- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, ezzel ne is várj alacsonyabb hőmérsékleteket. Van egy D 830-asom (2x 3,0GHz), hát az is maga a borzalom. Télen ki lehet kapcsolni a központi fűtést. Szükség is van rá, mert Paksról szóltak, hogy ha a fűtést is bekapcsolva hagyom, akkor náluk beolvadnak a biztosítékok
Én amúgy egy zalman réz behemóttal hűtöm (3 éves darab, azóta sokkal jobbak vannak), de azzal sem tudom tartósan 50 fok alá préselni még desktopon porszívó üzemmódban sem.
Én nem használom ezt a gépet napi rendszersséggel, inkább érdekesség
. Szóval ha te rendszeresen használod, a helyedben vennék rá valami modern, komoly hűtőt Mugen 2-től fölfelé.
Ha pedig azért vetted, mert olcsón adták, akkor nem biztos, hogy a legjobb beruházás volt. Drága hűtő kell rá, és egy évben annyi villanyt eszik, amiből egy jobb c2d-t is vehetsz. És bármelyik c2d röhögve lenyomja 2Ghz-től. Ez a D8xx család volt az intel legrosszabb terméke valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi haladó szinten
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest