- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
és még néhány szösszenet:
"Amit írtam, komolyan írtam, de persze, én is tudok várni, nem arról van szó, de amint látszik, egyesek szó nélkül felkerülnek, nekem meg már legalább 3x kellett ismételnem teszteket, holott már a 2. is átment volna a rostán, ha nem kell annyira precízen venni a dolgokat, hanem csak az "észérvekre"-eredményekre, látható képre alapozunk és nem "vagyunk" vaskalaposak, a 3. meg végképp, kopírja a mintának, ezért az "értetlenkedés", de mind1, már elmúlt"
"Nem is ez a gond, inkább az, hogy az volt a válasz, hogy az elbírálása még nem zárult le, nem biztos, hogy el lesz fogadva, ill. kérdéses, hogy megfelelő-e.
Kérdem én is..., akkor minek van minta, - amit személyesen, nekem küldtek át -, hajszálra egyezik a tesztem a mintával, ezt 5mp alatt is meg lehet állapítani..., nem kell hozzá akadémiai fokozat.
Az engem is hidegen hagy, hogy mikor kerül fel (bár nem akkora szám az..., készítettem már pár honlapot magam is - ráadásul flash lapokat, amitől óvjon az Ég mindenkit -, van vagy 10 kattintás "per Kopf" ez a "komplikált" művelet), inkább csak az elfogadás menete zavar, bár már egyre kevésbé.
"
Ha gondolod puttputt,átadom a stafétabotot,ami zavar kissé,ha a hátam mögött kibeszélnek.
Ha bármi problémád van,azt írd le itt,vagy kérdezz rá,ne a hátam mögöttEgyébként a max fsb-s képednek még mindig köze nincs a feltételekhez.................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest