Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Lehet belecsempésztek a prociba egy kis eldugott utasításkészletet hogy everestet és hasonló sw-ket átverje, merthogy nem feszültség vagy áramfelvétel alapján "mér" az ziher...1W? Nem létezik...de ha ennyire biztos vagy benne vedd le a hűtőt, 1W-ot talán eldisszipál a kupak is, de ha az nem is egy kis venti pluszba ..várom a videot
Más..Valszeg beugrott mért nem tudtam validot csinálni, eléggé lelakott winnel teszteltem, vírust ugyan nem talált semmi, de mozillán kívül más böngésző nem működik, nagy eséllyel ezért nem tud validolni se az sw, ha lesz időm reinst és kiderül.
szerk: Konnektoros fogymérőd nincs? Azzal elég jól ki lehet következtetni mennyi jut csak a cpu-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest