- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Senais
aktív tag
válasz
Gyufaaa #2803 üzenetére
Nem vettem hozzá hűtőt, az alaphűtő van, amit közvetlen a cpu fölé kell csavarni.
Nem frissítettem még BIOS-t, őszintén megmondom, hogy félek tőle, mert sokat olvastam, hogy mások teljesen elrontották az alaplapjukat, és szervízbe kellett küldeni.
A Gigabyte DualBIOS-a se nyújt 100%-os védelmet... -
Senais
aktív tag
Sziasztok!
Kb. egy hete vettem egy gépet, az alábbi konfigurációval:
Cpu: Amd FX-4100 @3.6Ghz
Vga: Sapphire HD7750 1Gb
Motherboard: Gigabyte GA-970A-DS3
Ram: Kingmax 4Gb @1333Mhz
Táp: Chieftech CTG400
Ház: Sharkoon Vaya (alsótápos)Az első pár napban beállítottam Biosban, hogy jelezzen a gép, ha 60 fok fölé melegszik a cpu, az első napokban nem jelzett, hozzáteszem hogy elég hűvös, esős idők voltak akkor, viszont az utóbbi egy-két napban elég sokat sípol játék közben, és a Speedfan nevű programmal meg is néztem, és játék közben tényleg eléri a 60 fokot a cpu, alapjáraton pedig olyan 45-50 fok között van.
Tehát akkor affelől szeretnék érdeklődni, hogy mennyire optimális ez a hőmérséklet ennek az amd processzornak, egyáltalán normális-e ez a hőmérséklet. Kikapcsol magától a gép ha eléri azt a hőmérsékletet, amivel már leégne?Nagyon aggódom, ugyanis az előző gépem problémája is pont a hőmérséklet volt, ugynis nagyon csúnya módon leégett, én meg valahogy észre se vettem...
Előre is köszönöm a segítséget, üdv:
Senais
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest