Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13438 üzenetére
Na amugy gondoltam hogy ez lessz.
De hát akkor is lehet hasonlítani pár hasonló procihoz,mert mindenkinek egyformán csal amúgy.De ez ki lett már tárgyalva elég sokszor,és tudjuk hogy nem halálpontos,de nem is olyan pontatlan.A másik meg az hogy én nem is azt állítottam hogy tutira ennyit fogyaszt.Nem ma kezdtem én se.Ismerem az everestet.De összehasonlításnak jó.Mindenkinél ugyanígy csal mint nálam,de hát amugy megszoktam már a hitetlenkedőket.Ez elkerülhetetlen ha az ember folyamatosan megpróbál valami különlegeset mutatni.Én ahogy lipi is írta már,folyamatosan próbálok valami újat mutatni a procijaimmal,és nem pont mindíg a tuning miatt veszem a procikat.Sőt mostanába egyre jobban nem az miatt.Tunning van mindíg egy kicsi,de már csak annyi amennyi épp kell.
Na bagirának feladtam az e5200-t,így az is lerendezve.Kicsit majd elkezdem nézni játékok alatt mit produkál az e8600es 8x450-éhez,és az e5200 9x400-hoz.Tesztek megvannak vele,fps terén fullhd-ba.Kíváncsi vagyok rá,mert e8600es és e5200 között szinte semmi külömbség nem volt.Szinte minden játékba ugyanazokat az eredményeket kaptam.Szerintem 4 maggal se lessz semmi változás játékok terén,de megnézzük.Win valmivel gördülékenyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borderlands 4
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest