lenne pár kérdésem, likvidálni szeretnék, de nem nagyon megy -
madpapa
senior tag
válasz
fireman123 #8224 üzenetére
Igen, ezt tudom. Bár emlékeim szerint nem mindig ajánlja fel hogy nyomtassak automatikusan belőle egy példányt. A másik meg, hogy a papírokat elrakhatom, elveszhetnek. Ezért lenne jó valami ha automatikusan lementené.
-
madpapa
senior tag
Kriptotrade, bár leginkább annak elérése, biztonsága a kérdésem. Sok helyen használom a 2FA védelmet, de a Google Authenticatort. Ezzel kapcsolatban ugye mindig attól félek, hogy elveszik, meghibásodik a telefonom és elvesztem a kontroll lehetőségét. Arra láttam megoldást hogy egyik telóról a másikra hogy megy át az authentikáció. De arra nem, hogy pl. ha elveszik/meghibásodik a telóm, akkor egy újra hogyan tudom visszahozni ? Javaslat jött az Authy nevezetű appra, hogy talán ez megoldja az a bajt is ha elveszik/meghibásodik a teló és vissza lehet állítani erre is valamilyen mentésből. Kinek mi a tapasztalata, javaslata?
-
igloii
friss újonc
Guruk, segítsetek. Egy régi Multibit tárcámból akartam BTC-t küldeni a Bitcoin.com-os mobil tárcámba és sikerült a BCH-s címemre elküldeni.
A tranzakció "Pending/unconfirmed" állapotban van azóta, így a pénzhez nem férek hozzá, de nyilván nem is jön meg. A blockchain-en sem látszik ez a tranzakció...
Az itt leírt megoldás az én kliensemben nem működik, nem tudok ugyanolyan című "sub-wallet"-et csinálni:
https://wallet.enchanthq.com/article/110/i-accidentally-sent-btc-to-my-bch-wallet
Ötlet/javaslat? -
törölt tag
válasz
HoppMaster #8215 üzenetére
Weboldalon működött is a dolog, de android app esetén valami plusz azonosítást akart még.
"1. Identity Verification: Verified
2. Additional Verification: Verify Now"
A verify now gombra kattintva bejön egy form amiben szerepelnek az id card-om adatai (kivéve issuing date of document). Viszont nem tudok alul a confirm gombra nyomni, inaktív.
Felül: "To proceed with the transaction, please provide your addition information below."
De mi kell neki és hova? És weboldalon miért érkezett meg az utalás? -
HoppMaster
aktív tag
válasz
#68216320 #8214 üzenetére
Binance-n belől a bal oldalon Buy Crypto fül alatt az elsőt kiválasztod Bank deposit, s az utána a következő oldalon mutatja az instrukciókat ott beírod az összeget amennyit szeretnél utalni és a képernyő jobb oldalán írja hová kell küldeni.
Fontos,h a közleménybe írd be a Binance-n kapott azonisítód az ott lesz jobb oldalon a banki adatok között. -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok. Van egy kis pénzem (forint) Revolut-on és szeretnék ebből a Binance-en vásárolni. Mi lenne a megfelelő menete a tranzakciónak? Tudok valahogy pénzt beutalni Binance-re? Ha igen akkor a Revolut automatikusan átváltja majd euro-ra és azt utalja el? Ti hogy csinálnátok?
-
csaba951
veterán
Morgan Stanley May Bet on Bitcoin in $150 Billion Investment Arm
Hétvégére befutott még ez is. -
dugynok
senior tag
Sziasztok!
ILK-t (inlock token) hol tudok eladni? Talàlkozott valaki vele valahol?
-
atee_13
őstag
GRT mitől hasít ennyire?
-
zerodot
aktív tag
Köszi, de ha jól értem ez csak mobil böngészőből működik?
#8201 butch3r
#8202 CoF
Konkrétan úgy fogalmaznak, hogy nem támogatott, és a helpben részletezik, hogyan tudod kikapcsolni(!) ha mégis ezt használod épp, és aztán átállni GAuthra vagy Duo-ra [link]
"Authy is no longer supported on Coinbase, but these steps will help you disable Authy and add a new authenticator."Lehet, hogy tényleg a felhőben tárolás miatt nem akarják ajánlani/támogatni, de ahogy megfogalmazták, hát az legalábbis félrevezető vagy csak simán baromság. Úgy látszik, nem ok nélkül voltak nekem mindig is ellenszenvesek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest