Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
és még néhány szösszenet:
"Amit írtam, komolyan írtam, de persze, én is tudok várni, nem arról van szó, de amint látszik, egyesek szó nélkül felkerülnek, nekem meg már legalább 3x kellett ismételnem teszteket, holott már a 2. is átment volna a rostán, ha nem kell annyira precízen venni a dolgokat, hanem csak az "észérvekre"-eredményekre, látható képre alapozunk és nem "vagyunk" vaskalaposak, a 3. meg végképp, kopírja a mintának, ezért az "értetlenkedés", de mind1, már elmúlt"
"Nem is ez a gond, inkább az, hogy az volt a válasz, hogy az elbírálása még nem zárult le, nem biztos, hogy el lesz fogadva, ill. kérdéses, hogy megfelelő-e.
Kérdem én is..., akkor minek van minta, - amit személyesen, nekem küldtek át -, hajszálra egyezik a tesztem a mintával, ezt 5mp alatt is meg lehet állapítani..., nem kell hozzá akadémiai fokozat.
Az engem is hidegen hagy, hogy mikor kerül fel (bár nem akkora szám az..., készítettem már pár honlapot magam is - ráadásul flash lapokat, amitől óvjon az Ég mindenkit -
, van vagy 10 kattintás "per Kopf" ez a "komplikált" művelet), inkább csak az elfogadás menete zavar, bár már egyre kevésbé.
"Ha gondolod puttputt,átadom a stafétabotot,ami zavar kissé,ha a hátam mögött kibeszélnek.
Ha bármi problémád van,azt írd le itt,vagy kérdezz rá,ne a hátam mögött
Egyébként a max fsb-s képednek még mindig köze nincs a feltételekhez.................
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Xbox Series X|S
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Asztalos klub
- Autós topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, van vagy 10 kattintás "per Kopf" ez a "komplikált" művelet), inkább csak az elfogadás menete zavar, bár már egyre kevésbé.
"