Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
krammerka
üzenetére
Jó reggelt
Az este nem volt olyan idilli, az éjszaka meg pláne, de már csak 2 nap a héten és szerencsére nappal. Eladni csak akkor fogom mikor fenn lesz a HQ listában az es2l lappal és a nickemmel, remélhetőleg a legtöbb opcióval az első helyen
Alapfeszes tuningban 1értelmű, 1.2375V a VD azt tegyük hozzá, a "szokásos" 1.2875V helyett. 1.2V-on is, 1.35V-on 90%, max FSB kiderül, max OC-t valszeg bukom, mert 1.4V-nál többet úgyse adok neki, de lehet csak 1.35V lesz.lipi67: Q8200-t 420-as FSB-n néztem ebben az igazi lowend lapban, máshoz meg nem kellett FSB. De amikor el akartam adni 11k-ért amennyiért vettem 2.5év garival bontatlan kellékekkel ez se kellett senkinek, mert boltban éppen 10.5k körül volt
Alapon sincs gond a procival, 0.864V-on tudja az alap 2500mhz-t, szinte termeli az áramot
Eladás majd csak a fentiek után, talán...Jah fenn volt apróban 9.5k-ért, krammerkának még írtam is a 3xxx topikba tegnap, hogy van egy eladó cpu-m ha unatkozik
bzs73: Isten lássa' a fekete lelkemet, eszem ágában se volt tesztelni
1-2 hete már itt állt, gondoltam feldobom apróba aztán elviszik. De "sajnos" nem így lett.szerk: Lehet nem bírom ki péntekig és tesztelem most, csak ne lennék ilyen kóóómás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K (LGA 1151 v2) Processzor
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az este nem volt olyan idilli, az éjszaka meg pláne, de már csak 2 nap a héten és szerencsére nappal. Eladni csak akkor fogom mikor fenn lesz a HQ listában az es2l lappal és a nickemmel, remélhetőleg a legtöbb opcióval az első helyen
Alapfeszes tuningban 1értelmű, 1.2375V a VD azt tegyük hozzá, a "szokásos" 1.2875V helyett. 1.2V-on is, 1.35V-on 90%, max FSB kiderül, max OC-t valszeg bukom, mert 1.4V-nál többet úgyse adok neki, de lehet csak 1.35V lesz.
Eladás majd csak a fentiek után, talán...Jah fenn volt apróban 9.5k-ért, krammerkának még írtam is a 3xxx topikba tegnap, hogy van egy eladó cpu-m ha unatkozik
1-2 hete már itt állt, gondoltam feldobom apróba aztán elviszik. De "sajnos" nem így lett.