Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
válasz
Iginotus
üzenetére
"...De egy próbát megér..."
Ha tényleg így gondolod, akkor mindenképp regisztrálj, és fizess is be egy kisebb összeget. (Nagyot nem javaslok, mert nem akarok így ismeretlenül sem rosszat Neked).
Egy kisebb pénzösszeg bukása pedig simán megéri, ha utána egy életre megjegyzed, hogy az ilyen oldalakat már a formájuk alapján is megismerd és AZONNAL kukázd. -
margithid
veterán
A Waves tárcában csak a Waves érmék után kap az ember jutalmat, vagy ha mást is tart ott?
-
Iginotus
addikt
Ez mi?
Elon Musk-al van reklámozva... Attól még lehet HOAX
Ide visz:
https://www.cryptokartal.com/Ok nem szóltam scam..
-
csaba951
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nem, nem! Amit te írsz az előtte lévő (2015.07.14.-i) golden cross volt. Azt valóban egy apokaliptikus mértékű bezuhanás követte.

Wall Street near flat in quiet session ahead of earnings wave
A héten jönnek ki a Boeing Co, Amazon.com Inc és Facebook Inc első negyedéves adatai. Ha rossz számok jönnek, az esést hozhat a (hagyományos) tőzsdén, ami viszont magával fogja rántani a kripto árfolyamokat is. Ha viszont jó számok jönnek, akkor elmarad a világvége. Egyelőre!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Így látom én is.
Ezt ismeritek? Eléggé fent járunk már hetek óta... -
Árpi001
őstag
Szép kitartó ez az emelkedés...
-
margithid
veterán
Egyelőre mondjuk megállt az esés.
Azért ha valaki ilyenbe belevesz az tényleg szerencsejátékos, inkább akkor forexezen, ott jobban lehet esélyeket latolgatni mint itt.
A kriptoakadémián írták, hogy éretlen még a piac, teljesen egyetértek.
Amíg az ilyen szemetek nem tűnnek el a Top 10-20 kapitalizációjú érmék közül, addig sokan gyanúsan fognak nézni az egész piacra.
Binancenek alapvetően nem kellene minden szemetet listáznia, szerintem már a listázásért kapott pénzre se szorulnak rá és a hitel egy idő után mindennél fontosabb! -
törölt tag
Viszlát CSW, R.I.P. Bitcoin SV...
https://variance.hu/2019/04/15/az-uzlet-az-uzlet/ -
mepet
addikt
KCS: a MultiVAC ico után meg is volt az 50%-os korrekció. Holnaputántól ODE airdrop lesz a KCS hodlereknek, de shitcoinról lévén szó ez keveset mozgathatja a KCS-t. Bezzeg a KCS token burnről titkolódznak...
-
margithid
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Na ja

Csak azért kérdezem, mert itt bármikor módosíthatják a feltételeket.
A privát kulcs ugye nem nálunk van...
A papír walletes utalásról van valami magyar leírás?
Verge-t is néztem, de azzal azért tavaly voltak bajok, mellette szól viszont, hogy régi érme. Azért az az 61%-os támadás nem vetett valami jó fényt rájuk.. -
margithid
veterán
Electroneum asztali tárcában megcsinálta már valaki az Identity Verification and Account Limits-et Level 3 szintig rajtam kivül?
Az érdekelne, hogy ki mennyi ETN-t tart a tárcában, vagy inkább papír tárcát használtok?
Az a nem tiszta az asztali tárcában, hogy a 150 illetve 10000 eurós 3 havi limitet, hogy léphetem túl? Akkor is ha csak átutalom egy váltóra, mondjuk a kucoinra, vagy csak az számít, ha majd fizetek valahol konkrétan ETN-nel? -
tom120514
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nálam nem, ETC megvan mióta 30 volt, annál kevesebbért nem adom el
Ilyen árakon maximum a folyamatosan jól hozó RVN-t adom el, váltom BTC-re. -
tom120514
őstag
Code is law. Forza ETC

-
golya87
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Kérdés milyen hatással lesz ez az árfolyamra.
Egy kis coin-nál figyeltem meg, hogy három-négy hete feltolták az 500 eleji tartományból 700-ig, majd dump. Viszont azóta se tért vissza az 500-as tartományba, hanem inkább 600 eleje, közepe tartományban ingázik.
Így lehet a BTC is marad 5000 környékén 3900-ról. -
csaba951
veterán
Úgy tűnik egyelőre vége az izgalmaknak.

-
mepet
addikt
válasz
default.
üzenetére
Binanceon a BNB báziscoin is, mint a BTC vagy az USDT. Rengeteg kereszt van BNB-vel.
BNB: pár napja volt 5. a coinmarketcapon, ez emlékeim szerint a váltók saját coinjai közül történelmi csúcs. Tehát kérdés van-e még hová növekedjen. Ez alapján nincs. Viszont, ha együtt növekedne a váltó forgalmával (azért ez így erős túlzás, hogy így lenne), akkor még sokszorozhat. Nem rég mondta Binancecz, hogy a crypto piacban még legalább egy nagyságrend növekedési potenciál van. Egyet értek vele. Többet adok a szavára, mint az ufó Vitalikéra. Az, hogy ebből majd a BNB profitál-e továbbra is ilyen szép arányban, az majd kiderül...
A váltócoinok ára általában összefügg a teljes marketcapéval, mert sokan azon keresztül szállnak ki-be a crypto buliba. Erre régen csak a BTC-t használtuk, viszont ma már pl. ha megkérdezel valakit, hogy mennyi most egy ETH, akkor azt fogja válaszolni, hogy 160usd, nem azt, hogy 0.03... Ugyanígy van a BNB-nél is, sokan közvetlenül abban gondolkodtak. Bizonyíték: [link] BNB/USDT 22%; BNB/BTC 18%...
Ha már váltócoin, akkor érdekes, hogy itt a topicban még nem volt szó a MultiVAC ICO-ról, ami a KuCoin váltó első saját ICO-ja volt (IEO-nak csúfolják, valójában ez marketingszöveg, sima ICO...). Ezzel összefüggésben egész szépet ment a KCS. Miután elkelt az összes MultiVAC 7másodperc alatt, ezután jött a komolyabb korrekció tegnap, itt tartunk most. Én még tartok belőle, bár lehet nem kéne. Kérdés, hogy tudnak-e még villantani valamit KuCoinék, mert a KCS rally nagysága számomra többet mutatott, mint azt, hogy tudnak csinálni ők is ICO-t, ugyanúgy, mint 20 másik váltó. Persze lehet csak eköré jött a hype vonat, ami már távolodik...
A napokban történt BTC emelkedésre: saját tapasztalatom (forex ÉS crypto piacon is) az, hogy az elemzések jók, hasznosak. Gondolok itt technikai és fundára is. 60%-ban jók. 35%-ban téved az elemző. És marad még 5%. Ezt az 5%-ot onnan lehet felismerni, hogy MINDENKI ugyanazt gondolja. Mint most, mikor mindenki szerint minden minor trend medve, az egész emelkedés kamu, "csak egy pump", "wash trading", no meg a kedvencem: "az ethereum nem jó semmire"... Na ilyenkor szokott jönni az arcon csapás, amikor mindenki téved. Nem nyilatkozom, hogy ez most ez az eset-e. Úgy sejtem igen, de meg ne kérdezzétek, hol fog megállni! Ha még nem állt meg.

-
sparks
senior tag
Előző szösszenetem erre akart válasz lenni.
Szerk. Miközben ezt írom is éppen iszonyat szép zöld gyertyák nőnek

Mondjuk kíváncsi leszek rá, hogy ez a mostani emelkedés egy méretes bulltrap lesz-e vagy valóban elindult valami. Én sajnos még az előzőre fogadnék, ha nagyon muszáj lenne...
-
sparks
senior tag
Most komolyan... a hozzászólásokban idézve egy pali, aki feltette a fél életét és az apjáét is a shortolásra, most meg elment minden. Atya ég. Remélem csak vicc az ilyen, mert ekkora balekok nem lehetnek a földkerekségen.
Mondjuk a shortolóknak most csúnyán odavágtak ezzel a húzással, tetté(k) is bárki(k).
Majd megtanulják, hogy HODL
-
Árpi001
őstag
Valakinek van bármi infója hogy mire ez a napok óta tartó emelkedés?
-
-
-
default.
őstag
Szervusztok!
Binance-en volt pár apró, vacak coinom, gondoltam egyet, és átkonvertáltam mindent BNB-be. Ezen kívül van még egy kevéske (0,24) ETH is az exchange-en. A BNB ugye csak ETH-val van párban ha jól látom.
Kérdésem tehát: mit gondoltok a BNB-ről? Mivel mozog együtt leginkább? Közép-hosszú távon érdemes vele foglalkozni? ... Mivel a fent említett BNB-be konvertálást kb. 2 hete csináltam, így az ETH-hoz képest igencsak megerősödött. Érdemes esetleg most átrakni ETH-ba? Vagy gondoljátok, hogy inkább még növekedni fog? Mennyire stabil ez a BNB?Az építő jellegű válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Üdv! -
butch3r
senior tag
bch-ban is szép a pumpa...
-
Vektast
aktív tag
válasz
margithid
üzenetére
Jaja szerintem se lesznek nagy dolgok idén. Viszont aki mostanában 3500 környékén vett annak azért esélyes egy duplázás. Én speciel a két kis "cicire" várok
és utána a crashre, mint amilyen a 2013/14-es ATH utáni pangás időszakába volt:(bár eléggé el van nyúlva a mostani helyzet szóval lehet csak 1 cici lesz és crash, de ez majd csak akkor látjuk majd ha 2800-3000 környékén bele áll megint a földbe)
-
shteer
titán
megoldódott
-
margithid
veterán
válasz
Vektast
üzenetére
Nem rossz, de én még akkor sem örömködnék, ha 6-7k lenne.
Fundás háttere nincs ennek az emelkedésnek.
Nálam 10k felett megmaradna stabilan, akkor kezdene el pozitív irányba fejlődni a dolog.
Érdekes amúgy ETN, szinte minden TOP 100-as altcoint pumpáltak az utóbbi időben, csak ezt nem.
Lassan kiesik a TOP 100ból... -
krx21
nagyúr
Itt valami történik...

-
mepet
addikt
Krakenen, ha nincs tier 3 verificationod, akkor ma tudsz utoljára depositolni vagy withdrawolni fiatot!
-
csaba951
veterán
Breaking: Bithumb exchange hacked again; over 3 million EOS might have been transferred out of its hot wallet
Ez nyilván meg is látszik majd az árfolyamon.SEC postpones decision on Bitcoin ETF applications
Csak a szokásos. Megint nem sikerült megugrani. A következő dátum 2019.05.16.. Nyilván akkor se fog összejönni.Crypto Market Wrap: Daily Volume Approaches Yearly High, Is a Big Move Imminent?
Kripto földön továbbra is virágzik a bennfentes kereskedelem, meg a wash-trading. Balekok kerestetnek!
-
csaba951
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Akkor talán ezért:
Debunk: Real volume vs wash-trade
Azt hiszem még januárban pattant ki. Azóta kisebb-nagyobb szünetekkel még mindig jönnek az újabb infok. De valamiért elkallódnak ezek a cikkek a napi hírek között. -
margithid
veterán
ETN-nél mi ez a nagy forgalom?
Ettől függetlenül inkább esik az árfolyam, ez is érdekes... -
Pioneer
őstag
GRIN coin-nal mi a helyzet, megdöglött?

-
tom120514
őstag
válasz
margithid
üzenetére
Nem az a baj hogy használja valaki. Nicehash-re is visszament a sok agysebész, aki ott tartotta a lóvét és bukta, amint újraindult, ugyanott ugyanazt folytatta.
Egyébként engem nem mozgat milyem a híre, ha alapvető biztonságnak eleget tesz és máshol pl. nincs amit akarok. Egyszerre nagy összeget nem mozgatok semelyik tőzsdére és akkor is csak addig van ott, amíg megcsinálom amit akarok, utána rögtön el onnan. -
tom120514
őstag
-
golya87
őstag
válasz
tom120514
üzenetére
Mondjuk ebben szerintem igaza van Patry0t-nak. Nála sokkal gázabb shitcoin-ok is vannak Binance-on, vagy egyéb "neves" tőzsdéken. Az ETN pedig tudtommal csak a TradeOgre-n mozog nagyobb tételben, most, hogy a Cryptopia kiesett (örökre?).
Ez kb az a szint, hogy ha egy cég ad magára, akkor ne freemailes email címe legyen... -
Vektast
aktív tag
Day Trade-né ti milyen indikátorokra hagyatkoztok? Van valamilyen stratégiátok?

-
mepet
addikt
https://bittrex.zendesk.com/hc/en-us/articles/360024542691
Holnaptól a Bittrexen lesz market order is! Tehát, ha azonnal akarsz eladni valamit, és nem sikerül elsőre, akkor nem kell visszavonnod az ordert és újat létrehozni, így rengeteg feet meg lehet majd spórolni, hiszen nagyon sunyi aljas módon eddig minden új ordernél levonta a feet, így darálta le az egyenlegeinket... -
margithid
veterán
Binance Jersey másnak enged FIAT befizetést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehet itt olvastam olyat is hogy személyi kölcsönből vett riget tavaly januárban meg hasonlók