Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
és még néhány szösszenet:
"Amit írtam, komolyan írtam, de persze, én is tudok várni, nem arról van szó, de amint látszik, egyesek szó nélkül felkerülnek, nekem meg már legalább 3x kellett ismételnem teszteket, holott már a 2. is átment volna a rostán, ha nem kell annyira precízen venni a dolgokat, hanem csak az "észérvekre"-eredményekre, látható képre alapozunk és nem "vagyunk" vaskalaposak, a 3. meg végképp, kopírja a mintának, ezért az "értetlenkedés", de mind1, már elmúlt"
"Nem is ez a gond, inkább az, hogy az volt a válasz, hogy az elbírálása még nem zárult le, nem biztos, hogy el lesz fogadva, ill. kérdéses, hogy megfelelő-e.
Kérdem én is..., akkor minek van minta, - amit személyesen, nekem küldtek át -, hajszálra egyezik a tesztem a mintával, ezt 5mp alatt is meg lehet állapítani..., nem kell hozzá akadémiai fokozat.
Az engem is hidegen hagy, hogy mikor kerül fel (bár nem akkora szám az..., készítettem már pár honlapot magam is - ráadásul flash lapokat, amitől óvjon az Ég mindenkit -
, van vagy 10 kattintás "per Kopf" ez a "komplikált" művelet), inkább csak az elfogadás menete zavar, bár már egyre kevésbé.
"Ha gondolod puttputt,átadom a stafétabotot,ami zavar kissé,ha a hátam mögött kibeszélnek.
Ha bármi problémád van,azt írd le itt,vagy kérdezz rá,ne a hátam mögött
Egyébként a max fsb-s képednek még mindig köze nincs a feltételekhez.................
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jön a Fallout 4: Anniversary Edition
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- i3-8100
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, van vagy 10 kattintás "per Kopf" ez a "komplikált" művelet), inkább csak az elfogadás menete zavar, bár már egyre kevésbé.
"