Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
és még néhány szösszenet:
"Amit írtam, komolyan írtam, de persze, én is tudok várni, nem arról van szó, de amint látszik, egyesek szó nélkül felkerülnek, nekem meg már legalább 3x kellett ismételnem teszteket, holott már a 2. is átment volna a rostán, ha nem kell annyira precízen venni a dolgokat, hanem csak az "észérvekre"-eredményekre, látható képre alapozunk és nem "vagyunk" vaskalaposak, a 3. meg végképp, kopírja a mintának, ezért az "értetlenkedés", de mind1, már elmúlt"
"Nem is ez a gond, inkább az, hogy az volt a válasz, hogy az elbírálása még nem zárult le, nem biztos, hogy el lesz fogadva, ill. kérdéses, hogy megfelelő-e.
Kérdem én is..., akkor minek van minta, - amit személyesen, nekem küldtek át -, hajszálra egyezik a tesztem a mintával, ezt 5mp alatt is meg lehet állapítani..., nem kell hozzá akadémiai fokozat.
Az engem is hidegen hagy, hogy mikor kerül fel (bár nem akkora szám az..., készítettem már pár honlapot magam is - ráadásul flash lapokat, amitől óvjon az Ég mindenkit -, van vagy 10 kattintás "per Kopf" ez a "komplikált" művelet), inkább csak az elfogadás menete zavar, bár már egyre kevésbé.
"
Ha gondolod puttputt,átadom a stafétabotot,ami zavar kissé,ha a hátam mögött kibeszélnek.
Ha bármi problémád van,azt írd le itt,vagy kérdezz rá,ne a hátam mögöttEgyébként a max fsb-s képednek még mindig köze nincs a feltételekhez.................
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fujifilm X
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest