Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Na az lessz az adu hogy nem fogom megnézni akkorse.
és hidd el így fog többet érni.Bár aki ilyen procit vesz,az nem brutál tuningra fog hajtani.Amugy meg minek nézném.Van viszonyítási alapom.Szerintem 4ghz-t 1.248v- körül vinné.De hát most minek ilyet nézni,mikor már nyomtam q9550-el 4ghz-t 1.152v-al is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VR topik
- BestBuy topik
- Asztalos klub
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Macrodroid
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és hidd el így fog többet érni.Bár aki ilyen procit vesz,az nem brutál tuningra fog hajtani.Amugy meg minek nézném.Van viszonyítási alapom.Szerintem 4ghz-t 1.248v- körül vinné.De hát most minek ilyet nézni,mikor már nyomtam q9550-el 4ghz-t 1.152v-al is.