Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
vincze.balaz
újonc
válasz
scott84 #3426 üzenetére
Hello!
Énis nemrég szereltem össze a gépemet ugyanilyen processzorral a gyári hűtőjével és hasonló melegedést tapasztalok. Most vettem pasztát rá szépen lekentem rendesen de az se tünik hatásosnak. Angol fórumokat olvasgatom folyamatosan, sok helyen aztírják, hogy 80 alatt nem kell aggódni. Az intel konkrétan erre a proci Tcase hez 72,72 celsiust ír([link]), ezért is aggódom kicsit ha load alatt 74re is felmegy(egyébként az idle átlagos temp 38-40C). Valószínűleg énis fogok venni egy másik hűtőt, de ha bármi megoldást találtál vagy valakinek van ötlete hol lehetne javítani rajta várom az ötleteket
Ui.: Intel Burn Testet futtatam és ott a standardnál felment 80ra. Három fajta progival is néztem a max hőmérsékletet(Argus monitor, Open Hardware monitor, RealTemp). Játék közben egyébként semmi hátrányt vagy fps droppot nem tapasztaltam a melegedés során.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest