- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- borg25: Kórházi beszámoló
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
hackeeeee #4636 üzenetére
Az volt a baj, hogy én sem tudtam eldönteni, mire fogom használni a gépet. Villogni a számokkal és tuninggal Intellel lehet jobban. Játszani 3,0Ghz környékén mindkettővel, energiatakarékosan használni, mindekttővel. Azonban nagyobb sebességgel, akár alulfeszelve is ( nézd az E5200-at, 1,05-,09V-on, akár 3,4-3,6Ghz is lehet )nyomatni az AMD-nek nem erőssége. A 45W fogyasztású procijai között igen válogatni kell, hogy arányban egyenlő sebeséget tudj egy Itellel szemben.
Azért váltottam vissza Intelre, mert egy olyan gép kellett, ami megfeleő energiatartalékkal rendelkezik, egy komolyabb művelethez (videótömörítés) netezés közben, azonban, nyugodt, kiegyensúlyozott, halk és keveset fogyaszt...na ezért lett ismét Intel. Hosszútávra azonban AM3-as lap+Phenom párosítást vennék, olcsóbb, mint hasonló kaliberű Intel konfig, időtálóbb ( a fejleszgetés miatt ) de a tuning lehetősége, komolyabb szinten megfizethető kategóriában még mindig az Intelnél van.
Ez csak az én személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor Magic V2 - origami
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest