Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2803 üzenetére
Abszolút nem volt szó kibeszélésről, mert nyilvános, bárki által látogatható topikban jelent meg, - ha zavar, nyugodtan ki lehet moderálni... -, nincs sok jelentősége a jelent tekintve, mindenki túl van rajta azóta, azt hiszem 2 reakciónál több nem is érkezett rá, rég le lett zárva a dolog.
Szerintem felesleges ezt újra felhánytorgatni, mert egyrészt, nem szeretnék már ezen vitázni - pláne, hogy fel is kerültek a frissítések -, valamint nem ér annyit az egész, hogy rontsa a "hangulatot".
A fő probléma az volt, hogy a "másik topikban" kérték tőlem az eredményt (némi plusz segítség a beállításhoz), viszont a gépemen már nem találtam meg ezt, valamint máshol sem. Ezért lett volna "sürgős". Ami miatt, a felkerülés időpontjának késésére így reagáltam, főleg annak volt köszönhető, hogy két illető megírta privátban, hogy ők azonnal feljutottak és hozzáférnek a képhez. Emiatt kérdőjeleztem meg a rendszert, aztán pedig zártam magamban a témát, hogy természetesen nem így van.
A következőt javaslom, remélve a további "békés együttélést". Beírom az illetékes topikba ezt:
"Elnézést kérek mindenkitől különösen a CPU-Tuning-HQ egyik üzemeltetőjétől krammerkától, akit közvetlenül megbántottam korábbi hozzászólásommal, miszerint bármiféle megkülönböztetés... miatt, esetlegesen nem kerülek fel, vagy csupán nagy nehézségek árán az eredmények, többszöri megismétlésre...
Valóban ez volt a látszat egy ideig a számomra, de a probléma mostanra rendeződött, az adatok immár fent vannak a lapon."
Remélem, megfelel.A stafétát nem venném át, én is közreműködtem elég sokat honlapkészítéseknél korábban, elég is volt egyelőre
- Kérdezni eleget kérdeztem privátban is, itt is, korábban..., ezt nem lehet elvitatni. Vagy jött válasz, vagy nem, hol ilyen, hol olyan..., mindegy is.Köszönettel az utólagos "engedelemért", maradok továbbra tisztelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest