Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Petya
tag
Sokmindentől függhet. Nem tudom mikori ez az alaplap de előfordul olyan is hogy BIOS frissités után tudsz még nagyobb szorzókat vagy frekvenciákat beállitani. Pl nekem volt egy Abit BX6-osom ahol ki kellett kapcsolni a softmenü alján az error speed hold opciót!! Egyébként nem engedte a tuningot. Lehet hogy szorzózáras a proci lehet nem. Valószinü az, ugyhogy csak az FSB-t tudod feljebbhuzni amig a proci birja (és az alplap tudja).
-
Petya
tag
A proci ''üresjárati'' és terhelt állapota között általában olyan 10°C eltérés szokott lenni. Bár ha jól emlékszem a fent emlitett P3-mas procimnál nem volt ennyi.
Vannak olyan mérőprogik amik többet mutatnak sokkal mint a bios. Én az alaplapomhoz adottat használom ami ugyanannyit mutat mint a bios.
De ha a biosot 39-40 fokot ir ki akkor nem kell aggódnod szerintem.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest