Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6682 üzenetére
Igen.Vagy a volt 9550 jön vissza,mert BMW-nek kellene ez a 8400 télire,és akkor visszaüzleteljük,ez ma eldől,vagy megint egy jó kis wolfi lessz.
A 8400-em meg ha nem kell BMW-nek valószínű Főcske viszi.40k-s ajánlat van másik is de szerintem Főcske itt tartaná a ph-n,ami nem mindeggy.Beszámításos dolog volna sok jó.PL:e5200+30k,meg hasonlóak,de azok a procik meg úgy is kevesek lennének nekem.Azért jó ideje elég jó wolf procikon vagyok és megszoktam hogy van erő ha kell,még ha nem is használom ki.Na ma eldől este.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Google Chrome
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest