Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz bzs73 #4299 üzenetére

Szia!
    Szoptam reggelig 1,3v-on se stabil a 4GHz. Én is úgy csinálom ahogy írtad,hagy vigye magával. Ha nem stabil akkor meg játszok a ref-ekkel. 8xxx-nél az mch ref soknak bizonyult, azt mindíg 0,74 körülire le kellett vinnem. Az ET6-tal kapcsolatban nem tudok semmit mondani. SOSE használtam, s nem ís nagyon érdekel, hogy mit mutat, úgy se valós. Arra jó, hogy lenyagyold. Úgy értem, hogy biosba belövöd azt a feszt ami kell nekled (ahol nézni akarod), majd win alól tolod az FSB-t. Ha hibázik..Akkor én az az értéket (FSB-t) állítom be biosban és ott kavarok addig, amíg nem lesz stabil. ET6-meg kilőve. Sokan a set FSB-vel nyomattak jó eredményeket, azzal jött sok plusz mikor tuningoltak. Én..Nálam a 2180/4060MHz -en kívül, minden eredmény bios/boot.A 2180-as is 3960-on bootolt,s nem mind1.
    Szóval..sajnálom, ET6 ügyben nem igazán tzudok hozzászólni, kivéve azt, hogy ..felejtsd el. Ha kbra megvan az érték, akkor biosból csináld. Lassabb (elvileg) de legalább tiszta tuning és nem bűvészkedés egy progival. S ha az (bios) stabil, akkor azt tudja is rendesen. Tudod, sokszor látni, hogy panaszkodnak, hogy megvették a procit x-től és nem megy csak 3,6-t, pedig x-nél ment 3,9-et is. Szerintem ez az ok. Nálam 3960-on ment a 2180-as (bootolt és működött minden, csak tesztek 1mp alatt hazavágtak).24/-be 9*425 volt ami stabil. Eladtam chibonak. Ő egy bishibás ds3l-be tette, ami mint mondtam , hibás volt. És..Nem sírt ám! Nem, mert a procim, nála is lazán 3,8-on ficánkolt olyan körülmények között is. Pontos számot nem tudok most mondani, érezte benne az erőt,s 100%-ig meg volt elégedve vele. Nekem ez nem mind1.
    Inkább közlök gyengébb eredményeket (akár tudatosan is), de tuiti, hogy más lapban se lehet olyan brutál eltérés , vagy ha igen, az user error vagy user lustaság.

Szép napot!

(#4300) blazsey2: Valóban nem sok eredmény (semmi?) van róla. Vid-je alatt plusz 700MHz szép. :K . Azt nézd már meg, hogy VID/Bios -on mennyit tud, s az meget is listára! Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés