Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Senais aktív tag Sziasztok! Kb. egy hete vettem egy gépet, az alábbi konfigurációval: Cpu: Amd FX-4100 @3.6Ghz 
 Vga: Sapphire HD7750 1Gb
 Motherboard: Gigabyte GA-970A-DS3
 Ram: Kingmax 4Gb @1333Mhz
 Táp: Chieftech CTG400
 Ház: Sharkoon Vaya (alsótápos)Az első pár napban beállítottam Biosban, hogy jelezzen a gép, ha 60 fok fölé melegszik a cpu, az első napokban nem jelzett, hozzáteszem hogy elég hűvös, esős idők voltak akkor, viszont az utóbbi egy-két napban elég sokat sípol játék közben, és a Speedfan nevű programmal meg is néztem, és játék közben tényleg eléri a 60 fokot a cpu, alapjáraton pedig olyan 45-50 fok között van. 
 Tehát akkor affelől szeretnék érdeklődni, hogy mennyire optimális ez a hőmérséklet ennek az amd processzornak, egyáltalán normális-e ez a hőmérséklet. Kikapcsol magától a gép ha eléri azt a hőmérsékletet, amivel már leégne?Nagyon aggódom, ugyanis az előző gépem problémája is pont a hőmérséklet volt, ugynis nagyon csúnya módon leégett, én meg valahogy észre se vettem... Előre is köszönöm a segítséget, üdv: 
 Senais
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő