- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, ezzel ne is várj alacsonyabb hőmérsékleteket. Van egy D 830-asom (2x 3,0GHz), hát az is maga a borzalom. Télen ki lehet kapcsolni a központi fűtést. Szükség is van rá, mert Paksról szóltak, hogy ha a fűtést is bekapcsolva hagyom, akkor náluk beolvadnak a biztosítékok
Én amúgy egy zalman réz behemóttal hűtöm (3 éves darab, azóta sokkal jobbak vannak), de azzal sem tudom tartósan 50 fok alá préselni még desktopon porszívó üzemmódban sem.
Én nem használom ezt a gépet napi rendszersséggel, inkább érdekesség
. Szóval ha te rendszeresen használod, a helyedben vennék rá valami modern, komoly hűtőt Mugen 2-től fölfelé.
Ha pedig azért vetted, mert olcsón adták, akkor nem biztos, hogy a legjobb beruházás volt. Drága hűtő kell rá, és egy évben annyi villanyt eszik, amiből egy jobb c2d-t is vehetsz. És bármelyik c2d röhögve lenyomja 2Ghz-től. Ez a D8xx család volt az intel legrosszabb terméke valaha.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- i3-8100 -4 x3,6 ghz
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D A csúcsteljesítmény új definíciója! 3év garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest