- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, ezzel ne is várj alacsonyabb hőmérsékleteket. Van egy D 830-asom (2x 3,0GHz), hát az is maga a borzalom. Télen ki lehet kapcsolni a központi fűtést. Szükség is van rá, mert Paksról szóltak, hogy ha a fűtést is bekapcsolva hagyom, akkor náluk beolvadnak a biztosítékok
Én amúgy egy zalman réz behemóttal hűtöm (3 éves darab, azóta sokkal jobbak vannak), de azzal sem tudom tartósan 50 fok alá préselni még desktopon porszívó üzemmódban sem.
Én nem használom ezt a gépet napi rendszersséggel, inkább érdekesség
. Szóval ha te rendszeresen használod, a helyedben vennék rá valami modern, komoly hűtőt Mugen 2-től fölfelé.
Ha pedig azért vetted, mert olcsón adták, akkor nem biztos, hogy a legjobb beruházás volt. Drága hűtő kell rá, és egy évben annyi villanyt eszik, amiből egy jobb c2d-t is vehetsz. És bármelyik c2d röhögve lenyomja 2Ghz-től. Ez a D8xx család volt az intel legrosszabb terméke valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest