Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Látom megy a téma, csak győzzem olvasni. A procit sajnos én se tudtam mínuszban tesztelni, 5C volt az erkélyen, és egy szobaventilátorral támogattam meg. Sajnos pont lekéstem azt az időt, mikor a -20C -k voltak, pedig akkor szólt volna nagyot.
Amúgy P45 -ben tuti tudnál újat mutatni, X48 gyengébb, főleg alacsony feszen csirke.
P35 rulz, ott megy a legjobban. Nekem az nem jött össze, sajnos ramot is kelett volna szerválnom.
Tényleg egy hátrányod van, az hogy meleg van. Bár megjegyzem, annyira nem melegedős a kicsike, nekem a Mugen 2 elég szépen lehűtötte zárt házban, lásd a 3 órás 4,5GHz@1,28V -s Prime -ot, pedig azt is hőségben csináltam. Elvileg P45 -ben be tudsz menni 1,28v alá is. Meg amit küldtél az is brutál, már agyonverted 1,104v -n a Rampage -emet.Hűtőkamra rulz, XD.
Holnap én is megyek le a szuterinba, ott csak 18C van, megnézem mit tud a 4 hengeres.
Vizsgáknak vége, átadhatom magam az élvezeteknek. Kiderül, hogy az RE mennyire jó quad alá, eddig vegyes dolgokat hallottam. bzs73 P45 -ös tesztjei jó összehasonlítási alapok lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Asustor NAS
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Hobby elektronika
- Top hardvert kap a Magic Pad 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest