Hirdetés
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
puttputt,és Arkar frissítve.............
puttputt véleményezése, másik topikból:
"Ezt a "felkerülés" témát meg leveszem a napirendről, úgy látom, "itt" már "egyéb okok" miatt, sosem tudom megütni a limitet...
Mindig lesz valami "hézag"..., én meg nem fogok a végtelenségig Prime-olni és hasonlók.
Ez nem sértődöttség, de ez már túlmegy azon a határon, hogy "mindenkinek ugyanazon mércével"... ne haragudjatok, de egyforma a képem beállítása a mintáéval, ígérgetés az van, felkerülés nincs, semelyik oldalra. Láttam én ott "odaröpített", félkész CPUz-valid eredményt is 5ghz-ről (nagy dolog...), hivatalos OC-oldalon, nyilván "ismerős" az illető... "Ne akard,hogy erre válaszoljak..........................................
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig lesz valami "hézag"..., én meg nem fogok a végtelenségig Prime-olni és hasonlók.