Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Mennyi lesz?
Ötezeh' -
margithid
veterán
-
Lassan torlom a telefonomrol az arfolyamos widgetet es evekig ra sem nezek mi mennyi. Ev elejen meg 35euro is volt az etc, most meg az 5eurot kapargatja felulrol. Sajna mostanra mindenkiben tudatosul, hogy a crypto hosszu tavu befektetesre alkalmatlan.
-
tom120514
őstag
Dől a lé
... mondjuk rossz felé de az a lényeg hogy legyen valami pezsgés, roppant unalmas volt minden mostanában 
-
margithid
veterán
Buli van megint!
Ami számomra feltűnő, hogy Ripple milyen jól tartja magát. Szinte minden altnak új alja van, Ripple meg messze van az éves aljtól. -
Dexar007
veterán
Vegul is beneztunk a triplajjatitaniumsupport ala..majd visszatertunk a titaniumsupporthoz.El kene hagyni lassan...fofele!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
butch3r
senior tag
válasz
Black-core
üzenetére
kár hogy sajnos valószínűleg ez se fogja végre kivéreztetni sem csw-t...
-
Black-core
aktív tag
Nem gondoltam volna, hogy ez a BCH fork, amit igazán senki nem akart, a kriptosok eme vörös napjára ilyen derűt hoz.

-
t72killer
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Valóban, itt egészségesebbnek tűnik.
-
t72killer
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
-
t72killer
titán
válasz
Dexar007
üzenetére
Hja, a kicsi ciklikus ábra elég optimista, a kriptókat leginkább a dotkom lufi tamagocsi-papírjaihoz hasonlítanám: 10-ből 9.5 nem fogja túlélni a bulit, azaz a nagy lefelé után nem lesz feltámadás, egyszerűen elfelejtik. A BTC valszleg marad, abból lehet majd még énekes halott.
-
Dexar007
veterán
Rekt..rekter...rektest.

-
DNReNTi
őstag
A rozsa voros, az ibolya kek,
Az analvonaton nincsen fek. -
butch3r
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
a gond az hogy ez a zuhé kiütött sok ellenállást + 12 havi mélypontra küldte btc-t.
https://www.coindesk.com/below-5700-bitcoin-plunges-to-lowest-price-in-over-12-monthsszomorú hogy megint a bcash és a körülötte lévő crypto politikai sz*rvihar okozza a problémát mint már nem először. (eddig mindenhol azt olvastam, hogy senki nem érti, elemzők traderek mi áll a nagy esés mögött, így maradok a csw dump teóriánál. meglátjuk reggelre lesz e kézzelfoghatóbb infó (lassan megvirrad tokioban is, jöhet onnan is a pánik sell - a botok amit lehetett már sztem eladtak))
csw tweetje 4 órája...
-
t72killer
titán
válasz
butch3r
üzenetére
Kb egy hónapja nem "fizetek elő" a topikra, de most gondoltam benézek, hátha tudja valaki mi ez a nagy esés.
Ahogy nézem azért a szeptemberi ill BTC-nél nyári minimumok nagyjából tartják az árakat, kérdés, lehet-e ebből bármi komolyabb. Az mondjuk bizonyos, hogy már Aug vége óta táncol a mostani szinteken a piac, valamerre mennie kéne.
-
butch3r
senior tag
ez olyan hirtelen történt, hogy én a hash wart és csw-t sejtem mögé. főleg:
De a drámázás ennél messzebbre is eljutott már. CSW állítólag közel 1 millió BCH-val és BTC-vel készül a forkra és ha kell mindent a földbe dumpol, csakhogy ezt a csatát végre ő nyerje meg.
hát ennyit szerencsére tuti nem dumpolt senki de ez a giga zuhanás mögött egy vagy több szinte párhuzamosan történt nagy öntés áll... szerintem
most jönnek a panic eladások, vajon meddig megyünk, -20%?
(illetve még 1 kérdés, ma éjfélig vagy holnap 12-ig érkezik meg syberia, zsoxx vagy egy másik nocoiner egy süllyedő titanic-os képpel?
)@6664: nem vettem, gondoltam majd ma este eldöntöm kicsit olvasgatok vacilálok még. de jól tettem

-
Black-core
aktív tag
Ennyit arról amit BCH-n profitáltam.

-
Jirodan
csendes tag
-
Dexar007
veterán
AAAAAAAÁAAAAAAÁAAAA pedig 5800 volt a titaniumsupportaljanak az ajjjjjaaaaa!!!!

-
margithid
veterán
Ez már azért durva...
Minden úgy esik mint a kő. Valami hír kell, hogy legyen. -
DNReNTi
őstag
Uh!

-
margithid
veterán
Szép kis esés van...
-
butch3r
senior tag
van olyan köztünk aki rámegy a forkra és 1 kis ingyen coin dumpra?
nincs bch-m de van cex-en regem ahol megadják a forkolt coinokat. vacilálok érdemes e venni 1 kicsit majd dumplni mind a kettőt fork után.
vélemények? -
margithid
veterán
Aki hónapok óta használ mobil illetve asztali tárcát, annak volt már valami biztonsági problémája?
Esetleg lehet arról tudni, hogy nagyobb Walleteket feltörtek már. Nyilván nem arra gondolok ha user error van, és valaki hozzáfér a gépéhez, mobiljához, hanem szoftveresen, mondjuk weboldalról lejön valami vírus, és úgy.
Elvileg elég biztonságosak ezek a mobil tárcák is, soknak saját billentyűzete is van, meg képernyőmentést se lehet róluk csinálni.
Külföldi fórumokon se nagyon olvastam nagy feltörésekről, talán waves esetében volt valami ha jól emlékszem. -
csaba951
veterán
válasz
butch3r
üzenetére
Nagyon vicces napok lesznek azok! Év végére azért "hagyományosan" várható egy rally. Ha a 3-ból 1 bejön akkor instant boost a BTC-nek. Ha nem akkor meg lehet, hogy kinyírja a rally-t.
#6648 Dr. Romano
Ha jól emlékszem, akkor ebből minimum 1-nél ez az utolsó dátum, már nem lehet tovább nyújtani a döntést. Erre törvényi előírás van, tehát előbb-utóbb dönteni kell. -
Dr. Romano
veterán
-
margithid
veterán
ETF-ről semmi hír?
Mármint, hogy mikorra várható. -
mepet
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Jósgömböt beizzítottam, küldöm a pénzenergiát!

Hírekről nem tudok (twitter), technikai alapon én még legalább 10%-al lejjebb várom az ETCETH-t. Chart
Coinmarketcap 16. hely, ez alapján is lefelé tippelem valami világmegváltó hírekig.ETHBTC: kíváncsi leszek merre megyünk, két hónapja oldalazunk... Én előbb várom a pumpot most ETH-ra, mint ETC-re.
-
Dr. Romano
veterán
ETC-nél ez a mostani drop vajon jó beszálló?
-
margithid
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Privát kóddal talán?
-
Black-core
aktív tag
Használ valaki rajtam kívűl Brave -et? Hogyan lehet össze szinkronizálni mobillal?

-
SetCHOO.
aktív tag
Most már végképp nem értem!
Korábban 35 ETC-t váltottam át ZEC-be. Ugyan erre a címre mutat a tranzakció és ez végbe is ment!
https://block.bitbank.com/tx/etc/0x6f9cc4afb9765058cc6ea405f7e02d08a4b1a8af1dff9b80fffba7b00fb53ee5 -
SetCHOO.
aktív tag
válasz
SetCHOO.
üzenetére
Itt meg van.
De hogy hogyan került ide azt nagyon nem értem:
https://block.bitbank.com/tx/etc/0x1d662909a4fa51e7555bc5ed162f5f1d9d28f7adf3db98500fd020be2a7c46a8 -
SetCHOO.
aktív tag
Belefutottam egy érdekes dologba. Nem tudom, hogy itt mennyire használjátok a JAXX tárcát.
Én már lassan 1 éve használom és a eddig nem okozott problémát.
Nos a történet a következő.
A Jaxx legacy verzióban a ShapeShift támogatás megszűnt. Nem lehetett coinokat egymásközt átváltani. Ezért importáltam az egész walletet a Jaxx Liberty-be. Ez a JAXX újabb verziója.
Szépen működik is a váltás ide-oda.
Na de tegnap este. Mondom itt ez a kis apró 1 ETC át dobom BCH-ba. És hopp az 1 ETC kiment, aztán semmi. Nem váltódott átt BCH-ba. Tárcám van rá.
Az tranzakcióknál valami egészen érdekes dologra találtam.
az 1 ETC kiment erre a címre:
https://etherscan.io/address/0x67e8fc006eb2899e358bfcb06249714ddb6b7aef
Majd innen ide:
https://etherscan.io/txs?a=0x8837234b8d27cf4abdae353264f45c8866631ed5
De ide mintha nem is érkezett volna be. Nem is értem.
Na szóval lényeg, hogy a JAXX Liberty ShapeShift támogatásával 1 ETC átváltása BCH-ba azt eredményezte, hogy valami scam ether címre került.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Mert ez így elég gáz. Még szerencse, hogy aprót próbáltam.
-
golya87
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy az ETN-nek is van GUI-ja, de sajnos csalódnom kellett.
A full scam-nek tűnő Electronero legalább a Monero-s GUI-t átskinelte. -
margithid
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Én úgy tudom egy tárcát csutkára le kell üriteni, nem lehet rajtahagyni semmit sem.
Amúgy nem túl felhasználóbarát az a küldési mechanizmus, amit néztem a papír tárca esetében. -
tom120514
őstag
-
tom120514
őstag
ETN híreket javaslom olvasásra, discord aktív. Elég komoly dolgok készülnek.
-
margithid
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem eszi az erőforrásokat, azt veszem észre. Amúgy szerintem biztonságos.
Azért azt jó lenne tudni tényleg, hogy lejárat idő után mi van... -
margithid
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Értem, de valami lejárat is van ennél az összegnél, lehet ezt el kellene költenem valamire?
25 Bat lejárat dátuma 2019.02.01.Egyébként megjött az ETH airdrop etorora.
Gyorsak voltak! -
margithid
veterán
Brave böngészőben is kaptam ma 25 BAT-ot csak úgy, nem tudom mire fel.
Lehet érdemes lenne sok iylen kezdő projektet figyelgetni, sok kis airdrop lehet egy idő után fog érni valamit.
Blockchain.com-on is várok egy stellar airdropot, etoronál ETH-t, sok kicsi sokra megy.
-
margithid
veterán
A brave bőngészőt nézegetem, elég frankó, de nem tudom hol lehet engedélyezni, hogy mindenhol megjelenjenek a reklámok. Erre rájött már valaki?
-
margithid
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Vagy az, vagy Binance, mondjuk kucoin is elég nagy és növekszik is, ráadásul rengeteg kriptó elérhető, de azért Binance és Kraken más szint!
ETF hírről konkrét időpont nincs? Majd a napokban, hetekben valamikor kijön spontán?
Ki mit vár tőle? Én elutasítást szokás szerint, főleg, hogy most volt ez a Tether balhé is. -
margithid
veterán
Arról nincs valami hír, pletyka, hogy Binance kínálatában mikor fog megjelenni ETN?
Sokat nyomna a megitélésén ha megjelenne ott! -
Dr. Romano
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Végre nekem is sikerült kiszállni egy rosszkor vásárolt XRP-ből

-
Black-core
aktív tag
Hogy pozitiv hír is legyen, bár gondolom ez sokakat nem vigasztal.. Én 420 on vettem pár hete bch-t,számomra szép összegért.
. (Akkor még nem tudtam a forkról 8% profitban reménykedtem.) 
-
mepet
addikt
Már csak nocoinerek olvassák a topicot?
A BTC-n kívül még több altot hodlingolok:
ETH: cél ár: 0.1
ZEC: cél ár: 0.044
XMR: cél ár: 0.025
BNB: cél ár: nincsNem rég zárt trade-ek:
ETC: már átváltottam ETH-re szeptemberben, úgy, ahogy fél évvel korábban elterveztem. Azóta esik.
XLM: cél ár: 0.00004, jelenlegi áron eladva, mondjuk még így is kétszer ennyit ért euróban, mikor kaptam airdropként.
BCH: 0.075-ön vettem pár napja, tegnap előtt elment 0.085-ért. -
Black-core
aktív tag
Sziasztok.

Szeretném majd 15.én a fork után a Bitmexen a Bch-t 10x tőkeáttéttel shortolni. Javaslatok/ellenjavaslatok?
-
butch3r
senior tag
https://www.coindesk.com/wallet-firm-blockchain-to-airdrop-125-million-in-stellar-to-users/
nem írják mi alapján lesz az airdrop, ha arányosan kap mindenki az kemény 4usd-nyi stellar. de aki a tavalyi stellar apróért sem hajolt le azt azóta is megüti a guta, szóval miért ne

https://www.blockchain.com/getcrypto itt kell feliratkozni
más: van aki próbálta már a blockchain lockbox-át. tapasztalat, vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mesterséges intelligencia topik
- Hardverfogócska a kertben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... mondjuk rossz felé de az a lényeg hogy legyen valami pezsgés, roppant unalmas volt minden mostanában 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)