- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vincze.balaz
újonc
válasz
scott84 #3426 üzenetére
Hello!
Énis nemrég szereltem össze a gépemet ugyanilyen processzorral a gyári hűtőjével és hasonló melegedést tapasztalok. Most vettem pasztát rá szépen lekentem rendesen de az se tünik hatásosnak. Angol fórumokat olvasgatom folyamatosan, sok helyen aztírják, hogy 80 alatt nem kell aggódni. Az intel konkrétan erre a proci Tcase hez 72,72 celsiust ír([link]), ezért is aggódom kicsit ha load alatt 74re is felmegy(egyébként az idle átlagos temp 38-40C). Valószínűleg énis fogok venni egy másik hűtőt, de ha bármi megoldást találtál vagy valakinek van ötlete hol lehetne javítani rajta várom az ötleteket
Ui.: Intel Burn Testet futtatam és ott a standardnál felment 80ra. Három fajta progival is néztem a max hőmérsékletet(Argus monitor, Open Hardware monitor, RealTemp). Játék közben egyébként semmi hátrányt vagy fps droppot nem tapasztaltam a melegedés során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Pixel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Videó stream letöltése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Iqos cigaretta
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest